Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 63 633
  • 771
  •   26
Отговори
# 765
  • Велико Търново
На мъжа ми му дават от работа купони с Pluxee, това си е нормална карта, става на касите за самообслужване. Евентуално може да има ограничение за алкохол и цигари, поне преди като бяхме с хартиени ни казваха алкохолът отделно, но отдавна не сме купували алкохол. Цигари не пушим, така че не знам.
Съвсем различни условия за покупка имат отделните карти на Pluxee. С ваучерите ако можеш в даден магазин, то с тези подаръчни електронни карти - не.

# 766
А тези, които използвахте ваучера на Pluxee в Лидл, на каква каса минахте? Може ли да се използват касите на самообслужване? Или се виси на километричните опашки?

Видях Берьозка в списъка. Някой пробвал ли е да купи нещо от тях?
Може на каси на самообслужване.

# 767
  • у нас
Таня67, лично аз не съм пробвала на самообслужващи каси, защото то и така не знаех дали ще стане. Затова директно се наредих на обикновена каса. Там не е отбелязано, че може с жълтата карта, но касиерката каза, че може и да пробваме. И стана.

# 768
  • при късмета
Танче, минават плукси карти в лидл, във Фантастико, в Била, в Кауфланд, плащала съм навсякъде с нея, но е ваучер за храна. Тези, ако са различни, може някъде да не минат. Където има каси на самообслужване, също е минавала навсякъде
На мъжа ми е картата, на моя телефон е приложението и самото приложение от октомври миналата година има нова версия, с която имаше проблеми и с преди това регистрирани карти. Качих новото приложение, сигурно от третия път, все нещо не му работеше, я не можеше да намери регистрацията. Обаче вече нормално работи, пробвайте пак

# 769
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Онзи ден получих от играта на София Мел във форума подноса за сладки.Очаквах поднос.....Вижте сами каква красота получих!

Много, много приятно изненадана!Чудесно е и още тези дни ще изпълня с вкусотии.
Благодаря София Мел!

# 770
  • Пловдив
Малко развитие от моята сага с непристигналата награда Кафемашина от Престиж от Ноемврийската им игра. Оказва се, че Престиж са изпратили и куриерът е доставил през Декември на съпруга ми от наградите-чаша. Той я подарил на някаква колежка, без да се замисля откъде и защо идва тази чаша. Помислил, че е от коледните подаръци, които пристигат от други фирми, с които работят. И си чака машината... Чака, но не идва. Куриерът днес е бил при него и му е припомнил:"Не помниш ли, че ти донесох една малка пратка". Разбира се, че си спомнил ММ. Та, писах им имейл с тази информация и на Интерлогистика и на Престиж и това, че куриерът е готов да увери, че не е доставял голям кашон с кафе-машина, а малко кашонче. Плюс, че имат камери и ако се наложи ще изиска и записите, за да се види какво е пристигнало. Пък кой и къде е сгрешил... не знам. И дали някоя дама, спечелила чаша не е била много приятно изненадана с кафемашина... !? Я някоя да си признае Wink Чакам развръзката и си искам кафемашината! Надявам се, че ще си я получим и няма да се налага да пиша Жалби в КЗП.

# 771
  • София
Първата ми награда за януари и за 2026 година.
от радио Фреш и Житница
Скрит текст:
Петъчната игра на Кока-кола
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 17:07 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт