Да се оплачем... 2026

• 158 467
  • 2 866
  •   34
Отговори
# 2 370
Есме, много ти благодаря от точно твоята оценка. Но снимката е след фризьор. Като станах тая сутрин това косище стърчеше навсякъде и дъщеря ми каза, че приличам на блатната вещица Joy Вече е в приведен приличен вид.

# 2 371
  • Варна
Изчетох ви.
Честито на всички с повод!
Бързо оздравяване на болните! Гери, дано леко да му мине възстановяването на мъжа ти.
Вите, може пък да се върне котето.
За съжаление съм  изтървала всички снимки.
Косата ми е болна тема. Никога не съм имала много,но откакто съм в менопауза всяка сутрин възглавницата ми е цялата в коса. Свети ми скалпа отвсякъде. Много ми се иска поне малко да се закрепи. Даже се чудя дали да не взема едни витамини, за които четох, че помагали.
Дими, успех на изпита на студента.
Жаки,дано всичко да е наред с полетите на дъщеря ти.
Сега и нов вирус ли има? Малко са ни всичките поводи за тревоги.

# 2 372
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Да са живи и здрави рождениците от предните страници.
Ние се борим с еврото в офиса, но му се види края. Последните дни клиентите изсипват каквото е останало в лева, и не ми е весело, но ще мине и това...
Коса... Моята е права на праз, с тънък косъм съм, когато бях млада, беше много гъста, сега оредя Sad
И аз събирам космИ постоянно, купих си Приорин, почнах да го пия от неделя, и апмули за коса, дано помогнат малко, че ми е тъжно така. И трябва да си запиша час, да я подкъсят, че е хем дълга, хем тънка, и не ме радва така.

# 2 373
  • София
Мини, ако поизчакаш малко ще ги намалят. Аз така миналат година чаках за зеленички 327 и си ги взех на доста добра цена. Около 150 ЛЕВА май бяха. Simple Smile

# 2 374
Ох, оплаквам се, че пак ми дойде на 23тия ден.. айде на 25-26 го приемах, ама 22-23 ми идва ту мъч вече. Мизерия

# 2 375
Ще чакам, Дидка и ще се надявам да си права. Simple Smile

Donau, в какво състояние е тази сутрин косата ти?

# 2 376
Донау, като ти оформят къдриците няма да се люснеш да спиш така, ами ще слагаш от ония сатенените големите бонета за сън, да е широко да не ги мачка. И няма да се оплита косата.

Днес многи късно ваше време по скоро ще е почти сутрин ще лети моето момиче, помислите я с хубаво, да стигне жива и здрава!
Тя ще е няколко дни в Банкок и после ще тръгне към нас.
Не може да се раздели с приятелите от школата, особено с иранките. Вика мамо, за пръв път в целият ми живот си имам само мои приятели, компания, която сами си създадохме и понеже живеехме заедно, станахме по- близки от с всички други. В България все съм била прикачена към нечия компания, приятел на приятел и така… много ми е мъчно че с тези хора сме всички от различни страни, обещаваме си да подържаме връзка, да се срещаме пак тук, но дали ще стане..
Учителите и всички са и правили парти изненада за изпращане, подарили са и дребни неща за спомен.
Казали и че я чакат скоро пак, та казала със сигурност след 2 години ще пристигна със сестра ми, нея сама няма да я пуснем 🤪😂
Та хем се радвам че ще я видя, хем ми в гадно за нея, тя е затворена и дълго ще си преживява.
Вика тука по цял ден говорехме за йога, и след часовете, четяхме си бележките, упражнявахме се, после в йога кафето … сега какво ще си говоря с компанията ми в България, никой няма и минимален интерес към нещата, които ме вълнуват…
Абе дано си намери работа като учител, тя това иска, така пак ще общува с хора с подобни интереси.

Аз пак спах лошо от 23 до 3 и после до 5.30 четох и пак малко дремах, но не е качествен сън…

Жаки оздравя, сега баща и го драска гърло, давам и на него тайксите билкови илачи, дано му размине

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 10:44 от JACKLIN*

# 2 377
Жаки, палци за твоето момиче! Жива и здрава да се прибере!

# 2 378
  • Бургас
Жаки, стискам!
Чакам за една среща,дано е с добър край и да има бърз развой,че е леееко спешно.

# 2 379
Жаки, стиснати палци за девойката.
Карз, стиснати палци и за теб

# 2 380
Отзова се шефа и ми се размина само с повишена интонация, но ми натресе толкова работа, че нямам идея дали ще успея сама днес да я отхвърля. Обаче нали не съм в позиция да роптая, захващам се, че от утре съм почивка няколко дни.

# 2 381
Не може да стане дума за Ню Баланс и да не се изкажа. Blush Страхотно удобни за претенциозните ми крака. Мислих, че от 327 по- добро няма, но 9060 ги задминават (за разлика от 530). Невероятен комфорт създават, до степен да обмислям да си взема едни на разпродажба, без значение от цвета и да си ходя с тях вкъщи.
Мини, и двата цвята, на които си се спряла, са страхотни. Rich oak и аз го заглеждам, но ми стои идея на по- заден план от Rose sugar, които за съжаление, от моя номер са изчерпани навсякъде.
Скрит текст:
Между другото, напомням за НБ да взимате от половин до един номер по- големи.

Дъщеря ми също е в сесия. Реално я свърши в понеделник, но утре се явява на много труден изпит за повишаване на оценката. Бори се за по- висока, защото ѝ е нужна за по- натам, има си цели и ги гони детето. Голямо учене пада, почти денонощно е в библиотеката, само за фитнес от време- навреме успява да отдели час или два. Утре, живот и здраве, като мине всичко, си хваща самолета и ще си я нагушкам.

Вите, още ли няма никакви новини?

# 2 382
Моите и двете инат този модел, който показвате, Жаки ги пука от носене, на сестра и не са и удобни. Казах им да не взимат един цвят точно поради тази причина, ся Жаки ще влачи и на кака си, пак сиво с черно. А исках едната да вземе бежовото.
На мен са ми големи🤪

# 2 383
Ще чакам, Дидка и ще се надявам да си права. Simple Smile

Donau, в какво състояние е тази сутрин косата ти?

Не е зле, но вече не е като на снимката.

Жаки, щерката ми даде боне, спах с него, но за първи и последен път. Не го понасям.

От мене си се оплаквам, съвсем съм изкуфяла. Водя я сутринта на ултразвук, но съм забравила направлението. Добре че се съжалиха и дадоха нов термин за след час и половина. Та някак си сколасах да ида до нас и да го взема, но естествено се изпокарахме чия вина е.

# 2 384
  • Варна
Мини, много са хубави маратонките и цвета, но 200 евро / ако са толкова/ ми се виждат много за маратонки за моя стандарт.
За мое съжаление са толкова, Веси. Не бих дала толкова пари. За това се жалвам, че не ги намирам намалени. Grinning

Днес има до -60% намаление в Бест сикрет на премиум sneakers. Загледах някои Лакост и М. Корс , ама нищо не ми трябва като спортни обувки, даже са ми в повече. Иначе има хубавки моделчета за около 50-70 евро. NB не видях, май обаче.
Иначе ще ги намалят вероятно тези твоите , непрекъснато бълват нови модели и цветове, ако  35-40 % ги намалят на тази цена пак ще е ок, ще са нормално скъпи, не безбожно.. 120 евро / 240 лв по бива, от 400/  Grinning

Моята коса е изрусена 25 години, пак че имам след такова третиране  и то сравнително гъста е ок. Средна дължина. Суха е, все съм с маски и масла. Иначе  е леко чуплива, към права.
Имам слабост към афро къдрици, обаче.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 12:50 от Vessi_to

Общи условия

Активация на акаунт