Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 61 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
5.5. Теглене на награди
На датата 05.01.2026 г. ще бъдат изтеглени:
– 100 (сто) печеливши участници, които ще спечелят по 1 (един) бр. ваучер за пазаруване от Kaufland на стойност 50 лв. (25.56 €) всеки + Coccolino плюшено мече, и допълнително ще бъдат изтеглени 20 (двайсет) резервни участници
– 1 (един) печеливш участник, който ще спечели наградата от 1 (един) бр. Пералня, допълнително ще бъде изтеглен и 1 (един) резервен участник;

https://ulpromo.bg/

# 91
В игри на Uniliver вече не играя . След 5тата игра, в която не ме изтеглиха си казах край. Ползвам продуктите им особено Cif, но купувам по един и толкова. Късмет на всички.

# 92
Кит кат пращат мейли Simple Smile

# 93
  • Пловдив
Динамични ми бяха дните около празниците, та чак сега наваксах с четенето Simple Smile
Сикрет, направи ми страхотен подарък преди време Heart Искрено ти пожелавам, да зарадваш близките си не само с хлебопекарна! Много здраве и късмет ти желая Heart

# 94
Някой разбра ли кои са печелившите тук ?

# 95
Да,бяха обявени на датата.Даже имаше един котешки профил спечелил с котешки снимки и име дано да успее да намери котето нещо подходящо в оптиката Wink

# 96
  • София
Здравейте,
случайно събрах сричките КО-ЛЕ-ДА. Дали важи още кампанията и имате ли идея от къде мога да потърся камионче?

# 97
Печелившите от Кикоман:

Тази игра е била с покупка ли? Защото си спомням, че се регистрирах без покупка за същите награди мисля .

# 98
Здравейте,
Бях изпратила данни за книга от Крина, има ли някой, който е получил наградата, при мен все още не е пристигнала?

# 99
Здравейте,
случайно събрах сричките КО-ЛЕ-ДА. Дали важи още кампанията и имате ли идея от къде мога да потърся камионче?
Ние взехме камионче от Кауфланд. Някой беше споделил за Аванти и Фнтастико. Надявам се да успееш да намериш някъде.

# 100
Здравейте,

Проветете в Кауфланд, може да имат изостанали.

# 101
Някой успя ли да се свърже по телефона за да даде данни за одеалото Милка? От три дни се опитвам…

# 102
Чакам печелившите от Хайнц.
Почти не играя вече. Само в игри с награди ваучери или еърфраери.

# 103
Някой успя ли да се свърже по телефона за да даде данни за одеалото Милка? От три дни се опитвам…
Аз се свързах още на 3 /събота / в деня в който спечелих. Днес и майка ми се е свързала и тя е с одеяло с един закупен брой

# 104
  • София
Здравейте,
Кампанията със сигурност е свършила, но заради празниците хората от Кока-кола не са минали през обектите, за да приберат останалите камиончета и етикетите. Побързай, защото най-вероятно тази седмица ще го направят.

Общи условия

Активация на акаунт