Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 65 667
  • 2 249
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Честити да сте! Здрави, спокойни и удовлетворени! Много любов и щастие!

# 16
Честита нова година!
Бъдете здрави и смели, за да сбъдвате мечтите си ❤

# 17
  • Наблизо
Честита нова 2026та и от мен!

Пожелавам здраве,спокойствие и благоденствие.
Голяма прегръдка за всички.Мидче Heart

Моите новогодишни решения са да отслабна,да спортувам повече,да изкарам конкурса.

Много харесвам темата и аз.Даже се виждаме и в реала.Голяма подкрепа сте ми!

Снощи препих и сега ме боли главата,бяхме на масата от 19ч до 1.Като се приберем у нас,и аз здрава диета.

Да кажете какво става с еврото.Ще си идвам чак февруари и ми е интересно.

Починете си добре днес Simple Smile

# 18
Да ви разсмея рано рано. Моят политикан, активният гласоподавател, знае какво е евро и вчера му обяснаваме, че еврото ще дойде и при него. Скрихме няколко банкноти под възглавницата му и му казахме там да го търси сутринта. Обаче се събудил от гърмежите в 12 и като изскочи от стаята си размахвайки банкнотите в ръка и вика - Ахааааа, еврото дошло. 😃

# 19
  • Fairbanks, Alaska
За много години и от мен. Нека новата 2026 година да е по-добра от изминалата вече 2025.
Телефонът ми май ще излиза в пенсия. Батерията не се зарежда. Гледах какво се предлага на немския пазар-съвсем непознати марки смартфони. Но ще трябва да се купува.

# 20
  • Варна
Добро утро, прекрасни!

Надлежно изчетох всички пропуснати мнения People Dancers

Видях прекрасна Ена с коте Two Hearts и пуфкава Мая Heart Exl Благодаря, че споделяте снимки. За съжаление, другите ги изтървах.

Аз съм свежарка, не преядох и не препих на новогодишната софра. Ще съм благодарна, ако всяка сутрин през тази година съм така кат репичка People Ok Woman Wink

# 21
  • София
Девойки, направиг Гараш тортата, но артисаха жълтъци, дайте идея какво да ги правя (без майонеза)

# 22
  • Пловдив
Добро Новогодишно утро!
За много години! И аз традиционно пожелавам Здраве и Усмивки! Hug
Каня ви на кафе... Simple Smile

Ний изкарахме супер, до към 3.00ч. Ретро вечер беше, храна беше топ...поиграхме около масата щот място йок и тъй Simple Smile Съня избяга нейде.

# 23
Сетих се да ви пусна идея за новогодишни цели

https://www.instagram.com/reel/DSyBQBBkzM-/
Риюниън, много ли са?
Една супа да застроиш с тях?

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 10:52 от Ули

# 24
Девойки, направиг Гараш тортата, но артисаха жълтъци, дайте идея какво да ги правя (без майонеза)

Тирамису. Или друг десерт с крем Сабайон.

# 25
В баница, хляб.

# 26
  • София
Много са за застройка, а и не ми се готви.
Май баница ще е. Дано стане без белтъците.

# 27
Ренкич, крем брюле! Баба беше намерила едни малки тикви и ги беше изпекла, после брюлето, и пак изпекла. Няма такава разкошотия!

# 28
  • France
Ехо, девойки. Да ни е честита новата 2026. Аз издържах до българското време, чух се с близките и съм заспала. В просъница чух, че викат вън и че има клаксони, но се обърнах на другата страна и откъртих. Та така.
Мерси, Кло за темата Kissing Heart
Сири, кефи ме този евро фен Kissing Heart

Бюти, ти нямаше ли да идваш към нашия вилает?

# 29
  • София
Гласоподавателят е супер.
 Мерси за идеите момичета, но няма да е сладкиш. До другата година нищо подобно няма да правя.

Общи условия

Активация на акаунт