Да се оплачем... 2026

• 206 074
  • 3 710
  •   35
Отговори
# 3 675
Матео е гушнат в каката, нали?

# 3 676
Страхотни са, Марти. Вече започват да се различават близнаците, или така ми се струва, защото си ги облякла различно;)
Много ти се радвам и възхищавам как се справяш, без да се оплакваш, доколкото си спомням, си споделяла, че и помощ нямате от баби. Чудесни дечица, здравички да са и тримата!

# 3 677
Лелеее големи садурчета са дечицата на Марти! Много хубави деца 😀
Аз срам не срам си признавам, че близнаците не мога да ги различа.🫣

# 3 678
  • София
Аз съм яко сдухана днес. Много ми е тъпо. Защото не се чувствам оценена, обичана и обргижвана вкъщи. А спиред моя си измислям проблеми и всичко е наред. Днес пак имаше скандали. Не мога просто да се сдържам и избухвам наистина за глупости, ама вече нямам грам търпимост. Давам само пример. Детето от повече от половин година ходи на математика в събота в 10.00. И все той я води. И днес пак не разбрал и си мислел, че е от 09.00.... Е не знам, не е нормално това. И като му кажа, че нямам равностоен партньор, а те деца и се сърди.....
Близнаците са различни доста, но не знам кой кое.

# 3 679
Дидка, да не започва да има проблем с паметта. Това си е здравословен проблем...

# 3 680
Хич не е здравословен проблем. Някаква мъжка черта е. Или поне често срещана. По 50 пъти повтарям едно и също нещо вкъщи и не се полага елементарно усилие да се запомни.

# 3 681
Благодаря за милите думи, момичета Heart
Рамацоти, да, Матео е това.
Различни са доста, с възрастта сякаш започнаха малко повече да си приличат.
Нямаме помощ, да. Не се справям Grinning поне не със всичко, което искам.

# 3 682
  • Бургас
Марти,колко са пораснали нашите бебета!Да са ти живи и здрави децата!

Фрау,браво на мъжа ти!

Специално за Есме една прегръдка от Бургас!Усмихни се,пийни и знай,че те мислим всички!

# 3 683
Изтървах ви последната седмица. Надявам се всички сте добре.
Имам супер много работа напоследък. Почти не ставам от бюрото и компютъра.
Близнаците са доста различни, аз просто не знам кой кой е.

# 3 684
  • София
Дидка, да не започва да има проблем с паметта. Това си е здравословен проблем...
О не, цял живот сие така. Някой трябва да го дондурка постоянно. Но както казах, аз вече нямам търпимост и ми омръзна да влача хомота сама.

# 3 685
  • Варна
Марти, много хубави деца ! Heart

Няма да се оплаквам този път.Наздраве!

# 3 686
  • Бургас
Марти, разкошни деца имаш! Да ги нагушкаш от мен!

Дидка, не се ядосвай! Пийни си едно вино и му тегли една м@йна. Няма смисъл да се ядосваш за такива неща.

# 3 687
  • Пловдив
О не, цял живот сие така. Някой трябва да го дондурка постоянно. Но както казах, аз вече нямам търпимост и ми омръзна да влача хомота сама.
Точно гледам как една американка се оплаква от това. Mental load. Вика - всички виждат какъв загрижен баща е, че води децата уикенда. Обаче жената е организирала уикенда, опаковала храната и напитките, а бащата само кара колата. Paige Connel

# 3 688
Ох, не че нещо но на мойто дете баща му никъде никога не го е водил. Нито платил. Единствено си разделихме разходите за брекетите.

# 3 689
  • София
И моят не плаща нищо освен най-базовите нужди, храна и сметки. Не че е малко, но и аз давам кажи речи половината. Но това рождени дни, дрехи, ходене на кино, уроци, курсове, лагери. Все е с клизма и с мърморене или пък въобще не дава, че нямало нужда. Ужасно стиснат.
И както казва Янтра, всичко е на мен. Да я вдигна, да направя закуска, да съм проверила написала ли е домашното, да проверя приготвила ли е всичко за курса и тн. И това е оправното дете, тя повечето неща сама си ги следи и приготвя. Само ставането и е трудно. С другото дете е още по-голяма галимация. ТОй ги води и взима обикновено. Ок, аз през това време пера и готвя у дома. Както и да е. Ще потърпя може би още малко. Ако устискам. Поне да и минат матурите. После пък идват матурите на другото дете. Абе сварена жаба какво да ви кажа.

Общи условия

Активация на акаунт