Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 54 247
  • 648
  •   22
Отговори
# 630
  • у нас
Svet77, изключително полезна награда! Със здраве да я ползва сестра ти! А и прах си имате... Честито! Понякога на човек наистина е трудно да повярва.

Добре, че и аз не взех Рафаело. Вероятно са имали техни. проблем, но трябваше да свалят играта от нета, защото е подвеждащо.

# 631
За играта на кроасаните с Милка и 7 days.
Не знам дали има значение, но регистрирах бележка със седем кроасана Милка и спечелих одеало.
После регистрирах една бележка с три кроасана 7 days и спечелих и чорапи.
та. По-добре да пробвате с повече кроасани в една бележка, отколкото да регистрирате бележки с по един кроасан.
Идея нямам дали има значение, но е факт, че спечелих и одеало и чорапи. Нямам никаква информация кое как работи и дали е случайност, но като са повече кроасани в една бележка спечелих и от двете награди. Може и да е късмет. Не знам. Не разбирам нищо от шмекерии.

Успех!

# 632
  • Sofia
Не знам дали има значение, но регистрирах бележка със седем кроасана Милка и спечелих одеало.
та. По-добре да пробвате с повече кроасани в една бележка, отколкото да регистрирате бележки с по един кроасан.
Идея нямам дали има значение, но е факт, че спечелих и одеало и чорапи. Нямам никаква информация кое как работи и дали е случайност, но като са повече кроасани в една бележка спечелих и от двете награди. Може и да е късмет. Не знам. Не разбирам нищо от шмекерии.

Успех!

Не мерси няма да пробвам изобщо. Безумие са тези чорапи за награда.

# 633
Докато ми се отваряше сайт на Рафаело при опит да видя правилата ми излизаха от стара игра, т.е. не съм виждала официално обявени официални правила на тази кампания, а важните са те, не писаното в шапката на играта. Това е доста подвеждащо и нечестно, но и друг път съм виждала разминавания, та...
Сайтът на Нивеа вече е активен за регистрация и соковете на играта са си същите.
Честито на всички, които днес получиха радостни съобщения!

# 634
В Buzz store има нова кампания с Takeaway, условието е да имате 1000 последователи 😉

# 635

Успех!

Не мерси няма да пробвам изобщо. Безумие са тези чорапи за награда.

Разбирам. Участвах, защото харесвам кроасаните на Милка. Безбожно скъпи, но харесвам ги.

# 636
В Била кроасаните са на 1,49 лв. Пак са скъпи, но поносимо. 😃 Взех няколко понеже и ние ги обичаме, но не спечелих.

# 637
  • Велико Търново
В Била кроасаните са на 1,49 лв. Пак са скъпи, но поносимо. 😃 Взех няколко понеже и ние ги обичаме, но не спечелих.
В нашата Била пише само Кроасани с шоколад.

# 638
  • Сф
Аз вчера взех 15 кроасана Милка за училище на детето, 15 опита- нищо. Така че не зависи от броя със сигурност!

# 639
С една бележка 15 опита ли, как така?

# 640
  • Сф
С една бележка 15 опита ли, как така?
Да, един след друг

# 641
Не е гаранция многото кроасани.Аз спечелих чорапи с 1,но искам одеяло и не става и не става!И аз получих отговор от фереро че играта на Рафаело започва от 01.02.

# 642
В началото на годината купих може би 2 кроасана в 1 бележка и още с регистрацията и спечелих одеяло. Скоро купих 10 на 7days и нищо. Играта е с голяма реклама, дори и в малките магазинчета вече има поставени стикери за игра, съответно много хора играят и шанса намаля. В началото на играта, когато спечелих си мисля, че имаше повече шанс, тъй като нямаше толкова участващи, и за мен проработи

# 643
На този мейл писах за Рафаело;info.bulgaria@ferrero.com

# 644
  • София
Спечелете кино-билети до 23 януари

Общи условия

Активация на акаунт