Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 45 297
  • 550
  •   27
Отговори
# 540
Нещо не мога да разбера какво се случва с наградите на кока-кола в приложението...

# 541
  • Бургас
Нещо не мога да разбера какво се случва с наградите на кока-кола в приложението...
Че вече са свършили докато ги видим, че са пуснати?
И да се похваля, че открих с печалба от тях. Animal Heart Eyes Cat Играя може би от 15 години, още със старите кодове, които бяха изписани хоризонтално централно на капачката.

Иначе повече се боря за часовник, че мъжа ми ми скъса нервите да дрънчи с неговия с метална верига.

# 542
И аз писах вчера на Рафаело,но никакъв отговор а дните си вървят.

# 543
И аз писах вчера на Рафаело,но никакъв отговор а дните си вървят.
        Аз  също им писах днес   .

# 544
  • София
Скрит текст:
На Европът толкова ли са им по-ниски цените, отколкото на другите куриери, че такива големи брандове, или съответните рекламни агенции, като Милка и Фереро работят с тях? Странно ми е, защото всички се оплакваме от качеството на услугата, което някак си повлиява и на радостта от наградата и на общото впечатление от рекламната кампания.

Фереро доставят от Румъния. Ако тамошният им куриер работи с Европът, ползват тях.
Ние служебно получаваме едни пратки от Италия, тръгват от там с GLS, тук ги доставя Интерлогистика.
Европът е бг-фирма
https://evropat.bg/about-us/
цените й са като на другите куриери
Ами ако всеки пише, че не е доволен на фирмите които правят томболи
може и да се обърне внимание.
Ето какво писах на Престиж, Милка и 7 дейс във Фейсбук на месинджър.
Скрит текст:
А куриерите от Европът които носят наградите са под всякаква критика
няма смс или позвъняване
не се знае кога ще дойдат изобщо ще дойдат ли
Звънят като са пред адреса
Слизай и носи бележката,
а ако не си на адрес връщат наградата
Защо не ползвате куриерите на Спиди или Еконт-цената е същата като куриерска услуга,
но имат смс сутринта на разнос.
Даже на Спиди смс-а е  от предната вечер и така  знаеш и чакаш с радост наградата,
а Европът само те стресират.
Една награда трябва да носи радост, а не стрес и безпокойство-защото така намразваме вас и продуктите ви.
Няма да спра да пиша, все пак трябва да има и обратна връзка.

# 545
Пристигна ми наградата от играта на Лили Дрогерие - АDVENT календара с продукти на Garnier. Уникална за мен награда.

# 546
  • при късмета
Е няма как на Милка да държим сметка, как работи някой си куриер. Агенциите се съобразяват с много повече условия от цената, когато работят с някого.
Кроасаните на Милка са на промоция във Фантастико. Траяна на Престиж, също

# 547
  • Велико Търново
Може Спиди и Еконт да са отказали, предвид периода в който е трябвало да доставят наградите.

# 548
Страхотен е календарът на Гарниер, завиждам Ви! Със здраве да си ползвате нещата! 🤗

Рафаело докато си оправят сайта вече купих 3 кутии, понеже в понеделник имам рожден ден. Намалени са в Т-Маркет на 6,49 лв. малките кутии. Дано само не решат да променят срока на играта и да съм се прекарала.😂

# 549
  • София
Еконт и Спиди не се занимават с касови бележки. Затова фирмите работят с Европът. Пирамидите и чашите са без касови бележки, но в другите им игри ги искат.

Кроасаните на Милка са на промоция и в Била.

# 550

Рафаело докато си оправят сайта вече купих 3 кутии, понеже в понеделник имам рожден ден. Намалени са в Т-Маркет на 6,49 лв. малките кутии. Дано само не решат да променят срока на играта и да съм се прекарала.😂
И аз така- 3 кутии от Т Маркет купих, още вчера. И съм решила да регистрирам бележката Laughing

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 14:28 от Chris Chris

Общи условия

Активация на акаунт