Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 56 705
  • 1 095
  •   38
Отговори
# 150
Аз показвам разликите, защото Лана твърди, че при Мери всичко било заради менопаузата и нищо не си е правила.
При Катрин има различни вежди, различна форма, но самите те  започват от едно място, а не, че една е по-висока от другата.
И при Летисия са така, нейните пък са почти като полегнал въпросителен знак.
При Мери едната страна на лицето е по-високо, заради повече материал в лицето спрямо другата страна.

# 151
  • София
В голяма грешка си отново - не твърдя нищо, изказвам предположения, на какво може да се дължат някои промени (ако изобщо има).
Нямам навика да твърдя неща, за които не знам че са така, за разлика от една част от пишещите - самият ти пост за повече материал в едната част е показателен. Звучи като лично да си го поставила.
Могат да се видят стари сними на Мери, очите са си все така.
Могат да се видят стари снимки на всички...разлики има, все пак времето не щади никого.

Или пък това с миглите от вчера - къде видя изкуствени мигли? Или и миглите според теб са еднакви на двете очи - тук мога да те уверя - не са! А и веждите също...

# 152
В човешкото тяло няма идеална симетрия. И моите очи например са различни.
Аз не виждам за какво са тия сравнения - и Катрин, и Мери са хубави жени. Не разбирам и какъв е проблемът, ако някоя от тях е правила корекции.
Аз също не съм против корекциите, когато водят до освежен и подмладен вид, но при Мери нещата са далеч от това. За яд си е, била е с приятни и фини черти, а от няколко години толкова загрубя в лицето. Несполучливи са корекциите ѝ, повече от очевидно е.

# 153
  • Някъде там
Oooo, гренландската рокля, бях я забравила - много я харесвам.
Помня някакви тъмносини, сиви тоалети, но сигурно няма цветови дрескод. Добре облечена както винаги, дори и е черно, сложила е доста "ордени" да разнообразят вида.
Специално за теб днес е с нея.
Като пуснат снимки и от залата без палто ще сложа.
И аз много я харесвам.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 11:43 от daviz

# 154
Многократно се е обсъждало, че Катрин има огромен 10-сантиметров белег от операция в лявата половина на главата + има белег точно над едната вежда. Веждите й никога не  са били идеално симетрични. Заради белезите още повече.

Иначе Лана страхотни снимки с лицето на Катрин, вижда се как с възрастта почва да губи обем, докато в случая на Мери в последните години лицето и скулите придобиха сериозен и неестествен обем. Не може на 55г жена да има по-плътно лице и силно изразени скули от когато е била млада. И в корекциите няма нищо лошо, Мери е суетна жена, щом има нужда от интервенции, нека си ги прави. Просто е безумно да се отричат корекциите на Мери при положение, че лицето й буквално е напълнено с филъри.

# 155
Защо от толкова рокли дето има за втора година избира тази дето прилича на дамаска.
Да не говорим, че цветово са едни и същи с този от миналата седмица, никакво разнообразие. Миналата година с поло, тази с палто, толкова ли не може да избере рокля подходяща за зимно време?
Кока също не ми харесва как седи.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 11:41 от Chonsi

# 156
Тази ли беше роклята от Гренландия?

# 157
Не и допада с тази рокля, нито кока. Цветът на роклята е като стара пожълтяла някак.
Мери е пълна с филъри и това е ясно от пръв поглед. Тези бузи, като малки кръгли твърди ябълки стават с филър.

# 158
Много е хубава така нар. "гренландска" рокля. И аз много я харесвам 👍
Тези датски дами, които не си уважават ордените 😂

Интересно: 2008 г.

Всички се променят с възрастта. Дали от годините, дали от козметичните намеси, дали от нещо друго. Не разбирам защо се търсят всевъзможни странни обяснения и оправдания и отричат очевидни неща.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 12:22 от птица

# 159
Стига с тези скули и вежди, има няма 2 месеца и се почва пак.
Който има високи и обемни скули, такива си остават винаги. Даже да се загуби малко обем в лицето (а аз смятам, че над 50 не се губи), скулите са си там, те са кост и мускул и при леко намалена еластичност на кожата при усмивка още по-топчести изглеждат.
Скрит текст:
(Ако искате мои снимки ще ви кача, на 50+ ми изглеждат по-топчести и качени под очите при усмивка, отколкото на 35+)
И едната ми вежда е по-ниско след операция и шев на кожата в косата (над 20см на около 20г възраст)... не се виждаше докъм 30г, след 40 вече се вижда как от другата страна веждата е по-високо. И да, на 50+ бръчки на челото имам само при мноооого засилена мимика, обичайно невидими, но на очи и в страни на устните имам...
Може и да има леки корекции, малко ботокс, ама чак пък толкова "оле мале" очевидни и фрапиращи неща при Мери и Катрин аз не виждам Rolling Eyes

Другото с роклите, ами те официалните са или воалени или от тежки материи. За зимата сатениран жакард си е класика. Не е нужно да се повтаря "дамаска" за жакард, "завеса" за плюш/кадифе и "перде" за дантела... С какво да се облекат според вас на прием?

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 14:25 от peneva_a

# 160
Белегът на Кейт над веждата не е стар, от миналата или по-миналата година е.

Другият,  за който бяха излезли с изявление, че не бил виждащи се екстеншъни беше горе в косата.

Онзи ден на слънчевата коледна разходка новият белег беше много видим за пръв път ми направи впечатление колко е дълбок Sad

Много е красива гренландската рокля, златното е супер ненатрапяащо се и едновременно с това изискано. И палтото е красиво.

# 161
Белегът на Кейт над веждата не е стар, от миналата или по-миналата година е.

Другият,  за който бяха излезли с изявление, че не бил виждащи се екстеншъни беше горе в косата.

Онзи ден на слънчевата коледна разходка новият белег беше много видим за пръв път ми направи впечатление колко е дълбок Sad

Много е красива гренландската рокля, златното е супер ненатрапяащо се и едновременно с това изискано. И палтото е красиво.
Белега в косата ѝ не е изобщо нов.  Още от деството е, когато е претърпяла операция на главата.

За какъв над веждата се говори?

# 162
  • Glasgow
Кейт има един нов, има и един детски, май от шарка беше, не помня. А Уилям има един на челото дето се майтапи, че е като на Хари Потър, показва и го на деца в болницата Simple Smile
Скрит текст:

# 163
  • София
Новият белег е от след коремната операция. Вижда се много ясно.
За разлика от останалите неща е видим с просто око.

# 164
Аз белег не виждам никъде.

Общи условия

Активация на акаунт