Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 43 486
  • 522
  •   4
Отговори
# 30
  • София
Прави ли ви впечатление, че в приложението на Лидл за вдигнали сумите за достигане до купони за 1ст или 1цент. Сега първия го дава на 80 евро или 160лв
, а последния на 1000лв
Тези суми винаги са били различни за различните потребители, както и за един и същи потребител но в различни месеци.
Моята сега е с 500 лева крайна цел. При друг ще е по-малко, при трети - повече.

# 31
Прави ли ви впечатление, че в приложението на Лидл за вдигнали сумите за достигане до купони за 1ст или 1цент. Сега първия го дава на 80 евро или 160лв
, а последния на 1000лв
Сумите в приложението на Лидл са в зависимост от направения оборот от вас - минималната сума при мен е 35,79 евро, а максималната сума е 127,82 евро.

# 32
В Била ми прави впечатление. Спестявай с оферти 1,2 и 5 евро. Преди беше в лева. А мотото е за честни цени в евро и лева.
Другите не съм ги гледала.

Чакам тегленето на София Мел. С една бележка съм, но все пак надеждата умира последна 😁

# 33
  • Пловдив
Хайде да спечелим новата година с една игра 😊https://www.pgonlinepromos.bg/AlwaysLillyJan26

# 34
Захарче, благодарско за новата тема!

Дано тази година е мирна, щастлива и късметлийска за всички!

Една игра без покупка:
https://www.gabianolife.com/pages/giveaway_gabiano?utm_medium=pa … kNC81mzJJobDwi4HA

# 35
От първия кроасан, който регистрирах преди малко. И първа награда за годината Heart

# 36
Аз се опитвам да се регистрирам за 7days, но не получих смс с код за активация. И за предната игра с Милка и Орео по същия начин не получих. Звънях тогава и ми казаха код по телефона, но сега не се обаждат на посочения телефон. Явно вече след почивните дни.

# 37
Като почнат с тези лимитирани,колекционерски и прочие описания на закупени от китай стоки по 2 лв направо ми се доревава.

# 38
Аз се опитвам да се регистрирам за 7days, но не получих смс с код за активация. И за предната игра с Милка и Орео по същия начин не получих. Звънях тогава и ми казаха код по телефона, но сега не се обаждат на посочения телефон. Явно вече след почивните дни.

Преди се писа, че смс-ите при някои отиват в папка Спам и блокирани. Проверихте ли там?

# 39
  • София
Виж си в спам папката за смс-и.

# 40
Виж си в спам папката за смс-и.
Проверявам, няма в спам. Не знам защо така се получава, дали защото номерът ми е пренесен, в смисъл йетелски, но на сметка към А1.

# 41

Проверявам, няма в спам. Не знам защо така се получава, дали защото номерът ми е пренесен, в смисъл йетелски, но на сметка към А1.
[/quote]
Не би трябвало да е това причината. При мен не оказва влияние пренесеният номер, а съм имала подобен проблем с номер, който не е пренасян. Само обаждането до оператор помогна тогава.

# 42
Е първата ми награда са чорапки!Но никой не отговаря на тел.Явно почиват.

# 43
Здравейте искам да попитам има ли от вас спечелила от лидл анкета 20лв ваучер и ако да как си получихте ваучера😊

# 44
  • София
Здравейте искам да попитам има ли от вас спечелила от лидл анкета 20лв ваучер и ако да как си получихте ваучера😊
Пращат го с куриер. Пластика е.

Да не би да има изтеглени за декември? За първи път за 2025 година се сетих за анкетата и регистрирах всички бележки, които имах. Обаче днес АБВ пощата нещо не ми се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт