Да се оплачем... 2026

• 138 691
  • 2 530
  •   38
Отговори
# 2 190
Живи и здрави да са, Рави, и по малко да те ядосват.
Аз се обзаведох с мъж със счупена ръка, в разгара на ремонт. И не, не е паднал от стълбата. От ските си е паднал човека, класика.  Милия, само да си ми го дадат, няма да му дам да излезе от нас.

# 2 191
Рави, да са ти живи и здрави и само да те радват!
GD, много си лоша. Бързо възстановяване на мъжа ти!

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 16:38 от Tina*

# 2 192
Рави, да са ти живи и здрави момчетата.

# 2 193
Днес прочетох,че в основата на щастието са здравето и смелостта...Да са здрави и смели, рождениците!И само попътен вятър в платната на мечтите им!
А на теб ravi,всичко от което имаш нужда- здраве,сили...да им се радваш на успехите!

# 2 194
Рави, да са ти живи и здрави и само да те радват!
GD, много си лоша.

Да бях вчера, Тина, ама на... имало да става...
Хамали в Пловдив да препоръчате ?  Simple Smile

# 2 195
Рави, честити да са прекрасните момчета! Да са много здрави, много щастливи и много да слушат.
ГД, бързо да му минава на мъжа. Колко време с гипс?

# 2 196
G.D повярвай ми по-лошо е да имаш мъж със счупен крак. Бързо да минава времето с гипс и да се възстанови човека!

# 2 197
Здрави и щастливи да са ти момчетата, Рави, само поводи за гордост да ти носят.
Гери бързо да минава на мъжа ти, дано не е много зле. Поне с удоволствие я е счупил, щото представяш ли си колко щеше да натяква 🤣🤣🤣

Аз едва станах сутринта, някакви 3,5ч сън само, трябва и на пазар да ходя, обаче съм се излегнала на леглото и се надявам да не заспя 🤣

# 2 198
ГД, бързо възстановяване на мъжа ти!
Едно време баща ми все отлагаше някакви неща, които майка ми искаше, и като почти си отряза пръстите и беше бинтован вече беше свободен да свърши исканото. Та възползвай се Grinning

# 2 199
ravi, честити да са ти рождениците! Здраве, щастие и късмет да имат в живота си!

Котето го няма Disappointed. Колегите ме успокояват, че сега са разгонени и има шанс да се върне....

G.D., бързо оздравяване на мъжът ти!

# 2 200
  • София
Възможно е заради разгонване. Наистина после го кастрирайте. Тези инжекции, хапчета... Много лоша идея са.

# 2 201
Честити рожденици, Рави. Димис, как издържаш, и майка ми беше сестра с цял живот нощни смени. Аз онзи ден не бях се наспала и ходех като ударена от самолет.

# 2 202
Димис, операция мина днес, сложиха му пластина. Само вчера беше с гипс, докато го оперират. Не знам каква е тази технология, ама проучих, че на такива индивиди като него  от миналия век , дори не махали пластината след заздравяване.  Ще видим, чакам да излезе от упойка и да ми пише как е . Права си за крака, майка ми като счупи нейния едва не ни вкара в лудница и двете семейства със сестра ми. На ръба бяхме.
Не знам Марти, познавам си мъжа - у дома няма да седи.. Опериран или не, най много на мен да падне да го карам до и от офиса. Играли сме го това преди години като оперира менискус.

# 2 203
Рави, всичко най-хубаво пожелавам на децата ти! На теб също!

GD, безпроблемно оздравяване за ТМ

Оплаквам се, че колата на дъщеря ми е на ремонт, откараха я при майстор с пътна помощ. Пак е малкото зло, на паркинга са ѝ отказали спирачките.

# 2 204
  • Бургас
Рави, здрави и щастливи да са ти момчетата! Много да те слушат!
ГД, бързо възстановяване на мъж ти!

Вите, дано е разгонване и да се върне котката!

Общи условия

Активация на акаунт