Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 37 443
  • 691
  •   4
Отговори
# 525
Нейната ли е?
Много му е в тон с вратовръзката 🤣

# 526
  • Някъде там
Нейната ли е?
Много му е в тон с вратовръзката 🤣
Ми на мен на дамска ми прилича, но знам ли, може и негова да е.
Вярно е в тон с вратовръзката. 
Допълвам се, че си е негова. И днес пристигайки за днешния прием е с нея.
Joy
 https://www.instagram.com/reel/DTcoHCXCiO8/

Щях да качвам онзи ден една красива (за мен) бивша иператрица, като  ми излезе инфо че синът й бил готов да се завърне в Иран, ако падне сегашния режим и тя покрай него.
 Фара Пахлави и невероятните й бижута.
Вече е на 87 години.

Коя от коя по красиви
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 12:32 от daviz

# 527
  • Glasgow
И внучките ѝ са красиви, аз следя сина във ФБ, Reza. Принцеса Иман се омъжи за евреин

# 528
  • София
Щях да качвам онзи ден една красива (за мен) бивша иператрица, като  ми излезе инфо че синът й бил готов да се завърне в Иран, ако падне сегашния режим и тя покрай него.
 Фара Пахлави и невероятните й бижута.
Вече е на 87 години.
Скрит текст:

Коя от коя по красиви
Скрит текст:

Daviz, потърси снимки на първата императрица - египтянката. Изключително красива жена. Втората и третата и те са хубави, но само Фара е родила син.

# 529
  • Glasgow
Но каквото съм говорила с иранци, живеещи тук, те и него не искат. Не искат аятоласите, но и Reza не искат. Като естествено това едва ли е валидно за всички там, а и моите са млади и не са били родени по времето на бащата.

# 530
  • Някъде там
О дааа, благодаря че ме подсети Артемис. Даже мисля, че няколко пъти сме писали историите им тук.
Ех тези мъжки наследници...
Фаузия определено е най-красива.

Сорая най-малко ми харесва.

Жокер да и внучките й са красиви и много модерно и елегантно изглеждат, браво.
Да и аз така четох че и него не го искат. Но просто майка му ми излезе покрай тази новина и понеже я харесвам, невероятните й бижута също, затова споделих.

# 531
  • Glasgow
Първата малко прилича на Вивиан Лий в "отнесени от вихъра" заради прическата сигурно.😍

# 532
  • София
Скарлет О'Хара от Кайро.

# 533
  • Glasgow
great minds think alike😅

# 534
Първата малко прилича на Вивиан Лий в "отнесени от вихъра" заради прическата сигурно.😍
На мен на Бела Хадид ми заприлича. Но наистина е хубава жена.

# 535
  • София

Ха ха Максима със същата пола като на Матилде също на новогодишен прием.
Много ми харесва. Вилем й носи чантата:grinning:

Каква разлика само от цвета. Харесва ми този на Максима, за разлика от розАвото на Матилде, толкова неподходящ за нея цвят беше.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 15:30 от Lana

# 536
Малко извън темата, но сигурно сте забелязали колко еднакви са били жените преди 50-70 години. Тоалети, прически, грим, излъчване. Сега разнообразието е голямо. Харесва ми.

# 537
  • София
Птичке, на първо място трябва да благодарим на хипи движението. Те разчупиха рамките. После излезе на мода удобното и свободно облекло, свободата на избора и естественото.

# 538
1.5 промила алкохол в кръвта на Калина не е една чаша вино.
Осъдена е условно на 8м, това за една чаша няма как да стане. Да не забравяме колко литра се беше налягане докато не даваше кръвна проба.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/kalina-sakskoburggotska-e-osaden … hol/32897799.html

# 539
Нашето кралско семейство си прилича с едно одумвано тук друго - по това ,че е "младо", тоест внос, без традиции и  някаква крайна клонка на елитните. Полу- от всичко.
 Тези със стара история са различни, минали през много,  грешни  и поправили се , запазили духа. Испанската монархия е прекъсвана, източния блок - скелети от гардероба, че  и гърците такива, пък и  руснаци се изровиха  от дълбокото.
 Англичани, шведи,  по-малките други ,дето са си постоянни си личат. За това не трябва да се развалят разни  исторически институции, отвъд шоуто са много полезни  за страните си и автентично звучат. Другото - някой гради отново ,друг  е ритнитопковец.

Общи условия

Активация на акаунт