Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 39 743
  • 743
  •   3
Отговори
# 720
  • Някъде там
Аз имам спомен, че са монакците.

Не са ли Люксембург най-богатите?
Ханс-Адам Лихтенщайн е най-богат.
Анри е на второ място.
Алберт е на трето.

Погребението на Ирене ще е на 19-ти този месец.

Бях забравила че и брат им беше починал по това време. Вчера е имало помен.

# 721
Моя грешка значи, аз съм запомнила монакците като най-богати.

# 722
Излезе първият инструмент за проследяване на кралското семейство на YouGov за 2026 г.
Уилям и Кейт остават най-популярните кралски особи. Три четвърти от британците (77% и 74%) ги гледат положително.
70% имат добро мнение за принцеса Ан.
Крал Чарлз се гледа положително от 60% (31% с отрицателни мнения)
Принц Хари е обратното 31% положително, 60% отрицателно.

# 723
Не са първи монегаските, нищо че и тоалетната им хартия е на Шанел.

Парите стил не купуват. Виждали сме уау визии и от магазин Зара.

Аз имам спомен, че са монакците.

Не са ли Люксембург най-богатите?

# 724
Шарлийн мисля е най-богатата.

Какво стана с призивите против бодишейминг обаче...

Стефани е минала многогодишна борба за дете. Най-добре никой от пишещите тук да не разбира какво значи това за тялото на жената.
Официалната информация е друга.

Преди сватбата си през 2012 г., наследникът принц Гийом от Люксембург и съпругата му принцеса Стефани заявиха, че искат да изчакат няколко години, преди да създадат семейство. Изглежда, че двойката все още не е готова да стане родител, както Стефани разкри в скорошно интервю.

В интервю за френското списание Point de Vue по случай 32-ия си рожден ден, Стефани каза: „Нямам никакви планове да ставам майка. Засега се наслаждавам на времето, прекарано със съпруга ми".
https://uk.news.yahoo.com/princess-st-phanie-luxembourg-says-013 … ggpVOcGD2pzqKb4sZ

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 17:00 от Tinо

# 725
  • Glasgow
Чонси, аз гледах един, че Катрин е по популярна от Уилям. Понеже се питаше ако се разведат може ли все пак да е крал, като теоретично няма спънка, но реално Катрин е по популярна от него 🙄
А тези проценти долу дето е за АКС като цяло били спаднали,  сравнени с предни периоди, като пик е бил в 80-те, близо 90% подкрепа

# 726
  • София
Деколте "капка" би било подходящо с по-малка капка (с по-издължена пропорция или само цепка, не капка)...
Тази огромна дупка, разваля цялата рокля и пропорцията в горния част на роклята...
Скрит текст:
Десена и материала не ме дразнят, откриват реставриран театър, не откриват сесия на парламента.
Изобщо не ми харесва, в "преправените" варианти.

Матилде...сега синьо ли е или лилаво.

# 727
И аз не очаквах, че вариантът на деколтето на Мери ще ми хареса най-много. В другите два акцентът върху брошката на това място не ми допада.
Без брошка, отворено щеше да е най-добре Grinning

Като споменахте рейтинги излязоха ли данни за коледния концерт?

# 728
На мен ми харесват Мери и Маргрете, особено в контекста на посещението в театъра. За Мери това май се явява трети кадифен тоалет от началото на годината.
При Стефани не е само до фигура, а и до вкус, но тя ми изглежда като жена, която не се впечатлява толкова от тези неща и правилно-друга е ролята й.
Катрин в червения костюм беше просто впечатляваща. Първоначално си казах, че е могла да заложи на друг цвят обувки и клъч, но след това ми хареса изцяло.

# 729
  • Glasgow
В бяло щеше да е по добре, момичетата в черно и бели кецове, а тя в бял костюм и черни обувки примерно. Меган има един такъв модел бял, не знам нейн ли, де, или за сесия

# 730
Цветовете на отбора/знамето не са ли бяло и червено?

# 731
Така пишеше тук, че са бяло и червено и Кейт затова е в тези цветове.
С бял костюм и аз мисля, че щеше да е по-добре, най-вече заради червените стени и килим.
Костюмът много ми хареса иначе.

И на Меган е много хубав и сакото й стои убийствено.

# 732
Най-вероятно не е само за снимка там, на друг терен би изглеждала по-друг начин.

# 733
Много ми хареса клипчето как Катрин си пристига с колата за ангажимента и споделя чадъра си с човека, който върви до нея, вместо да го държи само за себе си, а той да ходи под дъжда.

Не ми хареса роклята на британската марка Saloni, която Мери носи. От всички десени пък е избрала точно този с английската роза. Иначе създадената през 2011та марка "избухва" с продажби, когато Катрин носи роклите й преди турнето им с Уилям в Индия. Тогава индийската дизайнерка споделя как продажбите й са скочили.

https://economictimes.indiatimes.com/magazines/panache/excited-t … show/50101238.cms

Честно казано нито една от показаните рокли на Катрин и другите жени не ми допадат. ОК са, ама наистина имат много ретро вид, който сигурно е бил актуален миналото десетилетие, когато Катрин ги е носила, ама сега не изглеждат модерни и ако не бяхте написали, че роклята й е нова бих предположила, че е от преди няколко десетилетия. Маргрете изглежда доста по-стилно от Мери.

# 734
След всички тъмни, монохромни и скучни тоалети на Мери, тази рокля не е толкова лоша, има малко цвят, линията е добра, деколтето доста разваля визията наистина и придава леко старомоден вид, но като цяло изглежда сравнителни добре.
Много готина Кейт в клипчетата, естествена и непринудена, няма чупки, стойки или муцунки, тя си е такава и на официалните ангажименти всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт