Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 79 402
  • 921
  •   13
Отговори
# 180
Ами не е един и същи човек, горната съм аз , участвах с една бележка 😊 Втората може би е някоя адашка. Не винаги съвпадението на имена води до един човек 😊
и тука с поне 6 бележки ме няма имам чувството че едни и същи теглят и при куинс и софия мел
Това ако не е един и същи човек..

11 . М. Христова - M***a@***.bg

12 . М. Христова - m***1@***.bg

# 181
  • София
По какъв начин сте успели да се свържете с Фереро? На info.bulgaria@ferrero.com и 0800 88808 не отговарят от около 20 дни.
От този телефон са ми звъняли Фереро 02/4340852.

# 182
  • При децата ми
Някой спечелил книга от играта на Крина случайно да си я получил? Simple Smile
Аз не съм я получила още.

И аз не съм.

# 183
  • Пловдив
Някой спечелил книга от играта на Крина случайно да си я получил? Simple Smile
Аз не съм я получила още.

И аз не съм.
Аз я получих още преди празниците.

# 184
и тука с поне 6 бележки ме няма имам чувството че едни и същи теглят и при куинс и софия мел
Това ако не е един и същи човек..

11 . М. Христова - M***a@***.bg

12 . М. Христова - m***1@***.bg
Различни са, едната дама е майка на колежка Simple Smile

# 185
  • Бургас
Охххх, чудя се Арива или Крина имаха коледен календар, който се отваряше без проблем за всичките дни?
Не го откривам.

# 186
https://krina.eu/koleda#rec1562508261
Но вече изтеглиха всички печеливши

Охххх, чудя се Арива или Крина имаха коледен календар, който се отваряше без проблем за всичките дни?
Не го откривам.

# 187
  • Велико Търново
Изненадаха ме от Куинс с одеяло. Уж се търсих в списъка вчера и не се видях. Спорна година от мен!

# 188
  • у нас
С 6 бележки в София Мел ме няма. Честито на късметлиите!
Дали това не беше последната игра, в която се бях включила? Друго чакаме ли скоро?

# 189
  • при късмета
Няма ме в София мел,с една бележка бях. И в Киунс ме няма

Някой получил ли е ваучерите за Фантастико от играта с Престиж?

# 190
Гледам едно теглене на победител в Инстаграм - печели потребителка, която има и профил тук. След няколко минути организатора качва на стори, че дамата нещо не е спазила/не знам точно за какво става дума и дали е така /, и се тегли  нов печеливш - оказва се жена, коята играе с много профили... Коментирите са заключени и работата става "за един сватба, за друг брадва"....А хората които са докладвали на организатора - също имат профили тук. Играта е ето тази.

Да не си ти дисквалифицирана  Wink
Както казват и други съфорумки игрите в инстаграм ми изглеждат доста фалшиви а и масово играят хора с няколко профила, което всъщност не виждам да е проблем при положение че се толерира от организаторите, които пускат игрите. По скоро самите организатори трябва да имат точни и стриктни правила, които да не заобикалят, но едвали нали е борба за последователи за което впрочем спрях да играя Giveaway- и

# 191
Аз си получих моя,сега чакам някой да се похвали с смс от Милка за да отбележка добра непечеливша януарска серия.

# 192
Определено трябва да имаме списък с некоректни организатори.

# 193
  • Варна
Честито Богоявление и честит имен ден на празнуващите!

Първа награда за месеца и годината.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт