Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 72 119
  • 1 375
  •   15
Отговори
# 870
  • Glasgow
Е как ще е компрометиране, на Сейди Фрост, която също ги съди,  са ѝ подслушвани гласови съобщения до бавачката, касаещи децата и , това ли трябва да се пренебрегва?

# 871
Този същия свидетел е който щял да дава показания онлайн от тайно място и който обвини правния екип на Хари в заплахи и сплашване, страхувал се за безопасносттта си и отказвал да свидетелства. Много заплетен случай. В съда било разкрито, че Бъроус е получавал месечен хонорар от 5000 паунда, така че кое точно е лъжа в случая!?

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 15:20 от Moderator3

# 872
Лъжа е първо твърдението, че в статията пише, че Хари му е плащал и второ самото твърдение, че Хари му е плащал.

Ето го целият откъс от статията, че явно няма да се покаже. Макар да се споменават други ищци по делото точно Хари не се.

Иначе няма да е лошо да се изясни разликата между факт и мнение, че в тая тема често се използват като синоними, а не са.
Скрит текст:

# 873
Не ми се навлиза в дебрите кой първо свидетелствал едно, пък после се отметнал, дали е she или he и така нататък, но не е ли най-нормалното нещо да се плаща хонорар на частния детектив за разследването му. Хора, работещи pro bono рядко има, особено в този бранш.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 16:12 от птица

# 874
Четирима от внуците на Симеон II -  Тирсо, Борис, Мирко и Белград. Снимката е от преди няколко дни в Мадрид.

# 875
Борис колко прилича на Кардам.

# 876
Мирко? Синът на княз Кубрат. Лекар, май.

# 877
Четирима от внуците на Симеон II -  Тирсо, Борис, Мирко и Белград.

Е, чак Белград не са го кръстили Grinning
Белтран или Бертран му е името, някакво старо име от рода на майка му беше май.

# 878
Белтран е името, да. Не знам кой кой е, освен Борис,другите не ги разпознавам. Но е готино да ги видиш заедно така.

# 879
  • Някъде там
Това е Умберто с белия панталон до Борис, не е Мирко.

Ето така изглежда Мирко, а това е гаджето му с него, анестезиолог е тя.

А Калинка днес става на 54 години.

# 880
Четирима от внуците на Симеон II -  Тирсо, Борис, Мирко и Белград. Снимката е от преди няколко дни в Мадрид.

С белия панталон е Умберто - син на Константин-Асен.

# 881
Симпатичен е този Умберто. Константин-Асен ли.се развеждаше сега?

# 882
Симпатичен е този Умберто. Константин-Асен ли.се развеждаше сега?
Да.

# 883
Умберто прилича на майка си, а сестра му София на баща им!

# 884
  • Някъде там
И Симеон-Хасан расте хубаво момче, а най ми харесва, че говори перфектно български за разлика от Борис който ще е "пазител на короната".
Още е в Шаолин мисля..

Общи условия

Активация на акаунт