Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 76 171
  • 890
  •   4
Отговори
# 870
Купих кроасани Милка от Била, но на бележката пише само кроасан със шоколад и кроасан с ванилия. Сега се чудя как да я регистрирам.
Картата от Pluxee я използвах онлайн в Techmart,поръчах си блендер

# 871
Купих кроасани Милка от Била, но на бележката пише само кроасан със шоколад и кроасан с ванилия. Сега се чудя как да я регистрирам.
Снимайте бележката с кроасаните, така или иначе е моментна награда, ако спечелите ще кажете по телефона, че така го изписва и да се свържат с Била да си оправят проблема. 😃

# 872
  • Пловдив
тя билла проблем няма ...
и всъщност играта не е само моментна, има натрупване за по-голяма награда.

# 873
Снимайте бележката с кроасаните, така или иначе е моментна награда, ако спечелите ще кажете по телефона, че така го изписва и да се свържат с Била да си оправят проблема. 😃
Така ще пробвам

# 874
тя билла проблем няма ...
и всъщност играта не е само моментна, има натрупване за по-голяма награда.
Ами проблем е, че не се изписва марката на продуктите. Какво са виновни клиентите, иначе са си сложили плакати и стилажи, в които насърчават хората да участват в промоцията.

# 875
Била често го правят този номер с имената на продуктите, имала съм същия проблем, когато съм купувала продукт от там за игра на Киндер.

# 876
📸Столична община, сдружение „Въздух за здраве“ и Нов български университет организират Национален фотоконкурс „Въздухът“ - Дръж въздуха на фокус! 💚

🗓️Краен срок за изпращане на снимките: 31 март 2026 г.
• Журиране и гласуване: 1 април 2026 г. – 30 април 2026 г.
• Награждаване и изложба: месец май 2026 г.
📌Целта е чрез силата на фотографията да се насочи общественото внимание към качеството на въздуха, който дишаме, и неговото влияние върху здравето. Търсим въздействащи фотографии, които да разказват значими истории.

📣Наградите са различни - от парични суми между  1000 лв./511,02€ и  3000 лв./1533,06 € до безплатни  карти за градски транспорт.

🔗Пълният регламент тук: https://www.sofia.bg/w/7098413

🗓️Специална публична дискусия с експерти в областта ще се състои на 11 февруари от 18.30ч. в Клуба на фоторепортера, за да вдъхнови участниците. Повече подробности тук: https://www.facebook.com/events/2130286977740476?active_tab=about
Очакваме Ви!

# 877
Сега ми звъннаха от УниКредит и kaufland играта с пазаруване с дебитна карта на Уникредит печеля ваучер за 50 евро, дано повече хора от групата се похвалят!

# 878
  • Сф
Аз ги информирах оня ден по месинджър. Знаят.  Снимах им кроасаните и бележката. Пожелаха ми успех и благодариха за информацията.

# 879
  • Пловдив
И аз да се похваля. С една касова бележка днес получих SMS, че съм спечелил бутилка от Devin Smile

# 880
Сигурно въпроса ми ще ви се стори тъп, но да ви попитам как регистрирате кодове от Кока Кола.Числата и буквите почти не се виждат. Трява да снимам с телефона и да увелича снимката, ли. Изобщо какъв е начина..

# 881
Сигурно въпроса ми ще ви се стори тъп, но да ви попитам как регистрирате кодове от Кока Кола.Числата и буквите почти не се виждат. Трява да снимам с телефона и да увелича снимката, ли. Изобщо какъв е начина..

Капачката над телефона и се чете Simple Smile

# 882

Аз слагам отгоре капачката, или с фенерчето  осветявам отдолу 😃

# 883
  • Бургас
Светя с фенерчето на телефона отзад и въвеждам на друго устройство. Това, след като окьоравях доста. Синът ми ги слага върху осветения дисплей и ги вижда добре.

# 884
  • Русе
Писахте, че играта на Рафаело е започнала вече, ама аз сайта не го намирам. В смисъл виждам сайта, ама пише Очаквайте скоро..Де се оплетох?

Общи условия

Активация на акаунт