Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 80 266
  • 931
  •   30
Отговори
# 225
  • у нас
Получих пуловера от Нутела.
С кой куриер пристигат пуловерите от Нутела?
Европът. Не са така на половина разделени както бяха дадени.
А са такава. Повече ми харесват.

# 226
Каква е играта на рафаело?

# 227
# 228
Пуловера тъкмо на време пристига ....Joy
Нямаме и  при Коколино ,чакам Ариела ,и се сещам за игрите на Нивеа ....отивам да видя до кога бяха. ..
Чакам нови игри ...свършват запасите....

# 229
  • София
Скрит текст:
Пуловера тъкмо на време пристига ....Joy
Нямаме и  при Коколино ,чакам Ариела ,и се сещам за игрите на Нивеа ....отивам да видя до кога бяха. ..
Чакам нови игри ...свършват запасите....
Nivea-играта за 5 айфона
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/xmas25
от 01 октомври до 31 декември 2015
на 20 януари 2026 ще теглят
на 30 януари 2026 ще ги напишат.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 16:08 от lite16

# 230
Има ли обявени печеливши от игрите на Фантастико с L'or и с Milka? Там са ми последните надежди!
И аз чакам L’or и се надявам на кафемашина. Wink

# 231
# 232
  • София
Додоха чашите от фереро - куриера от европът звънни точно пред адреса, без никакъв смс или известие предварително. Див късмет ,че имаше през работно време в 12ч - кой да получи пратката...  

# 233
  • София
Arriva

Писах на Видас.. до края на седмицата уж ще получа наградите. Чакам и чашите от Фереро.

# 234
  • София
Скрит текст:
Ще бъдете уведомени на 06.01.2026 ако спечелите награда oт нашата томбола.
гледайте си мейлите и спама.

# 235
  • Лясковец
Видях номер като моя в Коколино,но не съм аз,щом нямам смс,но по спомен Руска Пенева също е с подобен като моя.Писах на Кауфланд,но там само ми цитираха правилата.

# 236
Пристигна и при мен пуловера на Нутела. Сестра ми има от миналата година и ми се вижда същия. Дега чакам и чорапите на кроасани и куриера на Европът вече ще ме поздравява на малко име🤣

# 237
  • Сф
При мен, София, пристигнаха чашите на Фереро. Не помня точно, но в началото на играта са спечелени.
Дописвам , и ваучера престиж и фф дойде преди малко ,същия куриер, просто ваучера е на мм на името. Смяхме се много. Интерлогистика. Звънят отдолу направо.
 *Не знам защо не известяват никак някои куриерски фирми. Знаете ги. Много неудобно така и се чудиш ли чудиш кога.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 15:43 от PureLove

# 238
Лукойл публикуваха , с малка награда съм - https://club.lukoil.bg/promo-item/9036120

# 239
  • гр. Кюстендил
За много години! Пожелавам през цялата година да бъдем здрави, да сме щастливи и да имаме късмет, за да си споделяме тук само готини спечелени награди!
Аз нямам много и с какво да се включа, от 10 манифестирани в декември, спечелих само 3 награди, като последната - одеало от Бушмилс още я чакам. За януари първата награда тъкмо пристигна при мен, спечелена от ФБ - 3 броя настолни игри на Sweet Plus+ , интересно са замислени, има си и сладки неща в кутиите. Малкия ще е доволен довечера и ще играем Relaxed

Добавям и това, предполагам на участвалите ще им излезе известие - от играта на Dreame:

Поради невъзможност да установим контакт с потребителя Надежда Х се наложи да изтеглим нов победител.
Честито на: Азара.

Азара. ще получи лично съобщение с информация за доставката на наградата.

Общи условия

Активация на акаунт