Да се оплачем... 2026

• 202 689
  • 3 642
  •   13
Отговори
# 3 600
Винаги съм се чудила кой си прави доброволно кухня в отделно помещение, не е за мен това. Друго си е докато готвя да си приказваме с ММ и децата. Иначе бих се чувствала като в изолатор. Съвременните абсорбатори, макар и да не премахват 100% от миризмите, се справят прилично. Поне за мен, все пак в една къща няма как да мирише като в аптека, домът си има неговите си аромати Laughing
Детето искаше да ни праща с баща й на кино утре вечер, на Брулени хълмове. Ама пенсионерската дружно решихме, че не ни се ходи толкова късно и ще си се почерпим вкъщи.

# 3 601
Рали, така ми липсва стария апартамент с кухня и хол на едно.
Сега осъзнавам, че прекарвам цялото си време сама в кухнята Sad

Загубила съм един документ на малкия, не е нещо, което да не може да се възстанови. На един клик в системата им е, обаче лелката не иска просто да ми го изпрати на мейл или пък да ми го принтира, нали трябва да си придаде важност.
 Писах ѝ още вчера, тя ми отговаря, че ми е дала документа миналия май месец. Да бе, така е, изгубих го! Отивам днес лично , аууу баууу , ма как така съм го изгубила. Ми така бе, носих го в училище, къде ли не, затрил се е. Хората паспорти губят и вадят нови, тя се ежи за глупости.
Щяла да ми го принтира във вторник. Овца!
Така искам да се отърва от тая амбулатория, един приветлив човек няма там, всичките некакви сумраци. Оплаквам се.

# 3 602
  • София
Винаги съм се чудила кой си прави доброволно кухня в отделно помещение, не е за мен това. Друго си е докато готвя да си приказваме с ММ и децата. Иначе бих се чувствала като в изолатор.

Абсолютно! Две години живяхме в такъв апартамент, много беше тъпо.

# 3 603
Аз пък съм много щастлива с отделна кухня. Правя си мизерията там, оливам, поливам и после само затварям вратата и ядем спокойно на чисто Grinning Оня ден си загорих картофите (отново) и не ми се осмърдя цялата къща.

# 3 604
Откакто сменихме вентилатора в банята, мухълът по тавана значително намаля. Безшумен е, не е електрически. Мен много ме дразни бученето на електрическите.
Мухълът го чистя с обикновена белина, разтварям малко белина във вода и с гъбичка за чинии почиствам. Ама това лятото чак, сега няма смисъл.
След къпане винаги оставяме вратата на банята отворена.

Оплаквам се, че вали и вали и вали, за стотен път от октомври насам. Баси зимата. Мечтая си да е суша и жега, чак дотам я докарах... ама толкова да ми писна от дъжд и кал.  Simple Smile

# 3 605
Най-добре е кухненският бокс да е отделен с врата от трапезарията и хола, а и да има излаз на балкон. Като готвиш нещо смърдливо затваряш едната и отваряш другага. Като режеш салата отваряш вратата и слушаш/гледаш телевизия.

# 3 606
  • Бургас
И аз се оплаквам от дъжда! Много нещо се изваля тази зима.....
Да, хубаво е да вали, има нужда ама.....

Оплаквам се и от цикъл - три дена преди датата и ме боли ужасно кръста, всички стави, цялото тяло....

# 3 607
Аз кухнята така я наследих. После мислехме да я местим в хола и да стане дневна с кухненска част. Нямахме обаче цялата сума, ММ не му се слугуваше на ремонти и накрая този хол стана юношеска стая. На момчето му беше много удобно, много се събираха с компанията да гледат мачове и да играят карти. Ние си стояхме в кухнята, която се ползва като трапезария. А и аз с мойте смени готвя, когато съм в нас.

# 3 608
  • Fairbanks, Alaska
Vanne и Karrz, трябва да вали. Допреди 3 седмици имаше опасност от воден режим след края на летния сезон, ако е същата суша както по-рано. Сега Камчия е на почти 70 процента пълен, но е по-добре още да се напълни. С нашия сух климат...с 300 зора се пълни язовира.

# 3 609
  • Бургас
Натаел, да трябва да вали!
Но относно язовирите - умишлено ги изпускат и държат празни.
И за воден режим се говори всяка година.
Това са машинации!

# 3 610
Холокухнята е измислена, за да може мъжът и жената да прекарат някакво време заедно - кой на дивана, кой пред печката.  Wink
Освен другите ми неразположения, вдигнах малко темп. и ме втресе. Планирам да лежа два дни - ха дано, ама ... нали.

# 3 611
  • Mediterraneo
При нас пак код за буря, писнаха телефоните преди малко. Една мине, друга дойде, голямо чудо тази зима. Поне не е студено, но вятърът е ураганен, за утре дават над 100 км/ час пориви. Отмениха мача на щерката по повода утре, аз днес пазарувах за уикенда, та утре ще се отдам на лежане наистина. Не, че днес кой знае какво съм свършила, една яхния направих и цял ден зяпам сериали.

# 3 612
Оплаквам се, че моят ден на влюбените мина Joy Ние не си падаме по лиготии, цветя, бельо и снимки за социалните мрежи. Та днес ММ донесе прясна риба, скариди и миди + бира. Пък нека не е романтично! Аз съм много доволна

# 3 613
Оплаквам се, че моят ден на влюбените мина Joy Ние не си падаме по лиготии, цветя, бельо и снимки за социалните мрежи.Та днес ММ донесе прясна риба, скариди и миди + бира. Пък нека не е романтично! Аз съм много доволна

В повече от това, здраве му кажи!

Аз ги държа гладни днес, постна супа и булгур. Нещастни са. Писнало ми е да мисля какво да готвя, после да го готвя, после да слушам колко е гадно.

Никога не сме празнували Валентин. Като ММ ме зарибяваше се появи с букет и парфюм и това беше романтиката за целия ми живот напред Imp
По стечение на обстоятелствата и съвсем непланирано току-що взех цели три чифта гащи на ММ, бяха на -50%, та затова.

# 3 614
  • Бургас
Аз почитам Св.Трифон!
Наздраве от сега, макар и с бира! Утре ще го уважа с винце!

За мен Св.Валентин не е празник. Ако обичаш някой, трябва да му го показваш всеки ден, дори и да му налееш чаша с вода...
Същото е и с 8 март.... - това е празника на мама!
За жената - постоянно трябва да й показваш уважение, внимание и обич!

Общи условия

Активация на акаунт