?Въпроси всякакви за СО? 2026

• 5 514
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Ако подобни сбирки не се превръщаха в безкрайни сравнения между братовчеди, задаване на неудобни въпроси за брак, деца, работа, образования или даване на безкрайни непоискани съвети, биха били много хубаво нещо. Както и къщите да са достатъчно големи и топли.Simple Smile

Чета, чета и се благодаря,  че явно живея в нормално семейство,  което пък явно е рядкост.  11 човека ни е най-тесния кръг и се събираме не само на Коледа, че даже и ни е приятно. 10 човека празнувахме рождения ден на мама снощи, а 15 човека правихме днес прощъпулник на най-малкия в семейство. И да, събираме се в болнавото време, защото иначе значи да не се събираме за 6 месеца. Който е болен просто не идва. Домовете ни не са по 300 квадрата, ама се събираме някак си. Домакинята не си спира тока от готвене и гласене, защото всеки прави по нещо или помага на място.   И пак - правим го не защото "трябва ", ами защото ни е приятно.

# 46
Алечка, в последното ти изречение е истината.

# 47
В събиране от над 10 човека не вярвам поне един да не е направил някакъв компромис и то с усилия. Това, че не съм била аз или не съм усетила на кого не му е било до събиране, не означава, че не е имало такъв.

# 48
В събиране от над 10 човека не вярвам поне един да не е направил някакъв компромис и то с усилия. Това, че не съм била аз или не съм усетила на кого не му е било до събиране, не означава, че не е имало такъв.

Да, снощи беше бебето,  защото към 8 му се доспа, но ни изтърпя до 8.30, за да духне свещичките на тортата баба му. И едната прабаба се понапъна да изкара на маса до 10. Ама какво ли не прави човек за семейство си...
Днес мисля, че беше баткото на бебето. И той искаше 50 евро, но му обяснихме нежно, но твърдо,  че е трябвало да си хване тях на неговия прощъпулник,  не четката за рисуване. Не мисля,  че му стана много драго, но вероятно ще го преживее до следващото семейно събиране.
А, и котката,  ама тя традиционно не харесва хора.

Общи условия

Активация на акаунт