Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 63 969
  • 775
  •   19
Отговори
# 735
  • София
Имате ли представа дали печелившите от коледния фотографски конкурс на Йетел са уведомени. На 12ти са изтеглени победителите, но дали са уведомени?
Здравейте, от тях ми е първата награда за 2026, дойде ми известие на приложението че печеля слушалки хуавей, даже ми се обадиха, за първи път печеля от коледен календар...
   Успех на всички през тази година!

# 736
  • оттам, откъдето започва България
Кодовете от години нищо не означават.
 Аз съм с 088 без да съм абонат на А1.

Да, и това е вярно.

# 737
Мен днес ме одобриха за кампанията на Buzzstore и takeaway, изпратили са и ваучера, който е с валидност до 31.12. Може би ще броя това като първа награда за тази година Grinning Последно през миналата година спечелих комплект за почистване ☺

# 738
Аз пък апелирам по повод на ваучерите. Нека да са за радост, а не за затруднение! Спечелихме 3 ваучера от бисквитките Лайбниц, но радостта ми беше краткотрайна. Само на телефона на мъжа ми може да има портфейл, в който качихме само единия. Моя и на дъщеря ми не успяхме, защото са на различни от неговия телефонни номера. Мъжът ми на практика не пазарува. Така си стоят непокътнати. Sad А колко време загубихме в четене какво се прави и в неуспешни опити да ги качим в единствения портфейл!
[/quote]

Аз също не съм оползотворила ваучера от бисквитите, такива мъки бяха да вкарам картата  във портфейла, че не е истина. Дори не мога онлайн да пазарувам с тази карта. Писах им имейли, звънях по телефон и никакво съдействие от тяхна страна. Пълно разочарование е тази награда.

# 739
  • София
Спечелете книга
https://krasota.rozali.com/poznai-markata/poznai-markata-rokliat … -hadid-98664.html
Скрит текст:
Аз пък апелирам по повод на ваучерите. Нека да са за радост, а не за затруднение! Спечелихме 3 ваучера от бисквитките Лайбниц, но радостта ми беше краткотрайна. Само на телефона на мъжа ми може да има портфейл, в който качихме само единия. Моя и на дъщеря ми не успяхме, защото са на различни от неговия телефонни номера. Мъжът ми на практика не пазарува. Така си стоят непокътнати. Sad А колко време загубихме в четене какво се прави и в неуспешни опити да ги качим в единствения портфейл!
При нас на сина на мейла дойде ваучера на Лайбниц
Мъжа ми дето е компютърен специалист положи много усилия и бая се озори
няколко ден докато го качи в портфейла  на  телефона си.
После отива в Била и Кауфланд и там-греда не ги приемат
В Лидл и Фантастико обаче ги взеха.
Таня 67 отивате тримата в някой Лидл или където ги приемат и ги харчите,
После се радвахме, че няма повече ваучери-вярно бяха мъка.
Бисквити Лайбниц преди не ги бях виждала, то и сега не се забелязват.

Класация на безумни томболи през 2025г.
1. Лайбниц с трудни за регистрация ваучери
които не ги приемат в повечето магазини.
даже от последната седмица идваха с 0 лв заредени.
2. Орехите с 10 000 дъски с постоянна промяна на срокове, правила и условия.
3. Кроасани 7 дейс с нечетливи и почти невидими кодове за регистрация.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 13:19 от lite16

# 740
  • Велико Търново

Аз също не съм оползотворила ваучера от бисквитите, такива мъки бяха да вкарам картата  във портфейла, че не е истина. Дори не мога онлайн да пазарувам с тази карта. Писах им имейли, звънях по телефон и никакво съдействие от тяхна страна. Пълно разочарование е тази награда.
[/quote]
И аз се боря с този ваучер. Оказа се, че много малко магазини (обекти) в нашия град, и то, които по принцип не посещавам, работят конкретно с този вид карти.

# 741
Малко раздвижване:

# 742
Аз картата от Лайбниц я използвах без проблем. Регистрирах я на мъжа ми с данните в моя портфейл. Нямах и никакви проблеми в лидъл. Има си и всички данни за он лайн пазаруване.
Регистрирах си бележка за кроасаните без проблем преди малко. Само не знаех, че лимита е 3 бележки.
Тази година си пожелавам игри с награди техника-телефон, прахосмукачка, мечтаната преса дайсън и ваучери, за запълване на дупки в бюджета

# 743
  • Велико Търново
Аз картата от Лайбниц я използвах без проблем. Регистрирах я на мъжа ми с данните в моя портфейл. Нямах и никакви проблеми в лидъл. Има си и всички данни за он лайн пазаруване.
Лидъл не е в списъка с обектите в нашия град, нито Кауфланд нито Била, нито и кварталното ни магазинче, което работи с техните карти като ваучери за храна.

# 744
Нормално е повечето да печеливши да са с номер 088...А1 са стар оператор, с много клиенти, дори тийновете имаха карти там (бившият Loop). Моят номер също започва с 088, скоро се прехвърлих към Виваком, но номерът си стои, запазих го. Смешно е да се сърди някой, че повечето печеливши са с такъв номер, все едно да се сърдим, че хората дишат. Това беше най-големият оператор, ако не се лъжа, беше първият.

# 745
Получих си наградата от Grohe от Коледната игра с късметчета.

Освен ръчният душ са изпратили Календар и плюшена играчка.

# 746
  • у нас
Като стана дума за картата на Лайбниц, аз имах по-голям проблем с тях. При опит за регистрация ми изписа Invalid gate и оттам насетне не можеше да се регистрира. Беше петък. В понеделник се свързах с бисквитките, но те ми казаха да се обърна към издателя на подаръчната карта, защото това не е ваучер. Ваучерите са зелени и минават в повечето магазини, а подаръчните карти са жълти и е голяма мъка с тях да откриеш къде да ги използваш.
Та, моята регистрация за картата беше блокирана, не си спомням точно, но близо 2,5 -3 седмици. Правиха ми проверка за пране на пари. Не стига, че се забавиха при изпращането на наградата и я пуснаха след като ги питах точно на 10-тия ден (краен срок), ами беше и след работното време, някъде към 20 ч я пратиха. И така...другите бяха изхарчили парите, а аз трябваше да чакам.
След като мина проверката ми от блокираха акаунта и можех да се регистрирам. Оттам трудности и с качването в портфейла. С моята не можеше да се купува онлайн, въпреки че по инструкции може и има код за онлайн покупки. Нито в Била, нито в Кауфланд може да се разплащаме с тези карти/ваучер /жълти/ на Pluxee.bg.  Само в Лидл и в Практикер ги приемат. За малките магазинчета - абсурд.
Онзи ден занулих картата и се радвам много, че приключих с тях. Поне така си мисля. Трябва ли да се прави нещо друго?
Харесаха ми бисквитките Лайбниц, не бях ги забелязала досега. Продължавам да ги купувам. Но кому е нужно такава награда с триста главоболия? Защо трябва да се регистрирам да си използвам подаръка? Толкова ли беше трудно да дадат карти като на Балканско? Получаваш, ползваш и се анулира сама след зануляване. Аз няма да ползвам повече Pluxee.bg, защо трябва да ми стоят данните при тях?
Момичета и момчета, не се отказвайте, пишете им, за да си използвате наградата. Надявам се скоро да споделите щастлива развръзка.

# 747
И при мен имаше проблем с тази карта, понеже само първият път ми я прие в Takeaway. После даваше само грешка като опитвах. Накрая си я изхарчих в сайта на Zoya. Имат интересни неща. Давам ги като идея, ако някой се чуди къде да си изхарчи картата.
Картата не съм я закривала, понеже не открих от къде може. Надявам се да се закрие автоматично и да не ми се начисляват такси.

# 748
Здравейте,

Сигурно вече са теглили, изтървала съм може би, но може ли да споделите за играта на БГ мама с късметите новогодишните.
Влязох пак там, но не видях печеливши да са писани, нямам никакво известие да съм спечелила 😂 но все пак някъде информация има ли за това теглене?

# 749
Мечката или каквото е там много ми харесва. А за картите аз бих проверила как се деактивира. Да не се откажете длъжник. Ако няма на кой да пишете КЗЛД ще свърши тази работа. Пишете че искат да ви изтрият данните.

Общи условия

Активация на акаунт