Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 70 254
  • 1 325
  •   18
Отговори
# 1 305
  • Glasgow
Статия от дейлито "Може ли "ефектът Уилям" да спаси пъбовете".
В резюме, има криза след Ковид и много пъбове затварят, и появяването на Уилям има позитивно влияние, той казва (и което е напълно вярно), че пъбовете са сърцето на общността .
В Шотландия една пивоварна обяви вчера, че затваря и затваря и обектите си, те имаха много бирарии😢това са толкова много работни места.

тук с фенове на Астън Вила

https://www.dailymail.co.uk/news/royals/article-15488973/Prince- … siness-rates.html

# 1 306
Отговорих статията на Joker и попаднах на снимка, която не съм виждала досега. Затова я публикувам:

# 1 307
  • Glasgow
Имаше видеа от посещението в Шотландия в пъб, Уилям с мъжете на една маса, Кейт с жени на друга, коментира се кризата в бизнеса. То не е заради това, че хората не  посещават, ами е нещо с данъците и таксите, в Шотландия е по скъпо, отколкото в Англия и тези по границата дори ходят на пъб в Англия.

# 1 308
Скрит текст:

Меган в реклама на бранда си
Много ми харесва тази рокля..Различна и интересна е.
И бременна беше много  хубава в нея.

А със Сара какво се случва ? Тя къде живее? Дано поне кучетата са и позволили да запази, защото за тях ще е ужасно да сменят стопанина отново.

И на мен много ми харесва роклята, радвам се че най- накрая я видяхме цялата върху Меган. Ако не се лъжа, имаше само няколко снимки с нея, от времето когато беше бременна.

# 1 309
Хокон даде интервю за Мариус и делото, което започва след дни.
Те няма да присъстват на делото. Мариус не е част от кралското семейство, а просто член на тяхното семейство. Те си го обичали и ще го подкрепят по време на делото. Хокон, кралят и кралицата си имат работна програма, която ще следват по време на делото, а Метте-Марит ще иде някъде сама по време на делото.
Няма да коментирали по време на делото, но им било трудно така, както било трудно на жертвите и техните семейства.

За пръв път чувам Хокон официално да изкаже загриженост за жертвите и техните семейства. Досега беше мълчание - и когато бившите му приятелки са му казали, че Мариус ги бие, и когато майките на бившите му приятелки са му казали, че Мариус ги бие и троши мебели ... Пълно мълчание.
Но явно трябваше да стигне до дело, за да може арогантната особа да бъде принудена да каже нещо за жертвите на доведения му син.

# 1 310
Аха, не е част от КС... сега, когато имат изгода да се разграничат от него. Но когато го финансираха, когато ползваше дипломатически паспорт, когато ползва охрана, когато данъкоплатците го издържат - е част.
Трудно му било, а, също като на жертвите. Естествено, то неговата болка, че има прицакаха схемата е също толкова силна, колкото жертвите на насилие. Сигурно затова дъщеря му ходи с охрана, най-вече като купонясва пийнала....
Хокон даде интервю за Мариус и делото, което започва след дни.
Те няма да присъстват на делото. Мариус не е част от кралското семейство, а просто член на тяхното семейство. Те си го обичали и ще го подкрепят по време на делото. Хокон, кралят и кралицата си имат работна програма, която ще следват по време на делото, а Метте-Марит ще иде някъде сама по време на делото.
Няма да коментирали по време на делото, но им било трудно така, както било трудно на жертвите и техните семейства.

За пръв път чувам Хокон официално да изкаже загриженост за жертвите и техните семейства. Досега беше мълчание - и когато бившите му приятелки са му казали, че Мариус ги бие, и когато майките на бившите му приятелки са му казали, че Мариус ги бие и троши мебели ... Пълно мълчание.
Но явно трябваше да стигне до дело, за да може арогантната особа да бъде принудена да каже нещо за жертвите на доведения му син.

# 1 311
  • Glasgow
Шарлот Казираги на шоу на Шанел по време на седмицата на модата в Париж, с бившата си свекърва, с която са в добри отношения

# 1 312
Не ми харесва дължината на роклята, а обувките са ужасни Cry

Шарлот и свекървата й приличат ли си малко или така ми се струва? Joy Нещо във формата на лицето...

# 1 313
  • Някъде там
Шарлот Казираги на шоу на Шанел по време на седмицата на модата в Париж, с бившата си свекърва, с която са в добри отношения
Обувките Flushed
Роклята ми харесва много с изключение на дължината. Много красиви рокли имаше на ревюто, на тази само дължината да беше друга.

Това е майката на Димитри нали ?
Приличат си и за мен малко. Симпатични са.

# 1 314
Дъщерята на Хокон е престолонаследницата.
Естествено, че ще ходи с охрана.

Иначе инфомацията за "подпийнала" беше споделена с молба да не се използва срещу Ингрид. Не, че човек трябва да я уважава тази молба, де, ама охраната й се полага по рождение. Както и на всички други в нейното положение.

# 1 315
Къде-къде по-грозни обувки сме виждали, възхвалявани при това... Само бялото им е различно бяло от на роклята, но може и от осветлението да е Thinking
А на дължината на роклята какво ѝ е? Покрива най-широката част на прасеца, очевидно има извивка и цепка от другата, скритата на снимката страна... Мен малко дължината на ръкава ме дразни, че не е 3/4, някак до никъде е... Но рокля, като рокля Thinking
Шарлот Казираги е  красавица.

# 1 316
  • Glasgow
Неговата майка, да. И тя е красавица все още, а е на близо 70

# 1 317
  • Някъде там
Нищо й няма на дължината за хора които я харесват, на мен не ми харесва като цяло, не само на конкретната рокля.
Самата рокля ми харесва.

Да имало е и по грозни, но и тези за мен са такива, като цвичка с токче.

А Шарлот е красавица определено както и свекървата.

# 1 318
Ама те от плат ли са тези обувки, аз първоначално реших, че са от кожа.
Приличат на туфли с ток малко.

# 1 319
  • София
Много са грозни...а отблизо още повече.
Това странно деколте за обувки, така и не мога да го възприема.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 15:00 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт