Да се оплачем... 2026

• 153 124
  • 2 777
  •   32
Отговори
# 2 385
Донау, при вас не са ли ги направили електронни тези направления? Голямо удобство си е.

# 2 386
Донау, при вас не са ли ги направили електронни тези направления? Голямо удобство си е.

Рецептите са електронни, има и на хартия де.
Но направления досега само на хартия са ми давали.
По принцип на специалист може да отидеш и без направление, но за кръв, ЯМР и т.н изследвания трябва.

# 2 387
Благодаря за подкрепата! Студентът се оказа прав със спокойствието си - има отлична оценка. Сега остава да видя оценката по физическо нанесена и да съм спокойна.
Отдавам се на кафе и почивка. Довечера пак на работа.

# 2 388
Мъжът ми си сваля кръвното с тренировки. Не знам как става тази работа, но факт....кара колело. Сега обаче е студено и не става. Вдигна кръвното. Поръчах му велоергометър, който ще му е подарък за РД и останах без пукната пара за джобни. А искам да си поръчам 2 пижами, два типа и едно поло. Ще чакам да ми платят до края на седмицата. Харесах и един клин. Колкото повече разглеждам, толкова повече неща харесвам...а искам и инвестиционно злато да купя. Парите не стигат никак...все са малко...

# 2 389
  • Бургас
Благодаря ти, Марти за палците!
Всичко мина нормално, доволна съм.

# 2 390
Димис, браво на студента! Все така да е в живота!

Оплаквам се, че се изморих днес. Хем трябваше да работя яко, ама докато мина през градина, лекар и магазина и стана 10:30. После висях във форума и работните задачи пак набързо и панически.
От другата седмица ми дават четвърти (!) проект. Разногледа съм вече.

# 2 391
Жаки, дано детето се прибере живо и здраво!
Оплаквам се от дискомфорт в ушите. Не е постоянно, но има някаква тъпа болка от време на време, даже не мога да я локализирам. Отделно все ме присърбяват. Трябва да ида на УНГ, а се ослушвам.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 18:06 от Марена

# 2 392
Жаки, лек полет на детето ти. И после да има успешна реализация и приятелска среда! Всичко най - хубаво пожелавам! Пускам виртуално балууууун! 🍀

# 2 393
Димис, браво на студента! Все така да е и за напред!
Жаки,лек и успешен полет на детето.

# 2 394
Има ли в момента върлуващ вирус с диария?
Щерката преди 10 дни и бе лошо - дойде си, стабилизирахме я и замина за Софето. От вчера е с диария като вода!
Няма значение диета, какво ли не пи и прие - не се повлиява.
Има ли други? Идеи какво ви помага?

# 2 395
  • София
Ре-комфорт и въглен.

# 2 396
Тазектан 500мг на 6 часа по 1 табл.

# 2 397
Като начало,поне 6 часа ,без храна и вода!щ
Въглен,2 ч преди или след, всеки друг препарат.

# 2 398
  • SF
Есме, много ти благодаря от точно твоята оценка. Но снимката е след фризьор. Като станах тая сутрин това косище стърчеше навсякъде и дъщеря ми каза, че приличам на блатната вещица Joy Вече е в приведен приличен вид.
Косата ти си остава хубава, дори и след събуждане. Косъмът не си е променил структурата  не се променил структурата от предишната вечер, нито косата е станала по-рядка. Това е красива коса, но освен всичко друго, стайлингът е много подходящ за нея. Даже си мисля, че би трябвало да държи прическите.

# 2 399
Дорис,кажи и да стопли краката и да цапне едно качествено уиски. Въглена и рекомфорта също са отлична идея. Чай от шипка се сещам също. Гледай да не се обезводни - език,лигавици..

Общи условия

Активация на акаунт