Да се оплачем... 2026

• 147 385
  • 2 682
  •   39
Отговори
# 2 535
  • София
Присажда се, ако е възможно. Има случаи при които не става.

# 2 536
  • SF
Даааааа..... Няма нужда да го уточняваме по няколко пъти това.

# 2 537
  • София
Ти уточняваш непрекъснато. Наясно сме с напредването на технологии, нищо, че импланти и присаждане на кост се правят от 30 години.

# 2 538
Значи ще пробваме с брекети. Лечението ще е дълго и скъпо, но се надява да приберем до някаква степен зъбите.

# 2 539
  • Варна
Медицината се развива, да. Но всеки случай е индивидуален , а и не всеки може да се подложи на манипулации, които са под съмнение колко ще са успешни, в тези случаи не дават 100% гаранция колко ще е успешно . А струват хиляди евро, и то не малко хиляди, които не всеки всъщност може да отдели .

# 2 540
  • SF
Да, да, аз никого не агитирам.
Reunion, какво правя непрекъснато?

# 2 541
Сутрин като стана един пласт олио по челото ми, косата мазна.... това сега от зимата ли е, от хормони ли е? Нарочно спрях да се мажа с нощни кремове да проверя от тях ли е, не е.

# 2 542
Даа, присаждаха му кост на ММ, чакаше да хване, снимки да се следи, за импланти се искаше определение см кост, чак когато я достигнаха, започнаха с имплантите. Но долу нямаше шанс за възстановяване то нямаше кост буквално,,, клатеха се предните 6, а здрави всичките, умуваха хирурзи, ортодонти, казаха да се вадят да не тръгне и назад. И в действителност спряха болестта.
Но да, не във всеки случай може да се спаси положението, като е с години неглижирано..

Ема, с какво се миеш? Избери продукт без сапун, ако ти изсушава кожата провокира производство на себум.

# 2 543
  • Бургас
и вече вдигам октавите единствено когато пея силно на глас

Това два пъти го прочетох октаните! и си викам, брех тази ТиЛи Simple Smile

Оплаквам се от безумно ниските ни заплати и безумно високите цени !!!
Одеве някъде мернах, че за издръжката на 1 човек месечно, трябват 800 и няколко евро!!!
А минималната заплата е 620 евро!
Е,как да стане се питам!???

# 2 544
Не си харесвам графика за второто работно място.  Идва ми, ако нещо стане и допълнително ме извикат за смяна да откажа.  Малко смени и не са разпредени равномерно. Исках този месец да е с повече смени там, че другия имам ангажименти. Ще изчакам още месец и ако така продължават нещата ще се опитам да си намеря друг вариант.
Аз съм от тези, чийто имплант беше отхвърлен.  Много ме е страх от зъболекар.
От студения дъжд се оплаквам.

# 2 545
Вите какво става с котето? Върна ли се?
Няма го. Sad

# 2 546
  • Mediterraneo
Така я закъсах днес с кръста, че не е работа. Събудих се абсолютно обездвижена, цяла нощ не спах от болки, въпреки хапчетата. ММ ме затътри при личната, там след час и половина чакане, при което буквално ревях от болка, вдигнах чутовен скандал, за да ме прегледат. То няма и какво да ме преглеждат, всичко го има в историята на заболяванията, само трябваше да ми изпише лекар инжекцията.
А ММ има РД, имахме резервация да го водя на обяд, утре на СПА уикенд Sad Отмених всичко, не мога да пътувам 2 часа сгъната в колата. Даже тортата му не съм завършила, много ме е яд, че баш сега ми се случи.

# 2 547
  • SF
Охххх, като тръгне така....

# 2 548
Другата седмица ще има инфрачервената лампа в Лидъл.
Тарталета... дано скоро ти олекне.

# 2 549
Инжекцията вдига кръвното налягане, имай го предвид. Дано бързо отмине, че е нечовешко да не можеш сам да се обгрижваш.

Общи условия

Активация на акаунт