Да се оплачем... 2026

• 171 989
  • 3 152
  •   24
Отговори
# 2 355
Мини, не бих рискувала с маратонки от Амазон.
Скрит текст:
Напоследък се навъдиха едни не много читави търговци. Щом не доставят до България, значи не са директно от Амазон и това е червена лампа. Разгледай Заландо, БестСикретс, Bergfreunde.de и през доставчик.
През Идеало може да търсиш за ниски цени, но точно твоя цвят е скъп.
Аз купувам само от продавач Амазон. В случая продавач е amazon.us, но доставя само до Германия, т.е. трябва да ползвам превозвач, за да дойдат при мен. В бест сикрет има само един цвят от модела и той не е желания от мен. Заландо, доколкото знам не доставя до България. Другите не са ми известни.
Мерси за сайта за проследяване на цените, colibri.

ПС. Цветът е rich oak.

# 2 356
  • Бургас
Цвет, мисля че много хора допускат грешки в момента, с тази смяна от лева в евро!
Дано шефа ти е разбран и те разбере!

# 2 357
Разбран е уж...ама е шеф все пак😉

# 2 358
Мини аз намирам между 140 и 200+, различни цветове. Ако ти пусна линкове няма ли да стане?

Скрит текст:
Точно на тема коса съм от няколко дни, накупила съм всичко, което чатгпд каза 🤣 Марката не ме кефи, ама тая дето исках само шампоан и балсам са по скъпи от резервоара ми с гориво, та е си карам с Балеата 😒
Слушам го 'щото рутината за лице, която ми препоръча почти ми изчисти петната, а от години ги мъча.

Постоянно съм с главоболие от недоспиване, ама не мога да се наспя.

Абаджиева, какво решихте, ще си идвате ли тази година 😉
Kaya, и аз намирам много цветове, но този който искам намирам само една оферта. Rich oak, не mushroom, както си мислех.

# 2 359
Егати и имената на цветовете, дето измислят Stuck Out Tongue Winking Eye

Много са хубави маратонките, дано намериш!

# 2 360
  • Варна
Жанин, мярнах ти косата по-рано, абе разкошна е...дар Божи е тази коса...Heart .. Пу, да не ти е уроки.
Мини, много са хубави маратонките и цвета, но 200 евро / ако са толкова/ ми се виждат много за маратонки за моя стандарт. Не, че нещо но аз имам 5 чифта маратонки примерно за около 230 Е сумарна цена купувани последните 2 години с оферти / някои са летни/ , Адидас, Фила, Найк . Сменям си ги, не ходя с едни , не ми дава сърце да дам тази сума за едни . Павел много скъпи има 2-3 чифта  до 160 евро чифта . Но той не носи други обувки освен маратонки.Аз нося и ботички и мокасинки  и т н..Grinning

# 2 361
Веси, мерси.

Маратонки имам много, но има и 10годишни сред тях. Виж на ММ и децата бързо се съсипват.

Току-що си поръчах едно палто, да видим какво ще дойде. Миналата седмица върнах едно от Заландо, хубав цвят, 100% вълна мисля, ама им се свидяло хастар да му сложат. То си пишеше де, ама реших да видя какво ще дойде.

Сега поръчах това, намалено уж за 200 евро, не знам много ли е, малко ли е, ама поне 10г ще го нося (надявам се). Якетата ми и те са на по 10г, още са сносни, няма оръфано или закъсано.

# 2 362
  • Варна
И аз имам няколко якета, спортни, някои са много отдавна- 7-8 години  и са си добре . За палто по бих прежалила 150-200 евро ако е стилно и вълна да кажем, но е хубаво да се пробва такава дреха.Не винаги може човек да се възприеме с модела.

# 2 363
Нищо не можах да намеря по магазините. Ако не ми хареса/не ми седи , ще го върна. Обаче горещо се надявам да ми пасне и да се свърши тая мъка Stuck Out Tongue Winking Eye

Предишното палто, което имах беше от втора употреба и го носих и него 10г, след което хастара вече береше душа и с мъка го хвърлих. 3-4г все чакам зимните намаления и все оставам на заден план и не стига до мен.
А първото палто си купих в първи курс, тогава се носеха черни дълги. Бях като Дракула с него Joy  Помня как го изгладувах Sunglasses

# 2 364
  • SF
Пак ли снимки на коси е имало???
Моят фаворит е косата на sigma. Останалите не съм ги виждала. Simple Smile

# 2 365
Мини, много са хубави маратонките и цвета, но 200 евро / ако са толкова/ ми се виждат много за маратонки за моя стандарт.
За мое съжаление са толкова, Веси. Не бих дала толкова пари. За това се жалвам, че не ги намирам намалени. Grinning

# 2 366
ccvet дано шефът ти оцени качеството да признаваш грешката си. Много харесвам такива хора. Не да премълчават и когато грешката излезе наяве да се оправдават.
Черно палто имах и аз. Купих си го когато започнах работа. Татко го възприе като войнишки шанел и каза, че няма да го нося. Много го носих, но плата беше хубав. Нито стана на топчета, нито изстъня. Миналата година ги подарих на дъщерята на колежка. Голяма радост беше. Сега палтото е студент във Варна.

# 2 367
Дано Димис, дано. Аз не мога да лъжа и мразя тези шикалкавения за които споделяш. Вярвам, че така се живее по-леко и по-лесно. От 1,5 г работим заедно и мога да се оплача от друго, но не и от неуважение.  Там положението е малко според настроението, но се надявам рано-рано друг да не се е влючил преди мен с проблем😀😀😀
То моето е неволна грешка, обаче така са го решили, че нито служител, нито прекия ми ръководител можем да си я коригираме- директно признаваш вина най-горе и очакваш опрощаване😁

# 2 368
  • някъде другаде
Димис , стиснах палци вече за синът ти. Мисля , че щом е спокоен вече го е взел.
ccvet . хора сме грешим , а сега с тази каша лева - евро.
Да се оплача ,  смениха ми  хапчето за кръвно , и нещо не мога да го нормализирам. Новото ми го изписаха само за вечери , после го добавиха и за обед и уж беше добре , но от събота пак е високо.

# 2 369
Тони от личен опит, не съм медицинско лице- хапчетата за кръвно действат с натрупване.
Изчакай още 1-2 дни и тогава на лекар, че то и честата им смяна не е ок. При мен едното хапче подейства на 8 или 9 ден.

Общи условия

Активация на акаунт