Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 80 774
  • 932
  •   5
Отговори
# 900
Добре, че писахте за картата от Балканско. Бях писала преди месец и половина на GiftCard да ми я закрият и ме увериха, че ще се закрие автоматично. Сега влязох и гледам, че още е активна. Даже пише, че утре ми е първата месечна такса. Ще им пиша отново.

# 901
  • у нас
Аз в моята  карта на Балканско оставих някакви стотинки , дано не е проблем.
Трябва да се занули, защото ще има такса. А и щом е на нула се закрива автоматично.

# 902
Сега се чух с Giftcard. В моя случай взимат стотинките и приключва картата , не може да се използва, нищо че пише, че е активна. Ако има по-голяма сума, ще си вземат за обслужване  всеки месец до зануляване .

# 903
  • София
Точно затова писах, аз имах останали 7 евро и нещо, добре че погледнах баланса, че щяха утре да изгорят половината Grinning

# 904
Нови игри в КФ

# 905
Сега се чух с Giftcard. В моя случай взимат стотинките и приключва картата , не може да се използва, нищо че пише, че е активна. Ако има по-голяма сума, ще си вземат за обслужване  всеки месец до зануляване .
Супер, мерси за информацията!

# 906
Чашите на Stella. Лично предаване срещу лична карта и печеливш код.

# 907
Само на мен ли така ми се струва или и организаторите на игри с покупка искат 1000 човека да играем за 1 награда?

Ама това вече прекалява много. То бива бива, ама подигравката с нас става сериозна. ImpRage

Явно са решили да ни баламосват тази година. Добре че Монделиз се грижи както за нашите килограми Grinning така и за по-голям брой игри и награди.

И добре, че нямам Кауфланд наблизо, та да не се ядосвам за малките награди. Ами то в скоро време ваучерите, които ще се печелят ще са по 10-20 евро, че е по-лесно изписването.

Честито на всички спечелили и успех на останалите. Аз ще чакам някакви хубави и смислени награди 😀 + този път ще се боря за пакета, за да си го разделим със съседа 😂

# 908
  • Бургас
Изобщо нямам намерение да се ,,боря,, за глупавите им рекламни материали в игрите!
Обявявам бойкот!

# 909
  • Варна
Игра на Карлсберг от 05.02 https://carlsbergpromo.bg/ и на Загорка от 01.02 https://promo.zagorka.bg/

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 06:28 от Alatea

# 910
Подарявам двойна покана за филма "Всички, което остана от теб" за днес от 14ч в дома на киното, София

# 911
За играта на Коуфланд и дебитни карти, сумата от 100 евро на 1 бележка ли трябва да е? Не ми стана ясно от правилата, но и ги четох в движение из магазина.

# 912
# 913
https://pchelina.bg/ подаряват спрей за гърло, като може да използвате и промо код BABAKOTSA10 за -10% без минимална стойност на поръчката 👌

# 914
И само спрея за гърло може да се поръча за 0лв, като се заплаща  доставката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт