Да се оплачем... 2026

• 179 068
  • 3 276
  •   9
Отговори
# 3 240
Моят си е носил костюма от бала на събитие в университета. Добре, че го е носи, че много мразя нещо да се купува и после да стои по гардеробите. Неговият костюм е тъмносин, малко по-спортен, не толкова официален. С една ленена риза беше добре. Самата риза от костюма също я е носил. Общо взето май само обувките не е.

# 3 241
  • Mediterraneo
Моята беше с рокля от Zara за 35 евро май, баба й я купи, обувките и те там някъде. 50 евро за вечерята май даде, маникюрът й беше най- голямото перо, 60 кинта Simple Smile Ходихме в училище за някакво тържество, тя отиде на вечеря с класа, ние на ресторант( 8 човека).

# 3 242
Янтра, моята бие твоят големият, те не желаеше никакъв бал, не си харесваше класа,броеше дните до края. За снимки само се облече- червен панталон с висока талия и черно бюстие- общо 300 лв и обувки и чанта още 200. Това беше всичко! Едната баба в чужбина си беше, а другата след операция на тазобедрена става. Не идваха.
Каза всичко, каквото ви е на сърце и ще мисли за бал ми го дайте, аз ще пътувам. Така и направихме. Плюс баща и купи кола, още я търкаля:)
Мисля че приза най- икономичен абитЮрент трябва да е наш🤪🤪😅
А и на дискотека отиде след 12, на ресторант бяха само 3 мата мускетари- тя, един младеж сега млад лекар и едно момиче, тя вече зъболекар, не щяха с другите класове. Много особени нърдове🤪🤪😅

Обаче с Жаки… ще се чуе тука със сигурност 🤪🤪😅❤

Пууу, Тарталатата ни би с по малко разход, ма то в чужбина не е като тука🤪

# 3 243
  • София
Жаки, живи и здрави а сме, след 5 години ще си мрънкяме тука за разходите. Като я знам моята, ще е чудо не сънувано. 🤠
Аз за моя бал сама си ших тоалета, пола и бюстие. Simple Smile не евтино, ами направо без пари. Ама тогава си беше голяма немотия. По пък вместо в ресторанта, половината клас отидохме на екскурзия в Гърция.

# 3 244
Не си научила как се организира подобно събитие. Аз имам опит.

2, макс 3 от главните - булката и най-близките и две решават коя дата им е удобна на тях. Решават и кой хотел искат. При 25 поканени буквам точно 12 легла,  6 двойки стаи и всичко протича по план.

Не е толкова просто, защото булката има разни представи (според мен много трудно осъществими). Ама да се помъчат. Няма лошо Grinning Шокирам се просто колко са неорганизирани хората и как е възможно да гласуват и в същото време да не знаят за какво гласуват...

# 3 245
  • София
Лютиче, това на всички избори го виждаме 🤣.
Янтра е права, обявява се дата, точно както за сватбата и който може, може.

# 3 246
Моята дъщеря си поръча роклята от Zalando. Обувки си купи от близкия мол. Имаше тържество в училището й, където получи книга подарък за отличен успех. После са били на ресторант със съучениците й. Ние не сме присъствали. Всичко много скромно. Харесва ми това.

# 3 247
Лютиче и аз преди 2 години имах големи проблеми с организирането на моминско - пак жени над 30. При мен като пишех за мнения не пишеха, пусках анкети дори не гласуваха и като се вземеше решение, почваха да мрънкат - ама аз не мога тогава, не мога там, ма как ще оставя детето за един ден, че да пътувам, че бяхме и от много различни градове. Мъжът ми организира ергенското буквално за един ден - всички мъже си гласуваха, разбраха си се и нямаше проблеми. На мен ми се ревеше. И накрая от 16 жени бяхме 4, а мъжете бяха почти всичките. Много сме кофти жените за такива организации.

# 3 248
Аз съжалявам, че никой не ме кани на ергенски партита. Жените са скучни и драматични.

# 3 249
И на мен бала ми е далече. Тийна за сега клони към "за" бал.
Сватба няма да вдигаме. По семейно му да отидем някъде ще ми е най-добре.

Дъщеря ми не ходи на бала си. Не харесваше класа си и преподавателите. А и бала беше точно след падането на карантината. Имаше болни след това.
На мен ми беше кофти, но тя ми каза "тези учители са се държали безобразно с нас толкова години, а сега да им плащам почивка в хотел... не".
Преживях го.

Лютиче, ще пиша на съдружника ми.

# 3 250
  • София
И нас ни чака бал догодина. Напрягам се само при мисълта за това. Сега как се правят баловете? От колеги чувам, че след бала събират родата, а не в самия ден.

# 3 251
Закарахме абитуриента в Слънчев бряг и се черпихме аз,баща му и баба му. Другите са в чужбина,а с тукашните не поддържахме отношения. С костюма се поизхвърлих,но сега ходи с него ( и с други де) на някои изпити. Чат- пат и на работа.

# 3 252
Йованка, прибра ли се дъщеря ти?

Моята ще е като йогата на Жаки - "Аз ще пътувам. Давайте кеш и не ме занимавайте с рокли и глупости тип Пепеляшка", с което аз съм ок. Измислила си е някакъв гащеризон, който ще е по неин модел и ще се шие, което пак е ок за мен, защото обичам различните, а и тя е висока и ще и седи добре гащеризон. Миналата седмица минахме през Асеновград и беше потресена от витрините, а цяла Бг от там се облича. Е, и от Мечо от Омуртаг Laughing
Абе, да доживеем до тогава, но силно се надявам да си остане с такова мислене.

Оплаквам се, че снощи пекох риба и сега трябва да търкам фурната, а това ми е най-омразното слугинско задължение

# 3 253
И ние сме догодина със сина.
Не сме в Бг, тук е нормално и с ГТ да отидат до ресторанта в хотела. Училището и без това е от малкото, които правят подобни балове тук. Чака ни евентуален разход за куверт, костюм, риза, вратовръзка и обувки. Евентуален, защото в момента има от всичко, ако му стават все още, може да реши и да е с тях. След това вече идва забавата- след церемонията по завършване и връчване на дипломите, има традиция целият випуск да отива в Миконос за седмица. 🍾🥳🎉
Сестра му също мина без изгъзици, най- скъпи ѝ бяха обувките (сандали на висок ток), които още носи. Една от приятелките ѝ живееше на пешеходно разстояние от ресторанта, няколко момичета се събраха в тях от обяд да се гримират и да си правят прическите. Родителите на въпросното момиче пък ни събраха с другите родители в тях преди да тръгнат момичетата на по питие и вечеря след това.
Туй то.

# 3 254
  • София
Йованка, прибра ли се дъщеря ти?

Моята ще е като йогата на Жаки - "Аз ще пътувам. Давайте кеш и не ме занимавайте с рокли и глупости тип Пепеляшка", с което аз съм ок. Измислила си е някакъв гащеризон, който ще е по неин модел и ще се шие, което пак е ок за мен, защото обичам различните, а и тя е висока и ще и седи добре гащеризон. Миналата седмица минахме през Асеновград и беше потресена от витрините, а цяла Бг от там се облича. Е, и от Мечо от Омуртаг Laughing
Абе, да доживеем до тогава, но силно се надявам да си остане с такова мислене.

Оплаквам се, че снощи пекох риба и сега трябва да търкам фурната, а това ми е най-омразното слугинско задължение
Не, през нощта са пътували Берлин-Виена, сега се шмиткат там и утре сутринта, дай Боже, ще летят от Виена. Не ми се мисли, ако човек няма пари какво прави в такава ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт