Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 79 350
  • 921
  •   22
Отговори
# 240
Много здраве и щастливи моменти през Новата година! Честит Имен Ден на именниците! Чакам бонбоните от Фереро Роше. Видях в Коколино ,че първите цифри на телефонният ми номер съвпадат с един от изтеглените,но явно не съм аз.  Нямам sms.Пробвах се в 7 days , не спечелих ,ще пробвам пак ние си ги хапваме тъй или иначе.

# 241
Eleonora98-тя е със много профили, "новата"както я наричаш и тагва едни и същи хора, през няколко часа и дни.. . Да не  влизам в обяснения, че ще стане Спам..
Да добавя - все още чакам наградата от Тандем, от Инстаграм. Някой друг, спечелил от нея игра, получи ли нещо? 🤔Казаха за днес, но нищо не пристигна в офис на куриера...
Масово се отбелязват едни и същи хора.
Аз по скоро се учудвам как някой участници правят доста коментари с един и същ таг. Последната игра за която играх беше за пс5 и там имаше коментар на няколко участника всеки от които беше отбелязъл 1 човек а коментарите бяха можеби стотина, но щом се толерира от организаторите така да е

# 242
Видях номер като моя в Коколино,но не съм аз,щом нямам смс,но по спомен Руска Пенева също е с подобен като моя.Писах на Кауфланд,но там само ми цитираха правилата.
и мен ме няма  , но дано и искат и свряват беленките както и на София мел!

# 243
  • оттам, откъдето започва България
От играта на Маги!!!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 244
За много години!🍀🍀🍀
Не знам дали са публикували някъде печеливши, но аз получих имейл.

Малка награда, но е хубаво да видиш ЧЕСТИТО след толкова много неуспешни участия в игри с покупка- СофияМел, Коколино,Престиж и т.н.
Здрава, късметлийска и щастлива 2026 за всички!!🍀🍀🍀

# 245
  • София
С Интерлогистика-куриер ваучера от Престиж и ФФ
Скрит текст:
Спечелете билети за кино
https://brunch-for-beginners.com/igrai-za-bileti/

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 19:07 от lite16

# 246
  • Пловдив
Сещам се, че имаше игра на масло Monarch,  но не я откривам. Дали е активна още 😊

# 247
Сещам се, че имаше игра на масло Monarch,  но не я откривам. Дали е активна още 😊

Играта с покупка е на масло President, но тя приключи: https://bgpresident.com/promo/

Monarch имаха игра във фейсбук, но и тя свърши.

# 248
President направо удариха дъното с тази игра. Два еднакви кода ми се паднаха, естествено непечелимши. Да не говорим, че до преди 5 дни нямаше налични промоционални продукти...

# 249
Интересно ми е Президент дали успяха да си раздадат наградите. Аз напр. така и не съм срещала масло с код, а явно трябва да се нацели точно конкретен код. Поне да бяха го пуснали с определена бройка награди за ден. Много лоша организация.

# 250
И аз вчера получих имейл от Woman.bg и утре очаквам наградата си ☺ Ще пиша като получа, чакам и комплект от The Pink Stuff

# 251
  • Бургас
Играта на Кока Кола за Пампорово само за сайта е? Имам няколко кода в приложението и за конкретно за тази награда си ги пазя. Искам почивка в Пампорово.
Кодовете могат ли де се прехвърлят някак?

# 252
Eleonora98-тя е със много профили, "новата"както я наричаш и тагва едни и същи хора, през няколко часа и дни.. . Да не  влизам в обяснения, че ще стане Спам..
Да добавя - все още чакам наградата от Тандем, от Инстаграм. Някой друг, спечелил от нея игра, получи ли нещо? 🤔Казаха за днес, но нищо не пристигна в офис на куриера...
Масово се отбелязват едни и същи хора.
Аз по скоро се учудвам как някой участници правят доста коментари с един и същ таг. Последната игра за която играх беше за пс5 и там имаше коментар на няколко участника всеки от които беше отбелязъл 1 човек а коментарите бяха можеби стотина, но щом се толерира от организаторите така да е

Как така “стотина” коментара, при положение че инстаграм има ограничение в постването на коментари особено за бързо време

# 253
  • В страната на бурите
Получих прословутата пирамида от Ferrero днес! Впечатляваща е с толкова бонбони. Към нея има и календарче. Разнася ги Интерлогистика.

# 254
Получих прословутата пирамида от Ferrero днес! Впечатляваща е с толкова бонбони. Към нея има и календарче. Разнася ги Интерлогистика.

Колко бонбончета са, имате ли идея? ❤

Общи условия

Активация на акаунт