Да се оплачем... 2026

• 179 469
  • 3 278
  •   28
Отговори
# 3 195
  • София
Обади се детето, направо съм в потрес как АК те оставя да се оправяш сам, без да предложи автобус до друго летище, хотел или друг вариант. Добре че са бойна група от десетина човека, та не я мисля много. 😂 Сега са си купили автобусни билети до Виена, ще се шматкат през деня там, ще спят на летището и в неделя сутринта към София. Още разходки. 😃

# 3 196
Йованка, е този случай, всяко зло за добро. Щом са и компания, млади, весели, без деца, ще се забавляват.

# 3 197
Оплаквам се от отвратителна работна седмица. Слава Богу, че е петък!

# 3 198
  • Пловдив
Янтра, и двамата с мъжа ми сме инженери. И все пак не се връзвам на това, че ако пусна климатика в кухнята си три пъти на ден за по 1 час ще е равно по консумация на работа 24 часа. Все едно да ми кажеш, че 24 часа по 1 kW е равно на 3 часа по 2,4 kW... съвсем грубо казано. 24 kWh срещу 7,2 kWh. Значи.. за да се изравни или намали тази сметка, климатикът трябва да работи 24 часа с мощност 0,3 kW. Така ли е?

Това малко като разхода на гориво при колата. Ами като натискаш газта и караш бързо, колата гори повече, нищо че предавката е висока.

Иначе съм съгласна, хората изобщо не могат да си правят сметката и е по-лесно да обвинят EVN.
Ако започваш от примерно 8 градуса за да стигнеш до комфортно ниво 22 градуса трябва да преодолееш 14 градуса. Изстива въздуха, стените, всички повърхности и обеми. Ако намалиш климатика да държи 16 грд примерно ще е по-евтино да. Имаме и приятели инженери, които се занимават със сградна климатизация. А моя мъж разбира от електричество, той си мереше тоци и си правИ експерименти. Ние (ок, той де) сме си стигнали до някакви изводи и си действаме по нашия си план.

НЕ се опитвам никого да убеждавам, но поне при нас всички познати които се оплакват от високи сметки са ми ясни защо са им високи.

# 3 199
  • Бургас
Йованка, много неприятно! Добре, поне че са компания.

Марти, бързо да оздравява сладура!

# 3 200
Влязох да мрънкам, но видях прекрасна дама.
donau_janine2, изглеждаш прекрасно. То си е до излъчване. Роклите са си рокли, хубаво е да ги имаш, но трябва и да ти подхождат, както е при теб.

# 3 201
  • Варна

Веси, мерси много. Сложих и двете в кошницата, но за оранжевникавата нямам смелост. Втората ми хареса и на мен много. И да много си права, че на цената на оная, може да си взема две. Просто не търсих достатъчно и тя ми попадна тогава.

Много си хубава, взимай роклите и с пусната коса да си ! Heart Mалката ще ти я направи и ще си като от Флашданс  ! И да ми пратиш снимки !

# 3 202
Аз Донау си я представям с някаква такава рокля, в маслено зелено, тя е тъмнокоса и ще й отива
https://www.lily.bg/alna-zelena-roklia-sas-solei-i-kolan
Защо не и със сандали в сребърно...

# 3 203
Завс, Веси, мерси. Умре циганката, както казваме по нашия край Joy
Тогава мацката нещо не се справи с косата ми, намота там нещо като кок, ама имах други очаквания.
В неделя трябва пак да хвана щерката да ми оправи къдриците.

Ън, сега я видях, хубава е, ама не искам да ми се виждат колената. Ако бях 10г назад…

Не знам колко плащаме за ток и парно. Това е едно от малкото неща, с които се занимава ММ. Знам, че плащаме студена вода. А в БГ и тя е скъпа.
Сестрата на ММ в Румъния имат символични сметки за парно, ток и вода, а харчат, явно е доста по-евтино там.

# 3 204
  • Пловдив
А според мен прическа с полуспусната коса, само леко прихваната ще стои супер на donau.
Нещо такова - https://s.rozali.com/p/p/o/polupribrana-kosa-(2)-196674-500x0.jpg

# 3 205
Не знам, Янтра, май не е за моята коса, тази е доста по-дълга и пада надолу, моята пърчи настрани Simple Smile

Няма ли други “абитуриентки” в групата? Давайте да обсъждаме рокли.

Янтра, какви други обуща си набелязала?

# 3 206
  • Пловдив
НИКАКВИ!!!! За мой ужас и за радост на Благоверния. Гледам и нищо не ми харесва.

# 3 207
НИКАКВИ!!!! За мой ужас и за радост на Благоверния. Гледам и нищо не ми харесва.

За оплакване си е.
Аз се надявам да не съм изпуснала намалението в Д-р Мсртенс, отдавна се глася, а все не ми идва ред.
Тия дни трябва да взема маратонки на големите, така че, може пак да ми се разминат чепици за мен…

https://www.zalando.at/friends-like-these-etuikleid-black-f8d21c0jj-q11.html,
Това ми хареса, ама за друг повод, обаче и от него се вижда коляно. Е на мацката седи супер.

Веси, това на теб ще ти лепне, и на руса коса отива.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:18 от donau_janine2

# 3 208
  • София
Оплаквам се от отвратителна работна седмица. Слава Богу, че е петък!
И аз! Ама направо цял месец е при мен. И тамън днес преди края на раблтния ден приключихме нещо важно и се наградих с чаша вино. И ми звънят от работата, ама даже не директорката ми, а ректора на университета! Даже не знам откъде ми има тел. Да сме променяли това дето направихме. Не че е свръхтрудно, ама как е сещаш след последния момент, мамка ти! Бясна съм, меко казано.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:46 от Дидка-бандитка

# 3 209
Донау незнам как го правиш, но за натовареното ти ежедневие изглеждаш супер.  Всяка една рокля е хубава по своему.  При мен дължината трябва да е точно до коляното или до кокалчето. Всякакви други дължини не са за мен.
Йованка дано децата си изкарат хубаво и им остане приятен спомен . За теб ще е мисъл и дано приключи скоро и благополучно.
Марти бързо оздравяване на Тони и дано другите деца се опазят здрави!

Общи условия

Активация на акаунт