Да се оплачем... 2026

• 204 062
  • 3 663
  •   21
Отговори
# 3 630
Да. Точно както и денят на влюбените не е за 7годишни
Но....да живее китайската индустрия с плюшени мечета, сърца и балони

# 3 631
  • Варна
Чак забранен да е...Просто да се обясни, че е празник на любовта.Никой не е длъжен да е влюбен, нито на 7, нито на 37.Така е.Забрана чак, и коментари че няма накъв празник за мен не е ок.

# 3 632
Цели индустрии се крепят на романтиката покрай 14-ти, не го зачерквайте така с лека ръка.😉😀 Всеки да празнува каквото му е приятно. По въпроса за Хелоуин, синът имаше една учителка по английски в четвърти клас, която задължително ги караше да го празнуват. Някои деца казали, че родителите им са против и не дават. Тя казала-"Изобщо не ме интересува кой не празнува!" 😑 Имаше оплаквания и от родители за разни други нейни изцепки. Къде чак се върнах....😁

# 3 633
Нашата кухня е 14 кв, а хола е далече, има място не само за мен, но ме удостояват с присъствие и двамата само когато ще се яде. Иначе не, току виж, че ги накарам да свършат нещо. Само примък- отмък. Котето също изпълзява, когато усети, че ще ядем и започва да проявява капризи- да я храним от ръка, но само аз, да седи до мен на стола и да наблюдава как ям, да се цупи и да обръща гръб, ако нещо не е по нейна воля....
Утре не е празник за нас и няма да приготвям нищо, и без това съм на диета, че ми пари в корема.

# 3 634
  • Варна
На мен ми е притеснено, че мъжа ми пътува от Букурещ.То не само, от 6 сутринта е на волана и пътува през България и Румъния.Трябваше към 10 да се върне, но му звъннах сега и каза към 12. Убит е сигурно от пътуване , къде ли не вече и няколко дни, мисля го от това безсъние и път жив и здрав да се прибере, много шофира.Че не е и първа младост вече...По 1500-2000  км понякога минава почти без сън.Снощи много изморен ми се видя.Всичко дано е наред.
Ох, Ън, нашия куч е същия.Голям глезльо.Детето расте, той не.Докато правих супа ме гледа в ръцете за пиле.Сърди се ако не дам.Сума ти пиле изяде с тия мурафети.Много разглезени ей...Grinning

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 22:47 от Vessi_to

# 3 635
Точно днес ми излезна спомен отпреди 8г, Фашинг в у-щето. Нещо като карнавал.
Като малки около Поклади (Сирни Заговезни) баба ни казваше, да си направим маскенбал, че като деца си правели маски.

Забавно е, и учителите се маскират. В понеделник ще е при средния, ама той не иска костюм. Във вторник е при малкия, ще е динозавър.
За Хелоуин май не са имали в у-ще, не мога да се сетя, трябва да питам децата. Аз ги водя за бонбони из блока. На някои врати има бележка да не се тропа, че не празнуват. Някои австрийци не празнуват и се мусят, други пък си правят партита.
Още помня един възрастен турчин отвори вратата, даде бонбони и възклилна “въй, въй, въй, машалла , какви сте страшни “ JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Празници да има, и без това делниците са премного сиви.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 23:50 от donau_janine2

# 3 636
Аз съм винаги ЗА що има празник да се празнува. Нека има повече поводи за радост. И любовта трябва да си има ден, тя е най-хубавото след здравето.

# 3 637
Нашият вентилатор в пералното уж по визия го избирахме, ама се оказа много хубав. Определено има разлика с или без като пусна сушилнята.
Което ми напомня, че трябва да прибера прането пак... Направо живея пред пералнята вече.

Каква марка и модел е?

# 3 638
Аз съм.малко неромантична, но имам романтичен мъж и от обич и уважение си позагладих ръбчетата с годините.
Детето е като мен, но последната му приятелка, го вкара в пътя Joy.
Любовта е хубаво да се показва всеки ден, но ако има повод да я отбележим, защо не.
Оплаквам се от ПМС, скоро не бях имала симптом подут корем.
Оплаквам се, че ми липсват колегите от предишната ми работа. А и те постоянно ми пишат да се връщам.
Сегашните, не са крайно лоши, но са много различни. Едни обидчиви, дребнави. Малко се джаскат. Не съм в конфликт с тях, но просто ме дразнят.

# 3 639
Идвам да се оплача, че пералнята ми се развали. Вътре има дрехи, които утре ще трябва да изтискам ръчно, за да ги мушна в сушилнята. А и също така съм много нервна.

# 3 640
Аз пък да ви кажа как дразня “детето”. На утрешния ден преди 25 години я сътворихме. Мъжът ми (тогава още приятел) се затвори в кухнята и след половин час някъде се показа с тава изгорени курабийки във формата на сърца. Курабийките са виновни! Стана каквото става (ние целенасочено работехме по въпроса, не беше “грешка”).
Сега на всеки свети Валентин и честитя conception day. Тя реагира с “ewwww”. 
Аз реших, че ще празнуваме със следобеден чай. Ще направя сандвичи (с краставици и пушена сьомга за мен, яйчена салата за мъжа ми). Купих scones, петифури.
Не зная дали споменах, но мъжът ми кара “сух” февруари. Не пие алкохол. Трифон Зарезан отпада…. Ще караме на чай.

# 3 641
Честит ден, на любовта, другарки! Бъдете много обичани, споделени, уважени, сплотени, извисени на крилата на любовта и още квито модерни пожелания се сетите❤❤❤
Моето сърце е пълно- тези които са ми най- скъпи на света са до мен. Нямам нужда от конкретни подаръци, всеки ден получавам жестове, знам че съм обичана.
По традиция ме събуди моята романтичка с картички:)

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 07:09 от JACKLIN*

# 3 642
Моите “деца” и те романтични.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 12:32 от abadjieva80

# 3 643
  • Северозапада
Честити Св. Валентин и Трифон Зарезан!
Снощи се шегувах с ММ, че ние ще празнуваме - той с новата си “любов” - мотора, а аз със старата си “любов” - работата. Обаче планирам да си направим суши-вечер, освен ако малката не ме изкара на площада, че ще има програма и концерт.
Малката има “приятел” от 1-2 клас. Дете от класа и живее в съседния блок, но се запознаха в училище. Не съм забелязала да прекарват много време заедно, дори в училище си имат различен кръг от приятели, но винаги си правят подаръци за празници или, като пътуваме, винаги има подарък и за него, съответно той също и носи.
Нашета куче като ме чуе, че тропам нещо по плота е първи нареден 😂. Като сме на масата при мен знае, че няма да му мине номера, затова сяда до ММ и го гледа в устата.
Време е да ставам да разходя въпросното куче и да тръгвам към офиса, пътьом ще мина да запаля и свещичка за Задушница.

# 3 644
Нашият вентилатор в пералното уж по визия го избирахме, ама се оказа много хубав. Определено има разлика с или без като пусна сушилнята.
Което ми напомня, че трябва да прибера прането пак... Направо живея пред пералнята вече.

Каква марка и модел е?

Cata E100.

Ние няма да празнуваме. Аз ще си сипя сигурно две глътки вино за душата.

Сънувах някакъв гаден сън. Направо си отдъхнах като разбрах, че не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт