Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 43 486
  • 522
  •   4
Отговори
# 60
  • Сливен
Дано да пуснат игра, с награда хлебопекарни. Тези дни бяхме на гости, на нашо близко семейство и разбрах, че нямат, а дамата все се колебаела, дали да си вземе.
Така че се надявам, този месец да пуснат поне 1 - 2 Игри, с награда хлебопекарна, за да я изненадам.

# 61
Аз им писах  вчера,и днес ми отговориха искат ми адреса за доставка на ваучера.
Днес в  11:20 получих съобщение в пощата че печеля ваучер 20лв погледнах приложението на Лидл не са публикували все още печеливши за декември.Аз дори не помня с коя касова бележка съм се регистрирала дори може да съм я изхвърлила.

Да не е някакъв бъг, защото и аз получих мейл за спечелен ваучер, а печеливши има за ноември, за декември все още няма

# 62
Потвърждавам мнението на съфорумката за маслото на Президент. 3 бр масло и трите с еднакви кодове , като след регистрация изписва Не печеливш код. Явно има печеливши кодове, различни от всички други.

# 63
Играта на Президент е много недомислена. Маслата с печеливши кодове може въобще да не стигнат до рафтовете на магазините в периода на играта. На много места пробутват старите масла без кодове, а тези за играта си остават в склада.

# 64
То голямото готвене мина, а масло президент наистина няма. Това с кодовете е доста съмнително, ако от три кода еднакви печели например един, може да спориш за печалбата. За толкова скъпо масло, много лоша организация.

# 65
И аз купих две масла, два еднакви непечеливши кода.
Направо съм бясна, да бяха направили играта с регистрация на касова бележка.
Никой не се похвали да е спечелил как ли изглежда кода.Моя започва с W?5Z8....

# 66
Аз така и не успях да намеря масло с код, но като чета как се случват нещата, няма и голям смисъл. Много е демотивиращо така.

# 67
Писах на PG заради кампанията им в Лили, в постера има че участват Discreet, в правилата не. Отговорът им :

Благодарим Ви за запитването. Бихме искали да Ви информираме, че продуктите с марка Discreet са част от същото P&G портфолио като Always, поради което участието в кампанията важи и за продуктите Discreet, въпреки че в правилата изрично е посочена марката Always.

# 68
  • Сливен
Дано да пуснат игра, с награда хлебопекарни. Тези дни бяхме на гости, на нашо близко семейство и разбрах, че нямат, а дамата все се колебаела, дали да си вземе.
Така че се надявам, този месец да пуснат поне 1 - 2 Игри, с награда хлебопекарна, за да я изненадам.
И аз искам такива приятели като теб 🫣
За жалост много малко хора биха направили такъв жест!

Ами няма как, все пак говорим за близко семейство, роднини,и на всичкото отгоре 1ви братовчеди 😀.
Подарявала съм дрехи, уреди и т. н, много неща, както на познати, така и на непознати. Много пъти съм казвала следното изречение;" Най ме е яд, като спечеля нещо и да стои". Или в самата игра, има няколко вида награди и ме изтеглят баш за тази, където не мога да използвам или употребя. Писала съм и тук - изтеглят ме за уикенд, на нашето Черноморие, същият ден по спешност, на оперативната маса...
Така че - щом се падне подобен вид награда, Подарявам.

# 69
Ох, да се оплача - тази игра на кроасаните ми е като ротативка 🤣🙊🤣 не стига че 15 пъти беше "Опитай пак", а и ми беше гузно, все едно играя чист хазарт 😊😁🤣🙊
И аз подарявам, преди доста време уцелих 4 хлебопекарни от Фантастико и уредих близката рода 🤣, сега пак - кремове, прах за пране, шампоани. Вече нямам грам място за излишни неща. За сурва раздавах на децата чаши от тези с Властелина на пръстените, на тавана ми бяха останали 15 броя.
Затова за 2026-та си пожелавам ваучери 🍀🎁🍀 Тях можеш да ги ползваш за желано и нужно ❤️

# 70
Ако правилно помня, масло Президент имат игра във Фейсбук.

# 71
Чакам само тегленето от София мел, въпреки че съм с 1 бележка.
Милка ще я прескоча - чорапи и одеала, не мерси.
А също съм за ваучерите като награди.
Ааа чакам ваучер от Саяс за Кауфланд и утре да ми се обадят за почивката във вилата.

# 72
Изпратих старата година с одеяло от Куинс, а сега започвам НГ с чорапи и одеяло от кроасаните. Чакам коледния пуловер на Нутела, доколкото си спомням преди за 1-во теглене го изпращах преди Коледа и влезе в употреба. Чакам тегленията на Куинс, София Мел, Нестле (Шел) и Нивея.

# 73
  • Варна
За много години на всички! Да сте живи и здрави! За много награди също!

Аз преди 11 години спечелих възглавница на Милка, която си ползвам и до днес, та може да се пробвам и за одеяло.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 18:22 от scalestone

# 74
Аз имам регистрирани към 30 кроасана защото много се тачат вкъщи и съм капо и на чорапи и на одеяло ще чакам голямата награда (мрън мрън мрън !) Найстина е като ротативка ...

Алфатар пратиха кашона, супер е сега остава и моята злояда щерка да почне да яде 🙄🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт