Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 79 174
  • 918
  •   22
Отговори
# 255
  • София

Колко бонбончета са, имате ли идея? ❤
96

# 256
  • Варна
От Коледната кутия на Arriva:

# 257
  • Бургас
97 нещо такова пишеше в играта!

# 258
  • Сливен
MissBabyJane - няма вече ограничение. Аз тагвам 20-25 човека един и след друг,в една игра, и не ме ограничават. 🙂

# 259
# 260
  • Лясковец
Много здраве и щастливи моменти през Новата година! Честит Имен Ден на именниците! Чакам бонбоните от Фереро Роше. Видях в Коколино ,че първите цифри на телефонният ми номер съвпадат с един от изтеглените,но явно не съм аз.  Нямам sms.Пробвах се в 7 days , не спечелих ,ще пробвам пак ние си ги хапваме тъй или иначе.
Редактирам се,сетих се,че някой преди време спомена съобщения в папка спам,ами открих си там смс-а за Коколино,проверете и вие.Без да искам намесих баба Руска.

# 261
На 6 януари ММ получи имейл, спечелил е метална кутия за брашно.

# 262
  • Сливен
Наградата от Тандем.

# 263
Ехаа каква е тая щедрост Simple Smile
На мен преди време от тяхна игра ми пратиха едно пакетче с луканка слайс падна ни се се по парче на човек всички много ми се смяха на наградата.

# 264
  • София

Ех, чак огладнях Simple Smile

# 265
  • Сливен
Наградата е от Инстаграм. И на снимката/самата публикация, бяха показани 3 опаковки. В правилата не пишеше нищо. Сега като се загледах, има едно "10",ама толкова беше бройката на изтеглените.
Едно от предположенията ми е, че два пъти отлагаха доставката, заради празниците и се извиниха, и може би заради това са 10 пакета.
Ето и снимка, на самата публикация/игра.

# 266
сикрет, идвам ти на гости 🤤😂

Има ли някой друг да чака Лили и Гарниер? Много искам този адвент календар и всеки ден проверявам страницата им да не би да са обявили печеливши.😅

# 267
  • Пловдив
В ИГ и Лакрима ми излезе късметът с подаръчна торба на Дядо Коледа, пълна с любими Lacrima продукти и специални коледни подаръци!
Скрит текст:
Ето всичките късметлии:
Скрит текст:

# 268
  • In The Middle Of Nowhere
В тази игра май пак теглиха коментари от днес, като записването беше довчера! Не знам защо го пишат тоя краен срок като в 90% от случаите не се спазва? Участвайте до 7ми, а ще изтеглим на 8ми, бла бла бла..

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 13:12 от angeles

# 269
Милде и Лидл много бързи. Играта беше до вчера.

Общи условия

Активация на акаунт