Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 65 628
  • 2 249
  •   1
Отговори
# 30
  • France
Направи омлет. Аз (нали ме мързи) така правя

# 31
Честита, мирна и спорна да е 2026.
Аз също не препих, не преядох, но имам МТ на корема от смях. Продължихме и след DJ- я, веселба голяма беше. Сигур към 5 се качихме по стаите. ММ ме събуди, търсейки хап за главобол, ама той бая омеша. Аз като почна с едно, с него си карам, само на НГ след полунощ продължавам с шампанско.
Излезнал ми е херпес… пак, като след всяка предстояща дълга раздяла с Тилката. Това да е.🙏
Слизаме за закуска след малко, после сигурно и някоя дълга разходка ще направим.
Тьорт, започнаха предизвикателствата, май.🤗
Панде, и моят юнак е само с тениска под якето, при всякакви температури, особено сериозни минусови такива. 😈
Мид, прегръщам ви силно.
За сега толкоз, хубав да ви е денят, Общество! 😘

# 32
  • Mediterraneo
За много години, хора! Да е мирна и щастлива новата!
Цели не си поставям, планове не правя, че толкова съм ритана, че не мога повече. Ще си карам ден за ден, пък каквото дойде!
Снощи си изкарахме супер. Разлика между "хич не ми се излиза" и "прибирам се в 4 сутринта" има Simple Smile Посрещнахме бг, испанската и английската НГ, купон на макс. Събудих се по никое време, но учудващо не ме мори тиквобол, че и аз като мъжа на Тили бая омеших снощи. Пия едно кафе и пак ще лягам.

# 33
  • София
Честита Нова година, момичета и момчета! Да е здрава, спокойна, уютна и добра към нас. И хората да сме по-добри един към друг!
Обичам ви  и всеки ден съм щастлива, че ви има. ♥️ Не винаги пиша редовно, но самата мисъл, че сте тук е успокояваща. Пожелавам си винаги да сме тук и да се множат възможностите да се опознаем и в реала.

Гласоподавателят ме усмихна. 😘

Прегръщам всеки, който има нужда. Доста сте и не изброявам поименно, за да не пропусна някого.

Абе я направо една групова прегръдка да направим новогодишно и да прогоним всичко, което ни тежи . 🤗 Поне за малко

# 34
  • Пловдив
Панде, готово...гуш! Hug

Тили, нейде на балкан ли сте?

Четох сега, че на Равногор се събудили на -23° 🤯🥶😱
П.п...пак ми се яде, ама няма кой да дрънне, че има за дояждане Joy

# 35
  • София
Сиросче опасен е разбойника.

# 36
  • тук и там
Добро утро.Снощи хич не спах,до нас явно имаше сцена на открито,до сутринта дъни техно.Нищо,днес мисля да подремна по някое време.Изпих две чаши вино и една шампанско снощи,не съм преяждала,та съм си добре днес.Моите спят още.Има пълен хладилник с храна и днес нищо няма да правя.Мъх и той ги омеша яко снощи,очаквам да се излюпи чак следобед с главобол..

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 11:22 от Кайсия

# 37
  • Пловдив
Хм...да си дойдем на думата Stuck Out Tongue Winking Eye
С омесена кайма ще стане ли мусака? Thinking че да не са кюфтета  а друго не ми иде на ум.

# 38
Ще стане, давай смело.

# 39
Ще стане, даже по-добре.
Щом ти се готви, давай Simple Smile

# 40
Честит имен ден на празнуващите, живи и здрави!

Не съм препила, но съм недоспала и ме наболява глава. Снощи сложих в баницата и забавни късмети от Неновините, падна ми се Еврозона Premium, по-силни евра Grinning

Минаха празниците, сега пак отново в ежедневието и битовизмите. Не съм пипнала работа от 23-ти, не помня откога не ми се беше случвало такова нещо. Сега ще чакаме лятната почивка Simple Smile

# 41
Здрави да са имениците!
Омесената кайма е универсална 😁.Шефа най-обича топчета за супа да са от кебапчета.Сурови,да не решите,че печени ги дробя.Ползвам ги понякога и за принцеси.Но си подбирам месарските магазини,от които ги купувам.
Четох до някое време снощи,и до 3:30 се въртях.Яко недоспала съм,с брутално възпален от вятъра синузит 😬.Сипвам си малко от червеното приспивателно,и чакам да стане време за следобедната дрямка.

# 42
Честит имен ден на Весита, Веселинки и всички производни на Васил! Живи и здрави да бъдат!
Ресторантът под прозорците на спалнята ни озвучава поне до три часа сутринта, ама каквото и да беше, мина.

Сега лек обяд и сиеста след това.

Гласоподавателят ме усмихна 🤩

# 43
И 2026 да не пропуснем, да изгоним дяволите 😃

# 44
  • Somewhere in the World
Честити да са именниците!

Готова е баницата, пека пържолите, като се наспят децата ще дойдат.
Аз поспах, ма какви сънища имах…
Сега диван парти и лежерен ден.

Общи условия

Активация на акаунт