Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 39 727
  • 743
  •   3
Отговори
# 705
Ух, Мери от къде го извади този пеньоар? То е кадифе, то е десен..
Saloni е марка носена и станала известна покрай Кейт. И двете сини рокли са много елегантни.
Беатрис също доста често носи марката от години.
Ето я със собственичката през 2015 г.

# 706
Ребека Валанс се очертава като кралски дизайнер, когото си струва да наблюдавате, и ако се съди по последните изяви на Зара Тиндал и принцеса Беатрис , може би е само въпрос на време нейните творения да бъдат видени и у други членове на кралското семейство .

"Би било чудесно да облека принцесата на Уелс“, каза австралийската дизайнерка .

Въпреки неоспоримия тласък на продажбите, който идва, когато член на кралското семейство се появи в един от нейните дизайни, Валанс остава твърдо убедена в по-широкото въздействие.

"В момента, в който изображенията бъдат пуснати в медиите и публично достояние, определено се вижда връзка между това, което са носили, и това, което се продава онлайн или в нашите магазини. Няма съмнение в това“, обясни тя откровено.

И все пак тя бързо подчертава, че търговският успех не е движещата сила. „Определено има много силна връзка между кралското семейство и продажбите. Но по-скоро е чест за нас да ги обличаме, отколкото да става въпрос за комерсиално събитие.“

# 707
  • София
Интересна е роклята на Мери, не е точно моето, но ми харесва как е сложила брошката, въобще цялата горна част и ръкавите. Десенът е нестандартен, както и изборът на плат. Кралиците изглеждат чудесно! Маргрете с любимният ми напоследък цвят.

Разгледах какво друго са носили кралските дами на марката, не бих казала че ми допадат особено, освен тези рокли

носена от Мери и Виктория

от Мери
и тези две, носени от Юджини

# 708
На мен не ми харесва деколтето на роклята на Мери. Иначе десена е хубав и подходящ за кадифе.

Лана, показаните рокли на тази дизайнерка ми харесват. Добре, че е Мери да я популяризира сега. Десените всичките са супер.

Наистина много интересни клипчета на Кейт. Харесвам такива, на които не знаят, че ги снимат, да ги видим автентични.

# 709
  • Някъде там
Fenris това с братовчеда на Виктория е от миналата година и да обсъждахме го тогава когато излезе.
Интересна е роклята на Мери, не е точно моето, но ми харесва как е сложила брошката, въобще цялата горна част и ръкавите. Десенът е нестандартен, както и изборът на плат. Кралиците изглеждат чудесно! Маргрете с любимният ми напоследък цвят.

Разгледах какво друго са носили кралските дами на марката, не бих казала че ми допадат особено, освен тези рокли

носена от Мери и Виктория

Бялата е страхотна. Нямаше ли я и София, май на кръщенето на Юлиян беше с такава ?
Дължината не е моето на новата, иначе ми харесва.
Повече ми харесват истинските топли отношения които имат с Маргрете за които протокола става ненужен.
Много мило клипче.
https://www.instagram.com/reel/DTirpoAASEa

Откриват реставрирания дворцов театър.

Стефани и Гийом на представяне на новите им портрети.
Стефани и тя в тренда. Харесва ми костюма.

# 710
На мен пък точно деколтето ми хареса, иначе щеше да е бабешка роклята.
Като цяло не съм впечатлена от марката, Мери определено е селектирала най- доброто, което предлагат.

Прекрасни са заедно Мери и Магрете.

# 711
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз харесвам Маргрете и като стил, и изобщо. На тези години продължава да има осанка и присъствие. Личи и на жената, че е/била кралица, но те всички от старата гвардия са така. Роклята и цвета са много хубави и създават настроение. Мери е със страхотни обувки, роклята с този десен не.
Стефани макар и много мила и усмихната не ми допада. Съжалявам не целя обида, но на мен ми прилича на крав****а в левия ъгъл.

# 712
Маргрете и Мери изглежда като да се уважават наистина.

Стефани трябвало да сложи вталено сако, съвсем друг силует щеше за има.

# 713
  • София
Допада ми Мери, не ми е пошло деколтето и.
Беатрис - не, но тя за пореден път показва странен стил.

# 714
  • София
Стефани е най-богатата роялка в околията, та хич не й пука как изглежда. Simple Smile

# 715
  • София
Страхотна Маргрете. Тя не беше ли нещо се разболяла? Явно бързо се е оправила.

ПП Защо никога не споменаваме любовта на Софи например към чуждоземните марки?

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 18:19 от Moderator3

# 716
  • София
Не са ли Люксембург най-богатите?

# 717
Аз имам спомен, че са монакците.

Не са ли Люксембург най-богатите?

# 718
Маргрете и Мери изглежда като да се уважават наистина.

Стефани трябвало да сложи вталено сако, съвсем друг силует щеше за има.
Не знам дали се уважават или е за пред камерите. Но видях клип на Мери от снощи и изглежда мега напрегната. Личи ѝ по въртенето и как не може да си намери място, все едно е нова булка, която е за първи път на събитие с кралицата.
А и според мен свекърва ѝ не е с лесен характер. Дори и с покойния ѝ съпруг държанието ѝ е било грубо, а и затова как кара Мери да подписва  предбрачен договор докато е бременна е излишно да говорим отново.
https://x.com/christinsqueens/status/2011867598741217726?s=46

# 719
Деколте "капка" би било подходящо с по-малка капка (с по-издължена пропорция или само цепка, не капка)...
Тази огромна дупка, разваля цялата рокля и пропорцията в горния част на роклята...
Скрит текст:
Десена и материала не ме дразнят, откриват реставриран театър, не откриват сесия на парламента.

Общи условия

Активация на акаунт