Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 42 057
  • 515
  •   25
Отговори
# 15
  • София
Обаче, какви гадове са Рафаело, толкова имени дни има в първите дни на януари и поводи за купуване на бонбони, те от 15 направили играта. 😃

# 16
  • Бургас
Техните игри са все за/около Св.Валентин....

# 17
  • Пловдив
Да е честита 2026!
Пожелавам да не ни отнема никой!
Пожелавам да сме по-искрени, по-честни и по-благодарни!
Пожелавам си здраве, щастие и усмивки, а ако имам и късмет, то нека си спечеля не много на брой, но за сметка на това да са все желани награди Heart
Предстоят ми пак доста динамични седмици в личен план и ще видя, дали изобщо ще успявам, да се включа в игрите до средата на февруари Simple Smile

Здраве, късмет и усмивки на всички тук!

# 18
Дали ще има игра на Hell тази година? Миналата почна януари, сега не намирам информация никъде.
Днес щях да търся кроасани, но нито един магазин не работеше. Късно се сетих, че е заради еврото, не защото е 1.

# 19
  • София, Дружба 2
Честита нова година с пожелания за много здраве, щастие, късмет и много желани награди!

В кроасаните и аз смятам да не се включвам, че и без това никога не печеля от игрите на Милка, а само трупам килограми. В Рафаело също не мисля да играя защото от 15.01 няма да ми се налага да купувам бонбонки. Simple Smile

# 20
  • София
Честита Нова година! Да сме здрави, пък наградите не са на всяка цена. Аз завършвам Декември с 11 награди, последната от онзи ден - уиски и дъска за рязане. Няколко ваучера, кулинарен курс, чашите на Фереро и други по-малки. А още чакам наградите на Видас от Ноември. 😃

П.П. Покривката от Крина след едно пране стана на бримки 🤣

# 21
  • София, Дружба 2
Моите напитки Видас от ноември също ги няма още. Не ми се занимава сега да броя колко дни са минали и дали не са им изтекли дните за доставка на наградата. Супер несериозно от тяхно страна! Излагат се!

# 22
Честита Новата 2026 година! Пожелавам на всички честно играещи много здраве и много късмет в игрити!  В Инстаграм игрите са много неудобни - отлагат се дати за теглете и все трябва да следиш, което ми се вижда доста изяждащо времето! През тази година си пожелах по-малко време да вися на телефона и компютъра и да отделям повече време за четене на книги  и за разходки и спорт. Дано да устискам и да си го изпълня!

# 23
Честита Нова Година! Да бъде здрава и благодатна!
Има ли още някой като мен, спечелил чаши от Ferrero през ноември и още да не ги е получил? Чудя се да им звъня ли?

# 24
  • София
Да и мен това най-много ме дразни в Инстаграм, че много рядко се спазва крайния срок на играта и тегленето. Постоянно се отлага с дни, ясно де за трупане на повече коментари.

# 25
Честита Нова Година! Да бъде здрава и благодатна!
Има ли още някой като мен, спечелил чаши от Ferrero през ноември и още да не ги е получил? Чудя се да им звъня ли?
И аз чакам спечелени през ноември и ги няма още

# 26
  • София
Честита нова година! Бъдете живи и здрави!
Нова кампания на ДМ. Малко тъпа ми се струва.

# 27
  • Русе
Честита Нова година! Да е здрава и късметлийска!
Играта на Рафаело много ми харесва и със сигурност ще се включа. То няма и твърде свестни игри де (:

# 28
  • София
Честита Нова Година!
Нека новата година донесе в дома ви здраве, спокойствие и много поводи за усмивки.
Нека всеки ден бъде изпълнен с любов, смях и малки чудеса, които стоплят сърцето.
Пожелавам ви сбъднати мечти, споделени мигове с любимите хора и сили да превръщате трудностите в уроци, а радостите – в красиви спомени.
Нека новата година бъде по-добра, по-светла и по-щастлива от всяка предишна!

П.С. Детето имаше голямо желание да напише късметите за баницата и аз помогнах с малко идеи, тъй като беше приготвила цели 20 листчета. Познайте какво ми се падна.... "Пожелавам ти повече награди от игри, в които участваш" 😁😁😁 Дали е случайно? 😉

Изпращам годината с не много на брой, но пък много докосващи награди, като най-емоционалната, невероятна и запомняща се награда беше екскурзията до L.A. от невероятните Орео!

Благодаря и на прекрасните дами, с които имах честта и удоволствието да се запозная, макар и виртуално. Благодаря за жестовете, който направихте към мен и семейството ми!

Желая Ви една невероятно късметлийска година!

# 29
Прави ли ви впечатление, че в приложението на Лидл за вдигнали сумите за достигане до купони за 1ст или 1цент. Сега първия го дава на 80 евро или 160лв
, а последния на 1000лв

Общи условия

Активация на акаунт