Да се оплачем... 2026

• 169 835
  • 3 106
  •   32
Отговори
# 2 775
  • Fairbanks, Alaska
В Бс вали дребен сняг.Дано поне малко натрупа.
Моля ви да стиснете палци за мъжа ми.В момента го оперират.Планирана операция е,но е дълга и ми е много притеснено.
Градски, едва ли ще натрупа. Много късно почва да вали сняг. В другите градове вали още от вчера. Сега вали за отбиване на номера.
Всичко ще нареди относно мъжа ти. Форумът неведнъж е доказал, че е сила.

# 2 776
Моркови правя на фурна аз. Режа ги на половина, редя в тава, овкусявам със сол и черен пипер, може да нарежа отгоре и лук на кръгчета и чесън и ги мятам във фурната. После ги похапвам с котидж сирене.

И дъщеря ми много ги обича така, особено откакто прояде котидж. 😄 Преди това им слагаше сусамов сос/ тахан.

Димис- 🤗.  Хубаво е човек да прочете, че някъде го мислят, с добро. Благодаря ти. 😘

# 2 777
  • тук и там
Karzz, за кой сериал става въпрос?Търся си и аз нещо за гледане.
G..D..,как заспиваш вечер?То си е чист глад твоето.Оплаквам се,че аз не мога да си легна гладна,сън не ме лови без храна вечер.

# 2 778
  • Ямбол
Не е ли рано за житния режим? след 2-3 дни май трябва да му е началото.

Морковите ги правя на салата - стържа на лентички, овкусявам с балсамико, лимонов сок, зехтин, соев сос, слагам чесън и сусам.

Славче, бързо да се възстановява мъжът ти.

Обзела ме е апатия и не знам как да я преборя. Имах идея да правя малко мартенички за хлапетата на приятели, но и вдъхновение нямам.

# 2 779
Почнах го по рано с идеята двата първи дни да съм на свободен режим, защото на работа е по трудно. А и доктор Михайлов, който е авор на тридневния детокс, мисля че ни съветваше да започнем преди пълнолуние, така отлива в деня напълнолунието е по-пълен и изчистването е по-мощно.  Така си мисля поне, за да ми е по смислено заниманието Simple Smile  А и мъжът ми е контузен, ремонт не можем да правим, и аз си пренасочвам енергията към други занимания. Да  бера душа  от глад е едно от любимите ми  Simple Smile .
Кайсийке, без храна в стомаха се спи в пъти и  по леко, и по добре, и по качествено.  И без алкохол, разбира се. Алкохола колкото и да си мислим че успива и успокоява е огромен враг на здравия сън. Приспива, но след това има фаза на превъзбуда и руши съня.  Вечер ябълка, или аз  през януари вечер хапвах киви - гаранция за отличен сън. Лягаш рано, приспиваш се с книжка, и гарантирам здрав и непробуден сън до аларма.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 17:23 от G..D..

# 2 780
  • тук и там
A аз гарантирам,че в 3ч ще съм пред хладилника,или още по-зле,ще тъпча шоколад и бисквити посред нощите.
Браво за волята G..D..Имам една позната японка,каза че цялото семейство приключват с храната в 16ч..Та има  големи ползи от неяденето вечер,но аз не мога..

# 2 781
  • Бургас
Karzz, за кой сериал става въпрос?Търся си и аз нещо за гледане.
Кайсийка, казва се ,,Скъпо дете,, само 6 епизода е.
Заповядай!
https://moviesapi.club/tv/229221-1-1

# 2 782
Оплаквам се, че на едното място, на което бях на интервю, ми обещаха обратна връзка независимо от резултата, а такава няма. Ще изчакам още малко и все пак ще се свържа, надявам се да ми отговорят.

# 2 783
  • София
Оплаквам се, че на едното място, на което бях на интервю, ми обещаха обратна връзка независимо от резултата, а такава няма. Ще изчакам още малко и все пак ще се свържа, надявам се да ми отговорят.
От вечните тролчета се оплаквам.

# 2 784
Скрит текст:
Моркови правя на фурна аз. Режа ги на половина, редя в тава, овкусявам със сол и черен пипер, може да нарежа отгоре и лук на кръгчета и чесън и ги мятам във фурната. После ги похапвам с котидж сирене.

И дъщеря ми много ги обича така, особено откакто прояде котидж. 😄 Преди това им слагаше сусамов сос/ тахан.
Вместо котидж сиренето сусамов тахан? Звучи интересно. Ще го пробвам.

Тези явно още не са ги налегнали от Щатите, да ги свалят от мрежата и да последват съдбата за Замунда и Арена. Голяма мъка са от нашенския отдел "Киберпрестъпност" 😀

# 2 785
  • Бургас
Ох, дано и не го направят, че вече е трудно да гледаш филм някъде.С бг субтитри .

# 2 786
  • София
Ох, да! Много ме дразнят дублажите. Само заради тях не гледам разни канали, които иначе бих гледала.

# 2 787
   Бързо възстановяване на мъжете на Славчето и G.D. !

Моркови и аз правя на фурна, заедно с други зеленчуци, печени. Обикновено с картофи, лук и червено цвекло, без течност, само добре овкусени/мариновани предварително с подправки на вкус и олио, понякога и соев сос слагам. Вкусно е.

# 2 788
Аз харесвам тези на Нетфликс. Не се чува оригиналния език, а само английския, ако съм избрала английски, вместо оригиналния, примерно корейски.
Между другото препоръчвам "The glory". Много ми хареса. И аз така не исках да си лягам, а да гледам още и още.

# 2 789
Скрит текст:

Вместо котидж сиренето сусамов тахан? Звучи интересно. Ще го пробвам.

Да, поръсва ги по време на печенето с разни подправки, малко зехтин и после с един сусамов сос на Кикоман, или просо с тахан.

Печени кореноплодни и аз много обичам, често правя за гарнитура, а и като освовно; само дето моите мъже не се наяждат без месо.

Общи условия

Активация на акаунт