Да се оплачем... 2026

• 190 952
  • 3 464
  •   8
Отговори
# 3 450
  • Пловдив
Изобщо няма да се занимавам с тях. Няма да бъда много близка, загрижена свекърва. Ще си живея живота, по възможност ще пътешествам и внуци няма да отглеждам.

# 3 451
Аз пък искам снаха като Жаки, да ме пита "Как си?" и да ми праща клипчета на внуците. По възможност да живеем отделно, за да сме си мили и драги.

# 3 452
  • Пловдив
Искам да се оплача! Пиле с кисело зеле, от снощи, един син си сипа, притопли и сложи СОЕВ СОС! Соев сос на пиле с кисело зеле?!?!?!! Бошке, къде сбърках във възпитанието?!

# 3 453
С прясно зеле върви според мен, но с кисело...не знам...пробвай. Може да е хубаво 😆

# 3 454
И аз от най-ранна младост обяснявам, че каквато съм проклета, ще живея поне 100 години, но Янтра го е събрала в две думи, перфектно!
П.П. И аз съм мъжка майка, ама аматьорка (2 момчета и 1 котарак), имам същите мечти за пенсионирането си, да си живея живота и да не пипвам деца. Ще да е някакъв общ симптом. 😂

# 3 455
Янтра и аз искам фразата за подарък. И аз имам едно момче. Мечтая за пътешествия, но искам и бебета да гледам. Много ги обичам. Сега като ходя при децата на бебетата най- много се радвам.

# 3 456
Аз искам да съм бабата, която да води внуците по морета и планини, да им бърше сополите, да правим новогодишни питки заедно, да спасяваме животни, да учим заедно.
Безценно е.

# 3 457
Бетелгейз кой забранява за бележките не разбрах. Компютърната програма не разрешава да се върнат датите или от училищата има някаква договорка? 
Нямам никаква представа.
Преди имаше възможност до седмица или 10 дена назад да пуска ел. бележки.

Днес тийна е писал на класната му и тя му е казала, че може да си тръгне (в неговият случай да не стигне до у-ще) ако отиде на лекар днес. Аз му бях записала час за четвъртък, съобразявам се със смените на ЛЛ и с у-ще. Добре, че днес се е освободил час, записах и отказах другия.

Аз съм закотвила термометъра на 36,9. Явно ще пия шаше Тайлолхот и ще лягам с книжка.

# 3 458
  • Варна
Едва ли някой ще ми дава да отглеждам бебета, мъжка майка съм и не мисля, че ще ми се гласува такова доверие Grinning , не си правя илюзии .А и пенсионната възраст ми е все по-далече, аз остарявам, тя се отдалечава...та работеща баба,  един  ден живот и здраве, колко да помогна. Да кажем 2 часа уикенда ?! Така е ок.
Абе аз често да кажа, и като майка не съм била много залепена за детето си, ... тръгна на ясла и не съм го отглеждала с години, добре ни подейства и на него и на мен . А иначе обичам бебенца и малки деца , но не чак непрекъснато и за дълго.Далече ми е още сякаш това..
Дюнери правих с тортили, много яки станаха. И картофки и кисели каставички и сос , абе много се наядохме. Добре, че се лишихме от десерт поне...уви.Sad
Пуснах си отпуск 2 дни около уикенда, има някакви интриги на работа и освен че съм изморена ми действат зле. Рядко се случва, но подразбрах някои приказки и ми стана гадно, позагорча ми ..Може да мръднем някъде 1-2 дни ако мъжа ми е свободен, тъкмо ще освободим терен на хлапето и гаджето Simple Smile . А ако не - вино, шоколад круши и синьо сирене ..и лежачаката ...Simple Smile

# 3 459
Нашите родители много ни помагаха с децата, много. Вечно ще съм им благодарна. Сега си берат плодове.  Внучките ги мислят, търсят, грижат се за тях. Много са си близки. Ние с мъжа ми сме междинното поколение. На нас се падна честта финансово да обгрижваме и предходното и следващото поколение. Не знам дали сме добри деца и добри родители... Все не достига времето за лична грижа. Много ми се иска да бъда добра баба, някой ден. Имам да връщам. Но не знам дали ще мога, дали ще имам сили...

# 3 460
Аз бях с две работещи баби. Татко, лека му пръст ми помагаше. Когато и да му се обадя беше на линия. И синът ми към него беше много привързан. Все го търсеше, като порасна сам ходеше на село да го види. По Ковид с онлайн обучението беше се изнесъл при нашите на село. Там поне в двора излизаше с топката.  И ММ все казва, че неговите родители деца не могат да гледат.

# 3 461
Аз искам да съм бабата, която да води внуците по морета и планини, да им бърше сополите, да правим новогодишни питки заедно, да спасяваме животни, да учим заедно.
Безценно е.
Пожелавам ти го от сърце Heart

# 3 462
  • Бургас
Едва ли някой ще ми дава да отглеждам бебета, мъжка майка съм и не мисля, че ще ми се гласува такова доверие
Аааа,Веси, недей така! И мъжките майки можем да гледаме добре бебета-внучета!
Само нека дойде и това време!

# 3 463
  • Бургас
Аз се моля да прегърна детето на моите деца!

Оплаквам се от болен мъж в къщи.Оперирана дясна раменна става и считай нищо не може с дясна ръка.Да минава бързо,че не се търпи!

# 3 464
Едва ли някой ще ми дава да отглеждам бебета, мъжка майка съм и не мисля, че ще ми се гласува такова доверие
Аааа,Веси, недей така! И мъжките майки можем да гледаме добре бебета-внучета!
Само нека дойде и това време!

Така е. В нашето семейство, още почти на старта, се уговорихме, че няма да делим родителите на "мои и твои". Общи са ни.
  Е, при нас, понастоящем на по 50 и малко, не наричаме родителите на партньора "майко" и "татко", по име си говорим. Но, общи са ни.
  А малките сме ги оставяли. И при едните и при другите. Свестни хора. Добре гледат деца. Има ли значение чии родители са?

Общи условия

Активация на акаунт