Да се оплачем... 2026

• 198 180
  • 3 561
  •   17
Отговори
# 2 235
  • Бургас
Бъни, то и аз снощи си помислих,че нещо съм сгафила явно Simple Smile
Сутринта пак!

# 2 236
  • Deutschland/HE
Защо да е малоумна работа, Йове? Толкова приятен и полезен спорт. Е, има си и моментите като при мъжа на G.D, ама щом му е мерак на младежа, не му слагай спирачки. Неприятната част е финансовата, ние като закупуваме картите преди сезона, сърцето ме заболява. Ама кеф цена няма. Аз съжалявам, че не бях достатъчно сериозна и заради страх се отказах, сега само завиждам на другите и го играя обслужващ персонал по пистите. Но си е супер преживяване, стига да може човек да се отпусне и да се наслаждава.
А, нямам нищо против ските, а желанието от първата секунда да се мята на стръмни писти.

Нека да вземе с учител няколко часа урок. Ние с мъжа ми не караме ски, но сина ни имаше желание. Оказа се, че има сдружение, което организира ски лагер, като организаторите са ски учители. Преди уроците беше много надъхан, но сега е много внимателен и си приценява силите. Задължително с каска!!!

# 2 237
Водолеите ги обичам аз. Малко сложно са устроени за моя вкус, малко, съвсем малко са егоистчета, но са добри и всеотдайни хора и понякога дори забавни. Счупената ръка ми е едно от най- неприятните преживявания в живота, въпреки абсолютно добрата, без никакви забележки, медицинска помощ, която получих. Най- важното е да сме живи и здрави.

# 2 238
  • Пловдив
Янтра ходи ли на ски вчера? Да кажеш къде и как са пистите, че мисля да забягам някъде за 2/3 дни.
На Банско не ходя и не знам. Тази година Пампорово е по-добре от Боровец, но като цяло до момента сезона не е кой знае какво.

Ех, случката с мъжа на GD направо ме разби, моят тийн си е наумил, че иска да кара ски и чака баща си да го заведе на Боровец да пробвал. И защо Боровец, а не Витоша, защото имало лифтове до пистите на високо. 🙄 Не е слагал ски на краката си досега, щял да се пуска отгоре. Малоумна работа.
Няма лошо на Боровец - отгоре на кабинковия лифт е Сухар, за такива като него. Но да не се шамбурне на Попангелов, че няма оправия после.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 21:32 от Янтра

# 2 239
  • София
Рави, живи, здрави и щастливи да са момчетата ти!
И моят син е рожденик днес. Добре, че хич не вярвам в зодии, че иначе трябва да се гръмна след като ви прочетох. А пък стар ерген …:close:. СтЕгайте си и ми пожелайте да не го спохожда моето водолейче това.
Вите, много стискам палци да се върне котето! Тези инжекции са напълно безполезни.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 21:33 от buni

# 2 240
Бъни, да е честито и твоето момче.

# 2 241
  • Бургас
Бъни, здрав и успешен да ти е сина!

# 2 242
Бъни, честито и на твоето детв! Само успехи му желая!

Ранела, 6 часа работен ден + 2 часа път. Броя дните до края на това мъчение.

# 2 243
Бъни,
Здраве и късмет на момчето ти!

Лютиче Simple Smile Аз днес 8 часа работен ден и два часа път!

По повод това, че форумът не работеше... Как се почувствахте? Ами ако изчезне?

# 2 244
buni, живо и здрво да ти е момчето!

Ох, сега като взехте да пишете за Боровец се сетих, че май този уикенд съм на тиймбилдинг там, а така не ми се ходи и се чудя какво да измисля. Зимата искам само вкъщи да си стоя....

# 2 245
  • Пловдив
Ох, сега като взехте да пишете за Боровец се сетих, че май този уикенд съм на тиймбилдинг там, а така не ми се ходи и се чудя какво да измисля. Зимата искам само вкъщи да си стоя....
Аз ще ходя уикенда. Можем да обсъдим всякакви котки.

# 2 246
Осем часа работен ден и два часа път няма как да ми се случи. Трябва да ми плащат двойно и тройно, че да се съглася. По-скоро ще работя друго, което е близо до вкъщи.
Ако не друго, то поне утре и в сряда съм хоум офис. Ще поспя малко повече, ще си ходя по анцуг и няма да слагам грим. Камерата на лаптопа и без това не работи Joy

# 2 247
Благодаря ва всички, свършиха ми лайковете.
Честито и на другият роженик.
Аз излизам в 6.45 и се прибирам към 17.15 ч.

Редактирах, защото ми се спи.
Лека нощ!

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 22:17 от ravi

# 2 248
Страхотни сте!

# 2 249
buni, живо и здрво да ти е момчето!

Аз мога да отида вместо теб.
buni честито да е момчето ти!
ravi хубава снимка за хубави спомени.

Общи условия

Активация на акаунт