Да се оплачем... 2026

• 150 412
  • 2 734
  •   26
Отговори
# 2 460
На мен ми беше идеално днес в София, с изключение на калта. Навъртях 10 км. пеша по яке и къс ръкав отдолу. Дано утре не вали стабилно, че пак имам много ходене.

Оплаквам се от инстантна карма. Казах "не" за нещо и веднага си помислих, че провидението дебне и няма да ми се размине. Пет минути по-късно банкоматът ми заяви, че не ми чете картата. Разгеле, следващият кандиса 🤪

# 2 461
  • Deutschland/HE
На младежите им ври кръвта. Тази зима е по-студена от другите, доста сняг вали, но те пак са по сникърси и суетчър.
Оплаквам се, че тази зима е доста студена и толкова сняг вали, всяка сутрин чистим колата. Искам слънце и топло време.

# 2 462
На мен ми беше идеално днес в София, с изключение на калта. Навъртях 10 км. пеша по яке и къс ръкав отдолу. Дано утре не вали стабилно, че пак имам много ходене.
Оплаквам се, че зимата ми е ужасно студено, а искам да ходя с къс ръкав и яке 🙂

# 2 463
Утре ще ходя при ортодонката на детето. За 4 месеца зъбите и се подредиха като мъниста. Даде ми сила да питам дали и моите биха могли малко да се приберат. На 48. ММ каза, че към луда, но ако  докторката каже че възрастта и челюстта ми позволяват ще ми помогне финансово.

# 2 464
Утре ще ходя при ортодонката на детето. За 4 месеца зъбите и се подредиха като мъниста. Даде ми сила да питам дали и моите биха могли малко да се приберат. На 48. ММ каза, че към луда, но ако  докторката каже че възрастта и челюстта ми позволяват ще ми помогне финансово.

4м е супер бързо, явно проблемът не е бил дълбок. Дъщеря ми ги носи 3г мисля. Да видим средният, сигурно и той така.

Приятелка на 40 си сложи, за 2г ѝ се подредиха.

# 2 465
Целият курс ще е година и половина. Но  наистина зъбите тръгнаха. Но и проблемът не беше чак толкоз .

# 2 466
От децата се оплаквам.. и от себе си. Май повече от себе си. Confused

Всяка вечер е канско изпитание да си легнат. Викане, пеене, боричкане, "готвене в банята", тичане. Обяснявам по 102883937393714 милиона пъти, че ще ставаме рано и трябва да си легнем рано, няма. Подозирам, че и стените ще започнат да се къпят преди тези деца. Още по-зле се чувствам, защото си изпускам нервите и викам. Не искам така да си комуникираме, но явно ако не викна, никой не чува..
За сметка на това, всяка сутрин чувам "ама мамоооо, много ми се спи. Не искам да ходя на училище/градина." Pensive

# 2 467
А, Вите, и аз съм зиморничава, къс ръкав - само като обикалям пешеходно по задачи и търча като кон из София. В офиса, ако ме изтърват, климатикът веднага качва 28-29 градуса, че да мога да си стоя по къс ръкав и там. По разбираеми причини, само ако съм сама ми се случва случката Joy

# 2 468
Брекетите се носят поне година, защото трябва да се образува костно вещество между зъбите, за да се застопорят...поне така обясни нашата ортодонрка ..

sigma, ако могат да се подредят зъбите ти въобще не го мисли, само от полза ще е за в бъдеще...

# 2 469
От децата се оплаквам.. и от себе си. Май повече от себе си. Confused

Всяка вечер е канско изпитание да си легнат. Викане, пеене, боричкане, "готвене в банята", тичане. Обяснявам по 102883937393714 милиона пъти, че ще ставаме рано и трябва да си легнем рано, няма. Подозирам, че и стените ще започнат да се къпят преди тези деца. Още по-зле се чувствам, защото си изпускам нервите и викам. Не искам така да си комуникираме, но явно ако не викна, никой не чува..
За сметка на това, всяка сутрин чувам "ама мамоооо, много ми се спи. Не искам да ходя на училище/градина." Pensive
Описваш част от моето ежедневие, ама при мен има и “бонуси”. Малкият явно утре няма да ходи на училище, щото трябва да легне в 7:30, а сега е почти 10. Реве, не иска да си пие лекарството, ако го дам насила, ще повърне. Гонихме се из къщата, молих, увещавах, крещях, без резултат.
Убийствено е.

# 2 470
Мисля че Янтра трябва да ви проведе един онлайн семинар по дисциплиниране на деца 🙂

# 2 471
Мисля че Янтра трябва да ви проведе един онлайн семинар по дисциплиниране на деца 🙂
Направо да ги взима.

# 2 472
Утре ще ходя при ортодонката на детето. За 4 месеца зъбите и се подредиха като мъниста. Даде ми сила да питам дали и моите биха могли малко да се приберат. На 48. ММ каза, че към луда, но ако  докторката каже че възрастта и челюстта ми позволяват ще ми помогне финансово.
Разбира се, че могат. Проблемът е, че зъбите после се стремят да се върнат в първоначалния си вид и затова трябват ритейнъри. А аз не мога да си представя да съм с телчета по зъбите. Може да не е проблем за другите, дано за децата да е по-лесно.
ЧРД на детето на buni!

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 23:31 от faviana

# 2 473
  • Северозапада
Не ми се говори за зъби. Щерката се лекува от около 2 години и поне още толкова ще продължи само да се наредят. После кой знае колко време ще носи ритейнъри. Но при нея е сложен случай. Колко процедури изтърпя, и още има да търпи. Дано само всичко е наред и да стане както трябва.

# 2 474
Направо да ги взима.
Не децата. Майките да научи на някой похват да си "строят" децата.🙂

Общи условия

Активация на акаунт