Определено вече нямам много време за игри, защото се върнах и на работа след майчинството, но се включвам когато мога в Инстаграм. Записвам се с първа награда от там за годината - ваучер за 100 лв. за Orange Center. Последните ми 2 награди за 2025 година пък бяха кафе машина с капсули на Philips/L'or и ваучер за Озон за 50 лв.
И да, наистина в игрите в Инстаграм е лудница. Има всякакви играчи - спамъри, които тагват 1 профил по 1000 пъти, хора с по няколко профила, които тагват отново свои фалшиви профили, играчи с много познати, които да тагват и т.н. Аз започнах с няколко близки, които да тагвам, после тук във форума си разменихме няколко човека профилите и постепенно играейки, се последвахме и с други играчи. Това определено помогна да печеля по-често, но честно казано и преди печелех дори и с 1 или 2-3 тага. Понякога е въпрос на късмет, друг път на стратегия.
Отнема обаче много време и през новата година мисля да селектирам участията си, защото иначе губя прекалено много време вместо да го прекарам пълноценно със семейството си.Пожелавам късметлийски месец на всички.