Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 66 191
  • 1 224
  •   9
Отговори
# 1 215
  • Glasgow
Има снимки в другата тема на различни участници, повечето са така, пуловерчета, пухенки, спортни обувки, само Скаргард май беше се спретнал

# 1 216
И така да е, не ми изглежда Ок.

# 1 217
Това е Сънданс, там няма тежки тоалети.

# 1 218
Не всички са толкова неглиже колкото Хари и Меган.

Той два дена е с това яке дето все едно е тръгнал на разходка до парка. А тя втори ден е с едни и същи дънки..
А това в косата, зад ухото е много странно.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 20:49 от Chonsi

# 1 219
  • Glasgow
Тази рокля дъждобран бих си купила за тукашното време😅🌧️ ☔

# 1 220
На този фестивал аутфитите на всички са потресаващи. Нормално за възрастта си изглежда Меган, контура вече се поотпуска.

# 1 221
  • Пловдив
Той два дена е с това яке дето все едно е тръгнал на разходка до парка. А тя втори ден е с едни и същи дънки..
А това в косата, зад ухото е много странно.

Пришит екстеншън

# 1 222
Доста обработени снимките от този фестивал. Хари отново има коса отгоре, а го видяхме онзи ден как изглежда.

# 1 223
Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс обяви днес Сара Роуз за свой нов главен изпълнителен директор. Сара ще поеме поста през февруари 2026 г.

Назначаването на Сара Роуз следва съобщението, че настоящият главен изпълнителен директор на Кралската фондация, Аманда Бери, кавалер на Ордена на Британската империя, е назначена за посланик на глобалните партньорства. Тази нова роля подкрепя развитието и осъществяването на филантропската визия на принца и принцесата на Уелс, работейки в рамките на техните благотворителни интереси.

Принцът и принцесата на Уелс заявиха: „Очакваме с нетърпение да приветстваме Сара в Кралската фондация и да работим с нея по някои от въпросите, които са ни най-близки до сърцата. Изключително сме благодарни на Аманда за изключителното ѝ лидерство през последните три години и сме доволни, че тя ще продължи да работи с нас в новата си роля на посланик на глобалните партньорства.“

Сара Роуз, встъпващ в длъжност главен изпълнителен директор на Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс, заяви: „За мен е чест да се присъединя към Кралската фондация и съм развълнувана от амбицията, която тя има за бъдещето. Невероятно горда съм, че прекарах 30 години в общественото радио и телевизионно разпространение и сега очаквам с нетърпение да работя с Техни Кралски Височества и екипа на Фондацията, за да подкрепя жизненоважната работа, която вършат за справяне с някои от най-неотложните предизвикателства пред обществото.“

# 1 224
  • Glasgow
Крал Чарлз е отбелязал вчера 50г от създаването на благотворителната си фондация King's Trust, открита през 1976 под името Prince's Trust. Има видео с постиженията на чаритито.
Обикновено на вчерашния ден пуска някакъв поздрав за Burns night, важен ден в шотландската култура, почитащ поета Робърт Бърнс. Миналата година постна снимка с килт, сега не намирам нищо.
Скрит текст:

Щанд в местната ми библиотека. Веднага грабвам тази за Сара и Андрю, има хубави снимки, голям симпатяга е бил, и много хубави приятелки е имал през годините. Книгата за Хари и Меган и тя там Grinning темата е notorious
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт