Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 73 433
  • 855
  •   24
Отговори
# 105
Крина са изтеглили и останалите печеливши с одеяло
https://krina.eu/koleda#rec1562508261

# 106
Европът май носят пирамидите на Фереро, но понеже се преместихме на нов адрес чак утре ще мога да си взема пратката от офиса им. Няма смс, няма вайбър, направо звънят преди да дойдат.

Чакам фирмите да се разбудят от празничния сън и преминаването към еврото и да пуснат адекватни игри и награди. Имам усещането, че повечето се скатаха през декември. Скъсах се да участвам в инстаграм и фейсбук и май единствено добавки за кученцето спечелих, та през новата година съм си обещала да си подбирам игрите.

# 107
И Юск са изтеглили победител
Печеливш на голямата награда (ваучер на JYSK на стойност 800 лева / 409,03€)
- Албена Трънска
https://jysk.bg/winners

# 108
  • Пловдив
Някой успя ли да се свърже по телефона за да даде данни за одеалото Милка? От три дни се опитвам…
Току-що спечелих одеалото и се свързах след малко чакане за свободен оператор.

# 109
Май никой не се похвали с награда от Лидъл -ваучерите за по 500 лв.
Аз бях с 2 участия и по традиция ме няма.
Къде са обявени?

# 110
  • София
И аз започнах годината с одеало на Милка. 😃 Първа бележка.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 17:05 от yovanka

# 111
Европът май носят пирамидите на Фереро, но понеже се преместихме на нов адрес чак утре ще мога да си взема пратката от офиса им. Няма смс, няма вайбър, направо звънят преди да дойдат.

Чакам фирмите да се разбудят от празничния сън и преминаването към еврото и да пуснат адекватни игри и награди. Имам усещането, че повечето се скатаха през декември. Скъсах се да участвам в инстаграм и фейсбук и май единствено добавки за кученцето спечелих, та през новата година съм си обещала да си подбирам игрите.
кога е спечелена

# 112
Май никой не се похвали с награда от Лидъл -ваучерите за по 500 лв.
Аз бях с 2 участия и по традиция ме няма.
Къде са обявени?

Тук ги обявяват, миналата година спечелих от тях от ваучерите за гориво - уведомиха предварително по тел и мейл и след това публикуваха.

https://www.lidl.bg/c/igra/s10028359

# 113
  • София
Май няма никакво значение кога са спечелени наградите на Фереро Роше, а зависи от натовареността/организацията на Европът за района. Моите награди от първия ден на играта не са дошли, а чашите, които спечелих поне седмица по-късно и записах на приятелка, ги е получила още преди Нова година. Днес ѝ се обаждам да я предупредя, а тя се чудила откъде са ѝ дошли. Joy

Великденската ми награда от Милка дойде посред лято благодарение на Европът и то в напълно разтопено състояние. Дано и сега не чакам няколко месеца!

# 114
Скрит текст:

кога е спечелена

На 1 декември.

# 115
  • моята мила родна страна
Записвам се с първа награда за годината-комплект "Шампионска лига" от Жилет, пращат имейли.
Днес по-късно ще си взема подаръчния комплект на Престиж от офиса на Интерлогистика. Чакам и чаши от Фереро, спечелени на 06.12.
Пожелавам си хубави, практични и смислени, награди през новата година. За одеала и чорапи изобщо няма да участвам.
Късмет на всички!

# 116
  • Велико Търново
Кит кат пращат мейли Simple Smile

От играта в Шел ли?

# 117
От кит кат и фантастико получих имейл. С куфар съм.

# 118
Днес целнах чорапите от 7 days. Не купувам техни продукти често и зя това и не се целя в голямата награда.
Пристигна подаръка от Милде - комплект Rituals. Ще снимам при първа възможност. Идват с Европът и така обстойно си ме провериха, че чак се възхитих на организацията им.

# 119
В нас играхме за спален чувал и нямаме мейл, днес цял ден имам проблем с АБВ пощата и сега като влязох ми хареса, сигурно съм била резерва Simple Smile

"Честито! Вие сте победител в играта "Участвай и може да спечелиш с Perwoll в Kaufland".
Наградата, която печелите от играта "Участвай и може да спечелиш с Perwoll в Kaufland" проведена в периода 29.09-26.10, организирана от Хенкел България ЕООД, е Perwoll за 1 година!"

Общи условия

Активация на акаунт