Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 77 449
  • 902
  •   31
Отговори
# 165
Мен също ме няма в София мел, бях с една бележка.

# 166
С 5 бележки в София мел и нищо…Последно бях спечелила формичка за сладки от тях ,с надпис “обичам те”.

# 167
Последната година не намирах време за игри с покупка (и съответно не бях активна тук), но сега видях, че майка ми е спечелила одеало от Куинс 😊

# 168
Масло Монарх публикуваха печеливши от играта във ФБ

# 169
Звънят от Куинс - с одеало съм. Много го исках и се радвам Simple Smile Това ми е първа награда за годината.

# 170
  • ШУМЕН
Здравейте и за много години, здраве и късмет, много желани награди пожелавам. Благодаря за новата тема на всички, които се трудят, за да я има.
Първа награда на новата година от ИГ от Ozon , дано да има и други от форума
Скрит текст:

# 171
  • Sofia
Чудо. Има ме в Софиямел. Отдавна не се беше падала нищо.

# 172
И мен не няма в София мел. Нещо напоследък броя на наградите пада, а сумата за покупка се увеличава.
 Тази година май ще наблягам и на Фейсбук, Инстаграм и Тик Ток. Поне да не се ядосвам като съм капо. Ще съм загубила само време, а не пари, и в най-лошия случай - много качени килограми  Simple Smile

# 173
Благодаря, че споделихте, няма ме.

# 174
Чашите от Стела, много бързи. Без смс , без известие Европът пристига на вратата Grinning

# 175
По какъв начин сте успели да се свържете с Фереро? На info.bulgaria@ferrero.com и 0800 88808 не отговарят от около 20 дни.

# 176
  • Ямбол
И мен ме няма в „София Мел“ с 4 бележки. Май ще се откажа да играя техни игри, изобщо не ме уважават. Simple Smile

# 177
Някой спечелил книга от играта на Крина случайно да си я получил? Simple Smile

# 178
Дойдоха и моите чаши от фереро, хубави са. И моят мъж спечели от играта на ozone в instagram.

# 179
Някой спечелил книга от играта на Крина случайно да си я получил? Simple Smile
Аз не съм я получила още.

Общи условия

Активация на акаунт