Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 65 624
  • 2 249
  •   1
Отговори
# 2 220
Леко и безаварийно шофиране, Ренко!

# 2 221
На този етап нищо.То лечение няма реално.Ще се консултираме и с ветеринарката му,пък ще видим.
Благодаря ви,но има още малко време докато стане всичко ясно.Мое всъщност 😎😁

# 2 222
Честито, Ренко! Безаварийно шофиране и късмет с паркирането на новата придобивка!

# 2 223
И от мен честито, Ренко! Да си я ползваш с кеф!

# 2 224
Ренко, и от мен да ти е безаварийно и все до хубави места да те вози.
У нас се пържат картофи на фрайера в несвяст Laughing
Спах много и се будих 3 пъти - в 6, в 11 и в 15. Мисля, че мога да спечеля международно състезание днес по спане. Гледах 4те серии на новия Бриджъртън, голяма бозичка, но става. Не съм гледала сериали от месеци.

# 2 225
Честито, Ренко! Безаврийно да си я караш!

# 2 226
Скай, благодаря за снимките!
Ренко, безаварийно и честито!
Кайсия, с теб една борба водим. Днес си поръчах някаква билка на капсули, за кр. захар и да не ми се яде сладко. За да не дам 7 лв. за доставка, реших да поръчам две направо, а не е евтино. Дано има ефект, да не ми остане едното, че цялата "далавера " ще ми отиде на кино. Joy Поне го открих на промоция и то по-концентрирано, каквото препоръчваха в стара тема във форума.
Донси, аз от лимон със сода съм доволна.

# 2 227
Аз скромно по хаштага днес. Пробвах рецептата на Уинд за сладките с ябълки, канела и орехи. Нямах бутертесто, но ми се намираше от лидълското охладено тесто за печива. Та с него, уж малко кафява захар ръсих, но на децата им дойде прекалено сладко. Поръчката за щрудел още е на дневен ред, ако утре стигна до него, ще бъде добре.
Инак пържоли на тиган беше менюто за вечеря, с домати за гарнитура, а на обад пекохме замразени пици, защото се върнах чак към 14 от сутришния пазар и кафепиене с дружка. Дано не сте забравили, че утре сме в нова къща, Януари отлетя неусетно.

# 2 228
  • Mediterraneo
Честита кола, Ренко, безаварийно да е!
Моят последен скандал не ми прави никак чест, но... Вчера сутринта се събудих обездвижена, със зверски болки в кръста. ММ ме затътри някак до личната, момчето на регистратурата каза сядай, сега ще те извика доктор. И седнах, и зачаках, и влизат- излизат едни хора, аз вече не знам къде се намирам, на път съм да припадна, нито мога седнала, нито права. След час и половина чакане, направо през сълзи се развиках на регистратурата, трябва ли да чакам до края на работното време, за да ме види някой, ако е така, ще си ходя да лежа вкъщи и ще дойда по- късно или да ме прати в спешното. И хоп зад гърба ми докторът. Ама хъка- мъка, много хора имало. А на мен даже няма какво да ми преглежда, има го в историята на заболяванията, само трябваше да направи рецепта за инжекцията да ми я бие сестрата в другия кабинет. Не се почувствах по- добре като се развиках, ама наистина ми беше много зле Sad

# 2 229
Кло, да кажеш утре от мястото на събитието как е. Весело да ви е в новата къща.
На мен януари ми беше безкраен, както всяка година.
Скрит текст:

# 2 230
  • Пловдив
Вярно, че утре е 1-ви Head Band кога беше Коледа???

Ренко, остана едно ню-ню парче, хем синкото не яде Grin та за фърГане нямам 🤭 За бу-то Честито!
А как е пострадала опашката?

Всичкото народ е в хоризонтал...аз едва гледам, та...Sleeping

# 2 231
Злате,нова тема ще си имаме,рече Кло 😁
Мисте,идея нямаме.Мистерия пълна 🤐

# 2 232
Вярно, че утре е 1-ви Head Band кога беше Коледа???
Преди около година? Joy

Ренко, хайде да я докарат по-бързо!
Честито!

# 2 233
И аз към хоризонтал съм се насочила. Утре ще вървя да пробвам новата прахосмукачка за пепел на Керхер, да разбера струва ли си парите Mr. Green Няма желаещи да ме придружат до вилата.

Да, Злате, ще пускам нова тема.

# 2 234
Злато моме, разхили ме Simple Smile Разсейваш се Simple Smile

И по повод безкрайния януари
Скрит текст:

Тарти, ужас. Надявам се, че вече си по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт