Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 65 897
  • 2 249
  •   1
Отговори
# 75
Досега спах. До банкомат сигурно и тре ще стигна, но и аз вярвам, че всичко ще е наред. Дори се чудя дали да не си отворя магазина утре, да видя клиентите ,ако има, с каква нагласа ще са.

# 76
  • тук и там
Фарго сериала гледала ли си ,Мисти?Мен много ме накефи,миналата седмица изгледахме последният сезон,другите сме ги гледали преди години,но последният на мен ми хареса най-много.И аз моля препоръки за нещо за гледане по Нетфликс или Прайм.
Нерви ме нещо О'Рахаля

# 77
  • France
Уф, уморих се. Измих пода в хола и в кухнята. Минах една ръка по цялата кухня, впрочем. Измих банята... остана само пода там. Искам вече да полягам.

# 78
Аз пък се бях наглсила и днес да си купонясвам,ама преяла и препила съм и не ми се получи..
А и как ме тресна следпразничната депресия Confused
Като се сетя за понеделника и детската градина и какъв зор е,направо ми се реве.

# 79
Останаха ми днес 4 белтъка. Прибрала съм в хладилника и се чудя в какво да ги вложа утре. Може би в баница?

# 80
Марул, може и в някаква фритата с каквото е останало или омлет, хем ще стане по-анаболен. Simple Smile

# 81
  • France
Лайла, продължаваш ли срещите при псито ти? Като Славчо тръгна на детска ми беше кеф понеделниците. Оставя лапетата, върна се, изпия си кафето на спокойствие, изчистя и излизам в парка да тичам.

# 82
Аз вложих моите белтъци в питата, ама добавих и 2 яйца. Не остана. Руската я довършихме с последните пържоли тази вечер. Заложих и на крем супа, която също свърши. За утре съм решила сарми с месо. Да видим.

# 83
О,Филче,аз изобщо не съм стигнала до психото (предполагам това имаш предвид).Оставено е за по - добрите финансови времена,сега нямам възможност.
Много му е трудно на Малкото с детската, не е свикнал още и воденето е кошмар.Никакво спокойствие нямам като го оставя, щот преди това се е скъсал да реве и цял ден го мисля.

# 84
  • София
Марули,да бяхме близко да ги съберем с моите жълтъци 🤣.
Иначе целувки, ореховки можеш да направиш.

# 85
  • sf
Забравих да ви кажа, че бонбоните ми с кондензирано мляко много се харесаха снощи, излапаха се за секунди. Утре ще правя пак, ама ще сложа вътре и замразена вишна. Правят се много лесно, едно кондензирано мляко се обърква с каквото решите - орехи, кокосови стърготини или само стърготини, стяга за 30мин , оформят се топчета, овалват се в още стърготини и се слагат в хладилника.

# 86
Мен обичайно на първи януари ми е много депресарско, много тегав ден ми е Simple Smile
Тази година се разминах леко.
Пак сме на маса с вчерашната група.

# 87
Аз си седя с малките деца, мъх спи. С гаджето сме превзели дивана , а младши само ни прислугва. Белтъците ще са в баница.Утре.
    Все забравям, КЛО, благодаря за местенцето, хубаво е тук.

# 88
  • Пловдив
Аз забърках моето останало кондензирано  на сладък салам Simple Smile ще видим утре.
Донсе, мож да пробвам и твоя вариант, а онзи ден гледах и тирамису бонбони.

Бърде, браво на вас! И аз искам да е сноще или пак с групата, ама няма...
Начи мн се ядосвам Confounded то вярно цял ден лежунтя, ама вчера бях при фризьорката, а утре веч няма и помен да има. Изглежда сякаш не е мита 3ти ден

# 89
  • sf
И при мен е така. Само си давам парите , у нас като я мия пак е така, ама поне не се набутвам.

Общи условия

Активация на акаунт