Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 80 857
  • 932
  •   4
Отговори
# 210
  • Сливен
Eleonora98-тя е със много профили, "новата"както я наричаш и тагва едни и същи хора, през няколко часа и дни.. . Да не  влизам в обяснения, че ще стане Спам..
Да добавя - все още чакам наградата от Тандем, от Инстаграм. Някой друг, спечелил от нея игра, получи ли нещо? 🤔Казаха за днес, но нищо не пристигна в офис на куриера...

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 22:50 от сикрет

# 211
Здравейте!
Аз от време на време, получавам факсове.
Мога ли да попитам, дали някой от изброените в последния пост тук, в който бях и аз,  е получил е-мейл за това така нареченото еднодневно посещение? Аз не. Не ми е зор, но си мисля изтървах ли е-мейла или той въобще не е бил изпратен? Аз лично, изпратих е-мейл на посочения е-мейл, но не получих отговор.
Pulse Kids

https://www.bg-mamma.com/?topic=1818096.75

"Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: games@neg.bg до 05.11.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Pulse Kids и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- телефон за връзка"

На мен също никой не се обади, писах им дори имейл отново но нищо…

# 212
Относно Pulse Kids - синът ми е в по-горната възрастова категория и на пробната тренировка беше само той - беше със смесени чувства накрая, доста го беше изморила каката, каза да задържа с купуването на месечна карта, така че явно трябва да се пробва. Иначе докато го чаках - около 50мин е тренировката,  се завъртях в района и купих чипс Прингълс от участващ магазин и впоследствие спечелих от играта им - не беше напразно ходенето като цяло Simple Smile

# 213
В играта на Милка нищо не спечелих. Чакам кока кола.

# 214
  • София
Има ли обявени печеливши от игрите на Фантастико с L'or и с Milka? Там са ми последните надежди!

# 215
Добро утро, какви игри с покупка има във всички хранителни магазини, а не конкретни, освен Милка и 7days?

# 216
https://www.coca-cola.com/bg/bg/legal/magic-of-winter-terms-and-cond
Кока кола все повече и повече намалят наградния фонд!
А играта даже и не е активна,несериозно отношение!

# 217
  • София
Отварям тази сутрин да видя печелившите от играта на Coccolino и установявам как прилежно са подредили номерата и съвсем скорострелно намирам, че не печеля мече.
Играх с една бележка, в началото на играта.

Мече не спечелих, ама единствената пералня е за мен.Simple Smile Не повярвах, докато не ми пратиха днес е-меил.
Късмет на всички! "Бог се яви" Simple Smile)) Направо ми блесна.

Ех, че хубаво! Честито!

Аз бях писала за Pulse kids, че са се свързали с мен и се бяхме разбрали да върна обаждане до ден-два, за да запишем конкретен час, тъй като на момента нямаше как да кажа. Еми не успях да се свържа с тях цяла седмица и съответно не успях да запиша час. След това престанах да ги търся, като видях, че първото посещение е безплатно.

# 218
  • у нас
Прекрасна награда, Cvet77! Със здраве да си я ползвате и перфектно чисто пране да вадиш от нея!

КК дават шалчета, термосче... Мога и без тях.

На бира игра има ли?

# 219
https://mystellaartois.bg/promo/ до 15.01

Чакам теглене днес от Нан и Бену, както и от Лукойл и Диана да публикуват печеливши. Писах и на Нестле за играта във Фантастико, че много се забавиха ама още нямам отговор.

# 220
И аз писах, щели да предадат на отговорният отдел 🙄🙄🙄

Добре а Видас (играта с хранилка, прожектор и тн ) , милка с ваучерите от Фантастико за 200 лв изтеглиха ли че аз нещо май изпуснах :/

https://mystellaartois.bg/promo/ до 15.01

Чакам теглене днес от Нан и Бену, както и от Лукойл и Диана да публикуват печеливши. Писах и на Нестле за играта във Фантастико, че много се забавиха ама още нямам отговор.

# 221
  • у нас
Получих пуловера от Нутела.

# 222
Получих пуловера от Нутела.
С кой куриер пристигат пуловерите от Нутела?

# 223
Наградата от Жилет (втора за 2026,първата беше мешка от Йеттел) Пожелавам си 9 за Януари, и най вече да сме живи и здрави, че без здраве всичко е все едно.

# 224
Ейй забравих да манифестирам за 10 награди този месец и дано имаме късмет всички.
Ще се включа в Рафаело, защото този месец съм именячка и ще си стискам палци за наградка от тях.

И да вземат да пуснат повече игри с покупка с повече награди и да не са "рекламни", че и на мен ми е писнало от химикалки, чаши, шапки и т.н. Стискам палци за телевизори, таблети, перални, прахосмукачки и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт