Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 51 756
  • 1 009
  •   16
Отговори
# 900
На Маделин роклята най-много ми харесва от показаните.

# 901
  • Някъде там
Матилде става на 53 години.
Снимките с които и честитят от двореца са направени по време на ДП в Чили.
Страхотни. Много различни и впечатляващи.

И още една кралска особа д била с рокля  на Валентино. Снахата на Астрид Белгийска.
Май нейната най ми харесва
принц Амедео и принцеса Елизабета Белгийски, ерцхерцог и ерцхерцогиня на Австрия и Есте

# 902
Херцогинята на Единбург навършва 61 години днес.
Да е честита.
(Портретът е стар)

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 09:36 от Tinо

# 903
Много красиви снимки на Матилде, много.

Хубав панталон на Софи, още по-хубаво палто, но не са едно за друго.

# 904
  • София
Ех, Павлос колко е красив на сватбата си! И сега е хубав мъж, но като млад е като принц от приказките.

Много са симпатични и двете дами, празнуващи днес, живи и здрави да са!

# 905
Попаднах на старо интервю на Валентино, за списание "Elle", където е коментирал Катрин и желанието си да я облече един ден.

"Какво да кажем за британския лидер на уличната мода, Кейт Мидълтън?

„Тя е темата за разговорите в града, защото е толкова красива и толкова елегантна“, казва той. „Това, което възхищавам в херцогинята на Кеймбридж, е, че тя винаги е елегантна, но малко дискретна. Тя не иска да изглежда крещяща през цялото време, но хората ценят много този, както казваме, тих тон. Надявам се един ден да ѝ донеса рокля, която да може да носи.“

В крайна сметка Катрин никога досега не е носила Валентино. Толкова много дизайнери искат да я обличат, но малко от тях получават  тази възможност.

# 906
  • Glasgow
Уличната мода и Катрин? това е някаква грешка в превода. Улична мода е съвсем друго.

# 907
Уличната мода и Катрин? това е някаква грешка в превода. Улична мода е съвсем друго.
Интервюто може да е много старо отпреди да стане член на кралското семейство Кейт.
Не, че съм сигурна, но може тогава да е носила улична мода.

# 908
Интервюто е от края на 2012 година. Така е зададен въпросът от журналиста.

# 909
  • Glasgow
Намерих го, от 2012. High street fashion e.
Заедно сме писали, има друго значение, затова се учудих, тя не се облича стрийт стайл

# 910
А, high street е в оригинала, не е улична мода. Загубило се е в превода.

# 911
High street fashion 😆 Ми какво да каже човекът...
Много ми харесва роклята му с облаците и отворения гръб. Хем романтична, хем секси.

# 912
Какво странно има, Тирамису?
Това не са думи на Валентино, а на водещия интервюто.

Едва ли има роялка, която да се облича с "улична мода" нон-стоп.

А Валентино много точно е описал начинът на обличане на Катрин. Елегантна, но дискретна. Без крещящи дрехи, тих тон на обличане.

# 913
Много интересно, защо ли никога не е носила Валентино?!
Поредното признание за нея - дизайнер да си мечтае да носиш негова рокля Blush
„Това, което възхищавам в херцогинята на Кеймбридж, е, че тя винаги е елегантна, но малко дискретна. Тя не иска да изглежда крещяща през цялото време, но хората ценят много този, както казваме, тих тон. Надявам се един ден да ѝ донеса рокля, която да може да носи.

В крайна сметка Катрин никога досега не е носила Валентино. Толкова много дизайнери искат да я обличат, но малко от тях получават  тази възможност.

# 914
Дипломатично се е изказал Валентино, все пак не може да накара никого да носи творенията му, нито има нужда.

Дайте да видим други негови рокли, носени от роялки

Общи условия

Активация на акаунт