Да се оплачем... 2026

• 148 180
  • 2 697
  •   39
Отговори
# 2 565
Тарти, жив и здрав да е мъжът ти!

Оплаквам се, че синът си е от 6 дни вкъщи и вече се скарахме. Тежко ми е.
Вите, и ние сме така. На мен моят хубавец ми се видя отслабнал. Не яде като хората през седмицата, когато не е тук и още е в сесия. Нормално е, много е напрягащо и са изнервени. И на мен ми е къс фитила, но бързо ни минава. Знае колко много го обичам.❤️Тарти, бързо оздравяване и весел празник със синеочкото!🍀

# 2 566
  • Mediterraneo
Ау, Фроузен! Как си запомнила, че е  синеок?!
Благодаря за пожеланията. Тортата е готова, ни украса, ни нищо, добре, че вчера пекох блатове, днес забърках някакъв крем и това е. Рожденикът направи картофи с бекон и кашкавал на фраера, вече съм паркирана в леглото. Ще пия един Диазепам.

# 2 567
Тарти, нали си качвала снимки.😄 Как да не запомниш такъв мъж!?😁 Беше и с брадичка.😉
Сериозно, и аз се учудвам какви неща помня. Дъщерята и сина също ме изумяват в това отношение. Синът каза преди няколко години, че помни как съм помогнала на една баба да пресече и съм била с розов анцуг. А тогава сигурно е бил на 5.

# 2 568
Честит да е Тарталетко.

# 2 569
Честит празник на водолея ти, Тарти . И сестра ми е днес , и Бербатов . Все хубави хора . 
Дългоочакван уикенд за мен . И надявам се - спокоен . Пожелавам  го на всички.

# 2 570
Ох,Vite имат се за пораснали мъже, а на нас ни се иска да са все малки момчета. Моят философ не съм го виждала от миналата година. След Коледа си беше тук и после сесия, работа.  Незнам и февруари как ще се прибере.

И този уикенд ще работя, и другия също. За март съм планувала пътуване.

# 2 571
Тарти, не знам какви лекарства има при вас. Мен като ме стегне кръста пия Диклак и Милгама Н.

Относно синът - ще ни мине, не за пръв път си говорим на въпреки... Аз съм директна и на децата си нищо не спестявам - и хубавото, и това което не ми харесва...Но Козирога критика не търпи, а Скорпиона директно ми казва "Мразя те!"

# 2 572
  • Бургас
Тарти, честит да ти е рожденика! А ти се пази и лекувай!
Вите, ще ви мине и на двамата! Съвсем нормално ми се вижда на мен да има и спор. Емоциите и времето в което не сме с децата си/родителите си си оказват влияние!

Оплаквам се, че преядох с едно разкошно сирене, твърдо и солено! Адски вкусно! Пак ще задържа сумати вода....

Но Козирога критика не търпи, а Скорпиона директно ми казва "Мразя те!"
Ха! Говори ми!

# 2 573
И какъв е изводът?! По- добре Козирог, отколкото Скорпион Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 574
  • Бургас
Тц!
По-добре Скорпион!

# 2 575
Честит ти рожденник Тарталета !!
Да ти е жив и здрав !!🎊

За кръст лично на мен помага ето този гел

# 2 576
Това отговаря на нашенския Диклофенак гел 5%.

# 2 577
Излизах с приятелки и така преядох, че ще се пръсна. Че и десерт си поръчах. Не знам как ще се спи тая нощ ...

# 2 578
Честита да си, Тарталета!

Може да съм изпуснала, но какво стана с изгубеното коте?

# 2 579
  • Mediterraneo
Хора, показаните лекарства са вода пред това, което ми изписват и слагат при криза. Щом този път трамадол не ми помогна, заедно с една шепа други хапчета, нещата са зле. Сега ми добавиха и хапчета за сън, различни от Диазепам, да видим.
Загледахме се в един сериал, кое време стана.

Общи условия

Активация на акаунт