Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 39 506
  • 742
  •   13
Отговори
# 735
Мистерията за пръстена с диаманти и сапфири „Eternity“, който принцесата на Уелс добави към колекцията си от пръстени миналата година е разкрита. Мнозина смятаха, че е от Cartier, но от G. Collins and Sons са ѝ потвърдили, че това е поръчков дизайн, създаден за нея.

# 736
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много е хубав пръстена на Кейт и пасва на нейната спокойна, ненатрапчива и уравновесена натура. И аз предпочитам такива ненатрапчиви, практични пръстени пред такива с големи камънаци, не че имам сапфири и рубини де Joy.

# 737
  • Някъде там
Деколте "капка" би било подходящо с по-малка капка (с по-издължена пропорция или само цепка, не капка)...
Тази огромна дупка, разваля цялата рокля и пропорцията в горния част на роклята...
Скрит текст:
Десена и материала не ме дразнят, откриват реставриран театър, не откриват сесия на парламента.
Изобщо не ми харесва, в "преправените" варианти.

Матилде...сега синьо ли е или лилаво.

Според мен е лилав. Харесва ми, но бих предпочела да ги няма копчетата на ризата.Обиците са супер. Има ли ги по от близо ?
Мери и днес е имала ангажимент.
Като патрон на националната асоциация за психично здраве SIND, участва в мероприятие по програмата „Млади приятели на природата“
 Тя е патрон от 2004 г., като асоциацията е една от първите, с които тя започва да работи.

Това пък на масата червеното какво е?Rolling Eyes

# 738
Стефани сякаш имаше по- добри визии преди да стане херцогиня, по- делнични, но й стояха добре. Вярно е, че когато си по- закръглен избора на дрехи е по- труден, но не е невъзможен. Проблемът на Стефани е по- скоро липсата на стил, а не фигурата, свекърва й също не е с фигура на манекен, но има някои доста шикозни визии.

# 739
Много е хубава Стефани на сватбата.

# 740
Интересно е, че Стефани произлиза от аристократично семейство, но аристократизъм липсва в нея. Тоест не излъчва благородство, изисканост, елегантност и т.н.
Не знаех, че е последно дете на възрастни родители, вече покойници.
Значи може  да си израсъл като обикновен човек и да го носиш в себе си, може и в замък, но да ти липсва тази изтънченост.
 В интернет има цяла колекция от провалени тоалети на Стефани:
Тези са просто "топ"

Като млада е била с хубави вежди.
И дългата коса ѝ отива повече от сегашната прическа.

Родният дом на Стефани. Замъкът Anvaing:

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 20:52 от Tinо

# 741
  • София
В Стефани има нещо земно, непретенциозно, дори провинциално, но също така топло, уютно, балансирано и спокойно. Нещо като любимата леля, която показва, че животът е хубав в ежедневието, в градината, в дома, на раздумка с чаша чай и парче кейк, поднесени в красив порцелан.

# 742
Не знам какво няма в Сгефани, но  е расла в замъци и не е лелка. Че избира простотата и че няма манекенски мерки  и изборът на рокли  е особен и не се вписва в шаблон - за мен е плюс. Харесвам семейството, особено хлапетата.

Общи условия

Активация на акаунт