Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 43 443
  • 522
  •   3
Отговори
# 45
Днес в  11:20 получих съобщение в пощата че печеля ваучер 20лв погледнах приложението на Лидл не са публикували все още печеливши за декември.Аз дори не помня с коя касова бележка съм се регистрирала дори може да съм я изхвърлила.
Здравейте искам да попитам има ли от вас спечелила от лидл анкета 20лв ваучер и ако да как си получихте ваучера😊
Пращат го с куриер. Пластика е.

Да не би да има изтеглени за декември? За първи път за 2025 година се сетих за анкетата и регистрирах всички бележки, които имах. Обаче днес АБВ пощата нещо не ми се отваря.

# 46
Аз се опитвам да се регистрирам за 7days, но не получих смс с код за активация.
Реших си проблема, така и не се свързах с организаторите по телефон. Оказа се, че по някаква причина съм блокирала номера от който изпращат код за потвърждение идея си нямам как е станало, отблокирах и успях да се регистрирам Blush

# 47
  • моята мила родна страна
Днес в  11:20 получих съобщение в пощата че печеля ваучер 20лв погледнах приложението на Лидл не са публикували все още печеливши за декември.Аз дори не помня с коя касова бележка съм се регистрирала дори може да съм я изхвърлила.
Не искат конкретната бележка, а снимка на коя да е бележка от месеца. Пише го в мейла по принцип. Пластиката идва с DHL.

# 48
И аз целнах одеало от Милка - исках да играя за чорапи, но се оказа, че за тях е трябвало да купя кроасан 7days, а не Милка.

# 49
  • София
Играта на кроасаните с кодове ли е или КБ?

# 50
С бележка.

# 51
  • София
Петъчната игра на Кока-кола
Скрит текст:

# 52
Нацелих чорапите от 7days днес. Тъкмо ММ орева света,че му нямало чорапите🤣Първа награда за годината. За одеалото няма и да играя.

# 53
# 54
  • Пловдив
С касови бележки.
Виж правилата на сайта.

И аз съм с ваучер от Лидл. Може да се изпрати произволна бележка от месеца. Аз я свалих от лидл плюс.

# 55
  • При децата ми
За много години момичета и момчета! Tada Champagne
Бъдете живи и здрави! Вие и всички покрай вас!
Ние посрещнахме новата година с грип, та колкото и тривиално да звучи - живи и здрави да сме!
Желая ви и много спечелени, желани награди!
Нека е късметлийска и много щастлива новата година! Flowers Four Leaf Clover

Чакам две книги. От "Крина" и "Филаделфия".

# 56
И аз съм с книга от Филаделфия... А дали ще е същата като миналата година?

# 57
Първа награда за месеца, не обичам кроасаните особено, но исках одеяло Blush

# 58

Да не е някакъв бъг, защото и аз получих мейл за спечелен ваучер, а печеливши има за ноември, за декември все още няма

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 12:25 от geri...

# 59
  • София
В момента имаше ли някаква игра на Била?

Общи условия

Активация на акаунт