Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 80 935
  • 932
  •   2
Отговори
# 195
  • Сливен
Гледам едно теглене на победител в Инстаграм - печели потребителка, която има и профил тук. След няколко минути организатора качва на стори, че дамата нещо не е спазила/не знам точно за какво става дума и дали е така /, и се тегли  нов печеливш - оказва се жена, коята играе с много профили... Коментирите са заключени и работата става "за един сватба, за друг брадва"....А хората които са докладвали на организатора - също имат профили тук. Играта е ето тази.

Да не си ти дисквалифицирана  Wink
Както казват и други съфорумки игрите в инстаграм ми изглеждат доста фалшиви а и масово играят хора с няколко профила, което всъщност не виждам да е проблем при положение че се толерира от организаторите, които пускат игрите. По скоро самите организатори трябва да имат точни и стриктни правила, които да не заобикалят, но едвали нали е борба за последователи за което впрочем спрях да играя Giveaway- и

Ами не, не съм аз. 😉
И други хора от форума, са участвали в играта, и са писали на първата изтеглена потребителка / те си знаят кои са /.
Всеки който ме познава и се следваме/тагваме в игрите , знае че играя само с 1 профил. 🙂
Както казах - "за едни сватба, за други брадва". Ама сега, защо не докладвахте в Инстаграм, и втората спечелила? 😉🤔

# 196
Няма ме в София мел,с една бележка бях. И в Киунс ме няма

Някой получил ли е ваучерите за Фантастико от играта с Престиж?

Да, аз - днес.
Още от 30декември се опитваме да се напаснем с куриера.

# 197
  • Елхово

Коколино изпращат смси:kissing_heart:

# 198
  • София
Продуктовата кутия от Престиж, днес пристигна, Интерлогистика.

# 199
Отварям тази сутрин да видя печелившите от играта на Coccolino и установявам как прилежно са подредили номерата и съвсем скорострелно намирам, че не печеля мече.
Играх с една бележка, в началото на играта.

Мече не спечелих, ама единствената пералня е за мен.Simple Smile Не повярвах, докато не ми пратиха днес е-меил.
Късмет на всички! "Бог се яви" Simple Smile)) Направо ми блесна.

# 200
Някой спечелил книга от играта на Крина случайно да си я получил? Simple Smile
и аз още не съм я получила

# 201
Гледам едно теглене на победител в Инстаграм - печели потребителка, която има и профил тук. След няколко минути организатора качва на стори, че дамата нещо не е спазила/не знам точно за какво става дума и дали е така /, и се тегли  нов печеливш - оказва се жена, коята играе с много профили... Коментирите са заключени и работата става "за един сватба, за друг брадва"....А хората които са докладвали на организатора - също имат профили тук. Играта е ето тази.

Да не си ти дисквалифицирана  Wink
Както казват и други съфорумки игрите в инстаграм ми изглеждат доста фалшиви а и масово играят хора с няколко профила, което всъщност не виждам да е проблем при положение че се толерира от организаторите, които пускат игрите. По скоро самите организатори трябва да имат точни и стриктни правила, които да не заобикалят, но едвали нали е борба за последователи за което впрочем спрях да играя Giveaway- и

Ами не, не съм аз. 😉
И други хора от форума, са участвали в играта, и са писали на първата изтеглена потребителка / те си знаят кои са /.
Всеки който ме познава и се следваме/тагваме в игрите , знае че играя само с 1 профил. 🙂
Както казах - "за едни сватба, за други брадва". Ама сега, защо не докладвахте в Инстаграм, и втората спечелила? 😉🤔
А защо трябва да се докладва новата победителка ?
А може и да е

# 202
  • София
Няма ме в София мел,с една бележка бях. И в Киунс ме няма

Някой получил ли е ваучерите за Фантастико от играта с Престиж?
И аз чакам за квартал "Връбница"
ваучер от Престиж и ФФ
и ваучера от Милка и ФФ също чакам спечелен на 14 декември
Някой да се похвали с 200 лв ваучер от Милка.

Спечелете книга до 12 януари
https://krasota.rozali.com/poznai-markata/poznai-markata-rokliat … faning-98547.html

# 203
Здравейте!
Аз от време на време, получавам факсове.
Мога ли да попитам, дали някой от изброените в последния пост тук, в който бях и аз,  е получил е-мейл за това така нареченото еднодневно посещение? Аз не. Не ми е зор, но си мисля изтървах ли е-мейла или той въобще не е бил изпратен? Аз лично, изпратих е-мейл на посочения е-мейл, но не получих отговор.
Pulse Kids

https://www.bg-mamma.com/?topic=1818096.75

"Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: games@neg.bg до 05.11.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Pulse Kids и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- телефон за връзка"

# 204
Здравейте!
Мога ли да попитам, дали някой от изброените в последния пост тук, в който бях и аз,  е получил е-мейл за това така нареченото еднодневно посещение? Аз не. Не ми е зор, но си мисля изтървах ли е-мейла или той въобще не е бил изпратен? Аз лично, изпратих е-мейл на посочения е-мейл, но не получих отговор.
Pulse Kids

"Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: games@neg.bg до 05.11.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Pulse Kids и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- телефон за връзка"
През самия сайт на https://pulsekids.bg/ може да заявите безплатна тренировка за детето си - хората са много любезни и отзивчиви , ние се възползвахме.

# 205
  • Sofia
Здравейте!
Pulse Kids

"Честито!

- три имена
- телефон за връзка"

Сега ме подсети за тази игра. Изпратих данни до БГ мама, но от Пулс Кидс така и не съм получавала обаждане. И аз не държа на посещението, но поне да си спазват правилата, които са договорили като рекламодател тук. Честно казано доста разочароващо и след такъв опит и да ми се обадят едва ли ще заведа детето, но е важна да се обърне внимание на БГМама, че фирмата не е коректна.

# 206
Аз също съм от разочарованите от Pulse kids. Бях звъняла на номера, който даде съфорумка че са я потърсили и никой не вдигна . Дадох си данните в срок и нито вест нито нищо. А щяха по спомен на 300 души дават , то и половината не бяха писали, явно има защо .

# 207
Благодаря за отговорите, момичета. Явно не съм само аз. Лека вечер!

petia_vj , не знаех за тази възможност. Чудя се дали да се възползвам или не, при положение, че ...опитах, ама не ми се получи. Поне не чрез bg-mamma. Ако знаех, че има такъв вариант нямаше да пиша в темата на bg-mamma. Обаче, ако искат да се рекламират, защо не вземат рекламата тук насериозно и не отговорят на е-мейлите? Simple Smile
Просто си правя спам в мозъка. Не ги упреквам.

# 208
За PULSE KIDS и аз бях с безплатно посещение. Обадиха ми се още ноември месец (след като бях подала данни за контакт). Ходихме, дъщерята много се изкефи (на 4 г., беше организирано като Игри на волята трасе). За по-малките имало други неща. Но като отидох видях, че първото посещение винаги е безплатно, та може да се запишете и така. Имаше около 10 деца, някои от тях явно си ходят редовно, защото момчето, което ги "тренираше", ги познаваше по име.

# 209
  • София
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcP8R39Im4tsGU-xhlsmyb … YysxvkSQ/viewform

Победители от играта:
№   Име   Телефон
1.   Р. С.   *******339
2.   Х. Б.   *******001
3.   В. М.   *******649
4.   Д. В.   *******257
5.   Н. Н.   *******483
Скрит текст:
тук от 10 награди само 5 са избрани малко с трици маймуни ловят
не бях прочела правилата че само половината награди ще дадат
https://www.decathlon.bg/content/251-obsshi-usloviya-xmas-game
Печелившите ще бъдат определени на 05.01.2026 г.
Определянето става чрез теглене на жребий на случаен принцип измежду всички валидно регистрирали се участници.
Тегленето се извършва в присъствието на тричленна комисия (служители на Организатора), която гарантира прозрачността на процеса и съставя Констативен протокол.
Изтеглят се 5 (пет) печеливши участници и 5 (пет) резерви.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 22:04 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт