Да се оплачем... 2026

• 178 978
  • 3 276
  •   21
Отговори
# 3 255
Чака мама да му прати,но неприятно факт.
Всичко ще се нареди.

# 3 256
Чак завидях на Йованините деца. Ех, младост, младост.

# 3 257
Йованка, ще се приберат живи и здрави. И аз им завиждам, това са спомени за цял живот.
Оплакването ми е, че обикаляхме по разни магазини без резултат, но накрая си поръчах спалня и матрак. Попаднахме на компетентен служител и купих всичко, сега следва монтажа и ще си спя на хубаво матраче, най-накрая.🤗

# 3 258
И нас ни чака бал догодина. Напрягам се само при мисълта за това. Сега как се правят баловете? От колеги чувам, че след бала събират родата, а не в самия ден.
Ние това лято бяхме на бал. Момчето не отиде с класа си. След бала баща му събра роднини и приятели в ресторант. Младежите се забавляваха.

Лютиче, писах на момъка. Прибрали са се в София.
За Елин Пелин писа
Цитат
Там има мисля два хотела единия Имидж или нещо подобно беше другия е бюджетен Диона

Съжалявам, че не успях да помогна.

# 3 259
Три-четири са хотелите, но всичко е пълно вече. Това е положението.
Благодаря все пак! Heart

# 3 260
  • Варна
Сутринта ме изправи на нокти моя синковец, че от 3 дни му я няма ЛК, пратих го да я анулират с протокол в 1рпу , ама го върнали за понеделник, че това било само за администрацията . Та така, ровейки в сака му сега, естествено -  видях я изпаднала в единия джоб, заедно с карта на Икеа и за плейграунд в мола и още някаква..А каза че е проверил, ей ...разсеяна работа.Тя му е първата от 14. г, ама почти изкара до 18 с нея, що да е така, като може да е юни -юли , както си му е реда

Естествено трябва да имам емоции от сутринта.Няма да е събота като хората иначе..
Отивам да пия едно кафе с приятелка, сложих си една шийт маска сега да ме поуспокои че се  напрегнах..
 После супа топчета и лазаня съм планирала.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 13:30 от Vessi_to

# 3 261
  • Mediterraneo
Изцедих 3 кг портокали. Сложих да пера пердетата на спалнята, айде и  прозорците да изчистя. ММ ще ме убие, след всичко, което изстрадах цяла седмица, дано не забележи! Надявам се докато се прибере, да успея да изгладя и закача пердетата, така гаранция няма да си даде сметка, той е голямо перде Simple Smile

# 3 262
Аз съжалявам, че никой не ме кани на ергенски партита. Жените са скучни и драматични.

Е то на ергенските партита канят само професионалистки Stuck Out Tongue Winking Eye

Отивам в мола с тримата, за маратонки на големите. Това са едни от най-напрягащите ми моменти. Мразя да крещя пред публика, ама се е случвало…
Момчетата не обичат магазини, каката иска да влезне и огледа и премери всички възможни парцали. Настава една вакханалия, всеки недоволен, всеки ме дърпа. Май трябва да пропия, спешно ми трябва някакъв порок, който да ме държи да не се разпадна.

# 3 263
Моите момчета имаха супер яките балове - с много приятели , с хора около които са израснали . Останаха им хубави спомени . Обличането на момче не е драма - моите от Теодор , уж всичко практично , ама никога повече не е носен нито единия от елементите . А бяха чудесни сетове . Така си отвисяват в гардеробите . Което ме навежда на мисълта колко ужасно много ненужни неща има в тази малка къща. От сутринта подхвърлям някакви дрехи , вадя ги и пак ги прибирам…  не ми стиска да се разделя , мамка му .

# 3 264
Ех, добре че е Г.Д, щях да реша че сме единствени. И на двете правихме бал. В различен ден, за да могат да присъстват. С бабите, дядото, братовчедките и приятели, техни и наши. Не всичко беше идеално, но се забавлявахме и останаха страхотни спомени. По сметки и за двете джумбарета заминаха между 4 и 5 х. Рокли, дрехи за нас, ресторант и хотел за някои гости. Голям купон беше ☺️

Опраквам се, че почти съм се сецнала. Дано ми се размине.

Изпуснах роклята на Донау. Тази година и ние сме канени на бал. Имам няколко тоалета няма да купувам ... за сега 🙂

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 18:28 от rummi_pl

# 3 265
  • Пловдив
Янтра, моята бие твоят големият, те не желаеше никакъв бал, не си харесваше класа,броеше дните до края. За снимки само се облече- червен панталон с висока талия и черно бюстие- общо 300 лв и обувки и чанта още 200.
Задава се средния, който каза, че бала на брат му бил много скъп и пренаселен..... Мисля, че приза ще остане у нас.

И накрая от 16 жени бяхме 4, а мъжете бяха почти всичките. Много сме кофти жените за такива организации.
И за това си има причина. Мъжете хвърлят всичко и не се интересуват има ли кой да гледа децата. И изобщо имат по-голяма свобода от жените. Сексистко, ама факт.

# 3 266
Янтре, не вярвам да минете по-евтино, цените са нагоре.

Аз пък на есен съм канена на сватба, на която не познавам младоженците, но не мога да откажа т.к. ще съм единствената роднина на майката на булката т.е. ще ида заради нея. Тя е онази втора братовчедка за която съм писала в темата, дано Бог и даде здраве и дълъг живот.

# 3 267
  • Пловдив
Ш'видим, тоя е особена порода.

# 3 268
Благодаря все пак! Heart
В букинг ми излиза само Khan Krum House & Apartments for rent.

# 3 269
Благодаря все пак! Heart
В букинг ми излиза само Khan Krum House & Apartments for rent.

Да, ама е 240€ за една нощувка и не може да се откаже, ако все пак няма да ходим. Ще сме спонтанни като имаме повече яснота.

Оплаквам се, че София ни тества нервичките яко. Трябва да затегнем положението, че трудно се издържа.

Общи условия

Активация на акаунт